Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ιδού η προκήρυξη της ΕΠΟ για την Γ΄Εθνική!


H ΕΠΟ δημοσίευσε τις προκηρύξεις της Γ΄ ΕΘνικής που θα κάνει σέντρα στις 22/9. Οι ομάδες της Κρήτης και των Κυκλάδων θα μοιραστούν στους δύο ομίλους με αυτές της Αττικής, ενώ καθορίστηκε και το πόσοι υποβιβάζονται.


Από τους 6 ομίλους, οι πρωταθλητές θα ανεβαίνουν στην Β΄ Εθνική, ενώ για τον υποβιβασμό: "Από τους τρεις οµίλους των δεκαέξι (16) οµάδων και τον ένα των δεκαπέντε (15) οµάδων, που θα προκύψει από κλήρωση, θα υποβιβαστούν.... οχτώ (8) οµάδες. Από τους δύο άλλους οµίλους των δεκαπέντε (15) οµάδων θα υποβιβαστούν εφτά (7) οµάδες", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια και ήταν αναμενόμενο στον 5ο και 6ο όμιλο οι ομάδες της Κρήτης και των Κυκλάδων να μοιράζονται με ομάδες της Αττικής: "Οι όμιλοι 5ος και 6ος θα συγκροτηθούν από τις ομάδες των ΕΠΣ Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αττικής ως εξής: Οι ομάδες των ΕΠΣ Της Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου) θα κατανεμηθούν, κατόπιν κλήρωσης, ανά τέσσερις σε κάθε όμιλο. Οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την ίδια ως άνω διαδικασία, θα κατανεμηθούν ανά μία σε κάθε όμιλο. Οι ομάδες των ΕΠΣ της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς, ΕΠΣΔΑ, ΕΠΣΑΝΑ) θα κατανεμηθούν, επίσης, μετά από ενιαία κλήρωση, στους δυο ομίλους".

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η κλήρωση θα γίνει στις 2/9.

Δεν υπάρχουν σχόλια: