Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κοκκινόγεια - Προσοτσάνη 1-8 ...με τον φακό της ORAGIASPOR -DRAMAS !!!!!

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Προσοτσάνη επικράτησε του Παύλου Μελά Κοκκινογείων στην έδρα του 2ου με το ευρύ 8-1, σκορ το οποίο δεν επιδέχεται περαιτέρω κριτικής όπως και συνολικά το παιχνίδι μιας και τις ομάδες τις χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία.

 Το θετικό για την ομάδα του Γιώργου Λάλα είναι ότι οι παίκτες τους αντιμετώπισαν με την ίδια σοβαρότητα και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και το σημερινό αντίπαλο, μεσούσης της προετοιμασίας και με τα πόδια όντα «βαριά» από τις καθημερινές προπονήσεις.



Ήδη από το 1ο 45λεπτο το σκορ είχε πάρει διαστάσεις, πριν περάσει σταδιακά στον αγωνιστικό χώρο το «νέο αίμα» της Προσοτσάνης, μιας και μετά την αποχώρηση στο 70ό λεπτό του κάπτεν Γιάννη Σαμαρά ο μέσος όρος ηλικίας της 11άδας που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μαμσάκου ήταν στα 17 χρόνια και 2 μήνες.
Ο Στράτος Κονταξής από την πλευρά του έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για το δύσκολο κι απαιτητικό φέτος πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Δράμας, έχοντας πολλούς παίκτες εκτός για διάφορους λόγους.
Τα γκολ:
Μόλις στο 3ο λεπτό ένας παίκτης που «έφτιαξε» όνομα στα Κοκκινόγεια προερχόμενος από τα Τμήματα Υποδομής της Προσοτσάνης, άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων: ο Δόβρος έγινε αποδέκτης της τελικής πάσας του Τσακμακίδη έπειτα από την μπαλιά του Χριστιανίδη και με πλασέ σημείωσε το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Χριστιανίδης εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κάθετη πάσα του Γεωργιάδη και με ξερό σουτ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Καλαϊτζή.
Στο ομορφότερο μέχρι στιγμής γκολ στη φετινή προετοιμασία ο παίκτες της Προσοτσάνης έκρυψαν την μπάλα αλλάζοντάς την 15 φορές, πριν ο Δόβρος περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία στο 28ο λεπτό πετύχει το 0-3, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός πέρασε την μπαλιά στο Χριστιανίδη που προ του Καλαϊτζή «έσκαψε» την μπάλα για το 0-4.
Ο Κερασίδης στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ σε σχεδόν κενή εστία ολοκλήρωσε με τον πιο εύστοχο τρόπο τη συνεργασία από αριστερά των Πετρόπουλου-Τσακμακίδη για το 0-5, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν το μοναδικό γκολ τους στην αναμέτρηση με τη συμπλήρωση 40 λεπτών, όταν από το λάθος γύρισμα του Μουράτη ο Δελανδρέας πρόλαβε τον Καρίπη και με ωραίο διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το 1-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ρούσσος μετά το «ένα-δύο» Σαμαρά και Τσακμακίδη με αριστερό σουτ μπροστά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2 στο 62ο λεπτό και μέσα σ’ ένα δίλεπτο (79ο – 80ό) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ: πρώτα ο Σταυριανίδης που κυνήγησε και σε προηγούμενες περιπτώσεις το γκολ βρήκε δίχτυα με αριστερό πλασέ έπειτα από την εξαιρετική 40ρα πάσα ακριβείας του Πετρόπουλου, με τον τελευταίο να ολοκληρώνει το φιλικό θρίαμβο της Προσοτσάνης με διαγώνιο συρτό σουτ από 30 μέτρα.
Συνθέσεις:
ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ (Στράτος Κονταξής): Καλαϊτζής (78ο Λάμπρου), Δρανόβαλης (46ο Καστάρης), Λαμπριανίδης (71ο Κουμπάκης), Φυσεκίδης (53ο Νικολαΐδης Ν.), Μαναρίδης, Τσακμακίδης Αρ. (60ό Βασιλειάδης), Σταμπουλής (64ο Στάικος), Δελανδρέας (74ο Ιβάνοφ), Μακρίδης (31ο Νικολαΐδης Δ.), Παπάζογλου (31ο Χαμαλίδης), Αθανασιάδης.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): Καρίπης (46ο Γεωργιάδης Γ.), Σαμαράς (71ο Καΐσης), Πετρόπουλος, Παπαμιχαήλ, Μουράτης (46ο Μανλής), Γεωργιάδης Κ., Δόβρος, Φερφέρης (46ο Σταυριανίδης), Κερασίδης (46ο Ρούσσος), Χριστιανίδης (60ό Καρακάσης), Τσακμακίδης (66ο Ιακωβίδης).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαμσάκος Θόδωρος με βοηθούς τους κ.κ. Αθανασίου Στέργιο & Σαπανίδη Παναγιώτη της ΕΠΣ Δράμας.

* το ρεπορτάζ είναι απο την ιστοσελίδα της Προσοτσάνης 
www.prosotsanifc.gr












για να παρουμε μερικές ανάσες τωρα που δεν με βλέπει ο coach........




















το  1-8 απο τον Πετρόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: