Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 3-0


Το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι ενόψει προετοιμασίας έδωσε σήμερα η Δόξα Πετρούσας σε έναν αγώνα επανάληψη του φετινού τελικού κυπέλλου Δράμας. Ο πάρα πολύς κόσμος στο γήπεδο της Πετρούσας είδε την ομάδα μας να αποδίδει τα μέγιστα, παρότι βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά Οι μαυραετοί πρόσφεραν όμορφο θέαμα με πολλές φάσεις και συνεχής κατοχή της μπάλας.
Με το καλημέρα άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό ο .........
Παυλίδης με πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή. Στο 13΄ μετά από σουτ του Χατζήεφ η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι, στο 35’ μετά από πάσα του Μουρατίδη ο Παυλίδης πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 2-0.Στο 81΄ο Μιχαλάκης μετα από πάσα του Μπότη γράφει το τελικό 3-0.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Μπάμπης Καζεπίδης) Αποστολίδης,Κότιος Γ,Βασιλειάδης,Βραμέντζαλης,Πατένταλης,Γάιδας,Χατζήεφ,Σερέτης,Μουρατίδης,Ουζούνογλου,Παυλίδης. 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Παπαγεωργίου,Παπαδόπουλος.Δ,Γιαννίκης,Τσάντας,Κότιος Δ,Μιχαλάκης,Ξανθόπουλος,Στέρεφ,Παπαδόπουλος.Π,Σαπαντζής,Μπότης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Άγγελος Τουκματσής)Χατζηγιαννίδης,Ευσταθιάδης,Καλαιτζίδης,Κάσπαρης,Ζαμανόπουλος,Κέντογλου,Φεστερίδης,Τζέλα,Ταξίδης,Σαββίδης,Μίγας. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ευσταθιάδης Χ,Κεσίδης Θ,Κεσίδης Κ, Μαντάς,Δεληγιαννίδης,Παυλίδης. Ο Πιτσακτσής αγωνίστηκε από την πλευρά της Καλλιφύτου στο 2ο ημίχρονο λόγο τραυματισμού του αντίπαλου τερματοφύλακα.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Γραφείο Τύπου Δόξας Πετρούσας 

Γιώργος Κότιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: