Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Οχτώ γκολ ο Νέστος.....τα τέσσερα ο Μαχαιρούδης !!!!!

Το βαρύ πυροβολικό....που ακούει στο όνομα Αντώνης Μαχαιρούδης άνοιξε λογαριασμό....και η πρώτη άτυχη ομάδα ήταν η Κεσσάνη Ερασμίου.......
Ο 35χρονος επιθετικός με μεγάλη εμπειρία στα εθνικά πρωταθλήματα , είναι απο τα μεγαλύτερα ονόματα της φετινής Γ' εθνικής ....και φρόντισε να το επιβεβαιώσει ...με το καλημέρα!!!!
Ο Νέστος Χρυσούπολης  στο φιλικό παιχνίδι στο Εράσμιο με αντίπαλο την τοπική ομάδα πέτυχε ευρεία νίκη με 0-8....με τον Μαχαιρούδη να πυροβολεί τετράκις !!!!!!!!
Νέστος: Οκτώ γκολ κόντρα στο Εράσμιο
Το ημίχρονο έληξε με 0-7. ....ενώ πέρα απο τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Μαχαιρούδης σκόραραν ακόμα  ο Σαρηγιαννίδης (2) και από ένα οι Τσάκωνας και Σπυρίδης....
Χαμένο πέναλτι είχε ο Δεσύλλας. Στο εν λόγω φιλικό δοκιμάστηκε ο Σπυρίδης και άφησε καλές εντυπώσεις. Αναμένεται όμως να γίνουν εκ νέου δοκιμές στις επόμενες προπονήσεις αλλά και φιλικά.
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου ο Νέστος παίζει με τη Θαλασσιά στη Χρυσούπολη. Την Κυριακή 25 του μήνα πάει στο Κουτσό και στις 31/8 είναι προγραμματισμένο εντός έδρας φιλικό με τον ΑΟ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: