Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 2-0

Το 5Χ5 πραγματοποίησε στα μέχρι στιγμής φιλικά της η Προσοτσάνη, μιας κι επιβλήθηκε και του Άρη Φωτολίβους στο «Γεώργιος Μακρής» με σκορ 2-0. Μπορεί αυτή τη φορά οι παίκτες του Γιώργου Λάλα να μην ήταν σε σούπερ απόγευμα όσον αφορά στα…γκολ, όμως δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν το τελικό σκορ στα επίπεδα των προηγούμενων φιλικών, έπεσαν όμως πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Ανέστη Δικταπανίδη.
foto2
 Ο «φύλακας-άγγελος» των φιλοξενούμενων σταμάτησε όλες τις τελικές ενέργειες των παικτών της Προσοτσάνης – κυρίως στο α’ μέρος – και μόνο στις δύο περιπτώσεις των γκολ (Χριστιανίδης 43ο & Ρούσσος 55ο) μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του.......
Το Φωτολίβος του Άγγελου Ποιμενίδη κι αυτό με τη σειρά του έχοντας επιθετική νοοτροπία και με γρήγορους παίκτες στη γραμμή κρούσης, κατάφερε να φτάσεις αρκετές φορές στα καρέ της Προσοτσάνης, είτε με αντεπιθέσεις είτε με φάουλ πέριξ της περιοχής και θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ, αλλά ο Καρίπης στο 1ο 45λεπτο που αγωνίστηκε δύο φορές είπε «όχι» κι ο Χατζίδης λίγο πριν τη λήξη του ματς είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο αριστερό δοκάρι, με το 2-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι περίπου 100 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες απήλαυσαν ωραίο θέαμα κι από τις δύο ομάδες, με καλό ρυθμό και κυρίως πολλές φάσεις ένθεν κακείθεν.
Τα γκολ:
Στο 43ο λεπτό και μετά από τουλάχιστον επτά περιπτώσεις όπου νωρίτερα η Προσοτσάνη θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, έγινε το 1-0. Ο Κ. Γεωργιάδης εκμεταλλεύεται τη λάθος απόκρουση του Νικολαΐδη και πασάρει μέσα στην περιοχή στο Χριστιανίδη, ο οποίος με πλάτη στην εστία γύρισε το σώμα του κι αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο με δύσκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανίκητου μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή Αν. Δικταπανίδη.
Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Λάλα διπλασίασε τα τέρματά της, όταν μετά από συνεχή κόρνερ μέσα σ’ ένα δίλεπτο ο Καλαϊτζής από δεξιά έφερε την μπάλα στην «καρδιά» της «κιτρινόμαυρης» άμυνας η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια επιτιθέμενων κι αμυνόμενων με το Ρούσσο που περίμενε στη γωνία της μικρής περιοχής με δυνατό σουτ «κεραυνοβόλησε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό όπως έμελε 2-0.
Στην ακροτελευταία ευκαιρία του Άρη για να σημειώσει κάποιο γκολ και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό ο Χατζίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή κι ελαφρώς δεξιά, σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καρέλα με τους αμυντικούς της Προσοτσάνης να διώχνουν εν συνεχεία την μπάλα από τα καρέ τους.
Συνθέσεις:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): Καρίπης (46ο Γ. Γεωργιάδης – 73ο Καρέλας), Σαμαράς (84οΙακωβίδης), Πετρόπουλος (87ο Καΐσης), Μουράτης (46ο Δόβρος), Αστερίου, Παπαμιχαήλ, Καλαϊτζής (87οΧατζηκωνσταντίνος), Φερφέρης (78ο Καρακάσης), Χριστιανίδης (73ο Σταυριανίδης), Κ. Γεωργιάδης (64οΜανλής), Τσακμακίδης (46ο Ρούσσος).
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ (Άγγελος Ποιμενίδης): Αν. Δικταπανίδης, Χατζηπουργάνης (87ο Ρηγούλης), Νικολαΐδης (60ό Χατζίδης), Τ. Γεωργιάδης, Θ. Δικταπανίδης (46ο Καρατζάς), Ποιμενίδης (84ο Ιορδανίδης), Γρηγοριάδης (64ο Ντρούγκας), Κουζής, Βεζίρης (60ό Ν. Γεωργιάδης), Ταβουλτσίδης (46ο Χαρέμι), Ρουμελιώτης (46ο Αμπεσλίδης).
«Άρχοντας» του αγώνας ο κ. Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς τον κ. Κώστα Τσακίρη και την κα. Δήμητρα Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.


πηγη : prosotsanifc.gr
Φωτογραφικές στιγμές με το φακό του Θόδωρου Πούλιου (www.dramania.gr)

foto1foto3foto4











Δεν υπάρχουν σχόλια: