Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Έπιασαν δουλειά στην Δόξα ....Δαίλάκης και Βασιλακάκης !!!!

Με ένα συμβούλιο διάρκειας πέντε ωρών, που έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση από την ειρηνοδίκη Δράμας των ονομάτων που θα απαρτίζουν την νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο διοικητικό σχήμα της Δόξας.

Καταρτισμός σε σώμα δεν έγινε, ωστόσο οι δύο θέσεις έχουν ήδη δοθεί. Αυτή του προέδρου στον Σταύρο Δαϊλάκη και αυτή του υπεύθυνου τύπου και δημοσίων σχέσεων στον Γιώργο Παντελίδη . Για τις υπόλοιπες θα αποφασιστεί την Δευτέρα και θα δημοσιοποιηθούν στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ.
Όμως πέρα από τον καθορισμό αυτού που θα μπει στην κεφαλή του σχήματος, υπήρχαν τρία ακόμη θέματα που ήταν στην απόλυτη προτεραιότητα. Το θέμα του προπονητή των παικτών και φυσικά το οικονομικό........

Για την θέση του προπονητή το όνομα του Κώστα Βασιλακάκη ήταν δεδομένο εδώ και αρκετές μέρες. Ο πρώην τεχνικός της Δόξας συγκέντρωνε τις προϋποθέσεις που ήθελαν οι διοικούντες της ερασιτεχνικής με τους οποίους έγινε η πρώτη επαφή και από εκεί και πέρα αυτό που απέμεινε ήταν η τελική συμφωνία με τα μέλη της νέας διοίκησης, όπως και έγινε και έκλεισε η συνεργασία. Ο Βασιλακάκης γνωρίζει τα δεδομένα της ομάδας και της πόλης καθώς και της κατηγορίας, οπότε δικαίως ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Μάλλιος. Για την θέση του γυμναστή υπάρχει η περίπτωση του πρώην συνεργάτη του Βασιλακάκη στην Καβάλα με εναλλακτική αυτή του Λευκόπουλου, ο οποίος όμως φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την δουλειά του στην ομάδα των νέων. Λογικά στην θέση του σαν προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.
Η πρώτη πεντάδα παικτών
Με σχετικά περιορισμένο μπάζετ, καθώς τουλάχιστον από την δυναμική του νέου συμβουλίου λείπει η οικονομική ευρωστία, η λογική της αναζήτησης παικτών από το νομό είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Έτσι οι πρώτες κρούσεις έγιναν σε ποδοσφαιριστές δραμινούς που ήδη φόρεσαν την φανέλα με το «μαυραετό» και ήταν πρόθυμοι να επιστρέψουν στα γνώριμα λημέρια. Οι επαφές αυτές καρποφόρησαν με την προφορική συμφωνία του Μπάμπη Περπερίδη που θα συνεχίσει στην ομάδα, του Χρήστου Ρούτση που επιστρέφει από τον Ηρακλή Ψαχνών, του Λάζαρου Θεοδωρέλη που φεύγοντας από την Κασσιόπη δεν κατέληξε τελικά στις ομάδες με τις οποίες μιλούσε αλλά προτίμησε την Δόξα με προπονητή τον Βασιλακάκη και του Σάββα Κυριακίδη που έμεινε ελεύθερος από το Κορδελιό. Δίπλα σε αυτούς τους τέσσερεις γηγενείς συγκαταλέγεται και ο Βόσνιος Μιλένκοβιτς που παρέμεινε αυτό το διάστημα στην Δράμα κάνοντας και κάποιες προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: