Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ντέρμπι στα Γιαννιτσά!


Το ντέρμπι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Βέροια είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Παράλληλα ο πρωτοπόρος Πλατανιάς δοκιμάζεται στα Ψαχνά απέναντι στον Ηρακλή, ενώ σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στην Καισαριανή, ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και την Λάρισα. 

Η αγωνιστική 

Σάββατο 10/11 

Πανσερραϊκός – Καλλονή 15:00 

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Καλλονή. Οι Σερραίοι μετά από την νίκη επί του Διαγόρα
έχουν άλλη μια αναμέτρηση εντός έδρας και με ένα τρίποντο θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η Καλλονή, μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή Ψαχνών και το επεισόδιο με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα τρέχει να κάνει το πρώτο του διπλό. 

Κυριακή 11/11 

Παναχαϊκή – Θρασύβουλος 15:00

Η ήττα από την Λάρισα και η κακή βαθμολογική θέση της Παναχαϊκής έχουν στενέψει τα περιθώρια για τους Πατρινούς οι οποίοι παίζουν με τον Θρασύβουλο με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Φυλής που προέρχεται από την ήττα από την Καλλιθέα. 

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας μετά από την ήττα από τον Πανθρακικό θέλει να συνέλθει απέναντι στην Καλλιθέα. Ο Γιώργος Κούτσης θέλει να δει πλέον την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά με τον αέρα της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας η Καλλιθέα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με μόνο στόχο της νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. 

Αναγέννηση Επανομής – Πιερικός 

Η μια από τις φετινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος Αναγέννηση Επανομής υποδέχεται τον Πιερικό. Η ήττα από την Βέροια έριξε την ομάδα στην βαθμολογία, όμως αυτή είναι μια ευκαιρία για τρίποντο. Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός παρουσιάζεται καλός, όμως δείχνει να έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αυτό είναι και το πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος. 

Φωκικός – Πανθρακικός 

Ο Φωκικός υποδέχεται τον Πανθρακικό ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα φορμαρισμένη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ο Φωκικός προέρχεται από την ήττα από τον Πλατανιά, ενώ ο Πανθρακικός από τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα. 

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια 

Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στα Γιαννιτσά. Εκεί η Αναγέννηση υποδέχεται την Βέροια σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τα Γιαννιτσά μετά την σπουδαία νίκη στα Μέγαρα θέλουν μια ακόμα, κόντρα στην Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας προέρχεται από την νίκη επί της Αναγέννησης Επανομής, όμως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, μεσοβδόμαδα έκοψε τα πόδια των παικτών του Καλαϊτζίδη. 

Ηρακλής Ψαχνών – Πλατανιάς 

Στα Ψαχνά ο Ηρακλής έχει το πιο δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πλατανιά.Οι γηπεδούχοι θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει το καλό σερί, παρά τα όσα λέει ο Καββακάς για παραμονή. 

Εθνικός Αστέρας – Λάρισα 17:00 

Τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τη Λάρισα. Οι Καισαριανιώτες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και μια νίκη θα τους ανέβαζε ακόμα πιο ψηλά. Από την άλλη πλευρά η Λάρισα, έχει την στάμπα του φαβορί πάνω της αλλά ακόμα δεν έχει δείξει πως μπορεί να αποτελεί φόβητρο για τις άλλες ομάδες. 

Δευτέρα 12/11 

Διαγόρας – Βύζας Μεγάρων 19:00 

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Βύζαντα Μεγάρων. Οι Ροδίτες μετά από την ήττα από τις Σέρρες θέλουν να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών επιδιώκοντας να το κάνουν από αυτή την αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά ο Βύζας θέλει να κάνει τον σεφτέ του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: