Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Δράμας με αποφάσεις του Δ.Σ. (31/10)


Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ. Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του περασμένου Δ.Σ. (31-10-2012) και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος,  Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, Δαϊλάκης Απόστολος, Βασιλειάδης Αναστάσιος.
ΑΠΟΝΤΕΣ: Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Τσιμπλίδης Χρήστος, Μπακαλοπουλος Γεώργιος.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση.....

ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 2ο Επικύρωση  πρακτικών Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Π. 7/31-10-2012.
ΘΕΜΑ 3ο Αποφασίστηκε η Ε.Π.Σ.Δ. να κινείται νομικά εναντίων όσων καταφέρονται δημόσια με δημοσιεύματα ή δηλώσεις κατά της Ένωσης.
ΘΕΜΑ 4ο Αποφασίστηκε, σε εκτέλεση της 147/2012 Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας, η οποία επέβαλε δικαστικά έξοδα στα 4 σωματεία ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ, Γ.Σ. ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ και Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, η είσπραξη από την Ε.Π.Σ.Δ. του ποσού αυτού, από τα  παραπάνω σωματεία.
ΘΕΜΑ 5ο Αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του σωματείου ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ με το ποσό των πενήντα ευρώ (€50) για επιχορήγηση εκδηλώσεών του.
ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε παρακράτηση ποσοστού δεκαπέντε τοις εκατό     (15 %) υπέρ του ταμείου της Ε.Π.Σ.Δ. από το μεικτό εξοδολόγιο των παρατηρησιών διαιτησίας όλων των αγώνων.
ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε, η αμοιβή οδοιπορικών των παρατηρητών διαιτησίας στους τοπικούς αγώνες πρωταθλημάτων, να είναι δεκαπέντε ευρώ (€15) ανά αγώνα.
ΘΕΜΑ 8ο Αποφασίστηκε, ότι σε περίπτωση αναβολής αγώνα, δεν θα καταβάλλονται τα οδοιπορικά στον ορισθέντα για παροχή πρώτων βοηθειών στον αναβληθέντα αγώνα.
ΘΕΜΑ 9ο Αποφασίστηκε, ύστερα και από πρόταση της Υγειονομικής Επιτροπής, η Ε.Π.Σ.Δ. να προβάλλει μηνύματα εκστρατείας κατά των ναρκωτικών εντός των αγωνιστικών χώρων.

ΘΕΜΑ 10ο Αποφασίστηκαν οι τιμωρίες:
- του κ. ΑΒΡΑΜΗ Μ., εκπρόσωπο του σωματείου Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ, με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 21-10-2012 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ- Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ.

- του ποδοσφαιριστή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗ Χ. με αρ. δελτίου Ε.Π.Ο. 311056 με την ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο η φιλικό αγώνα για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ήμερες, για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 13-10-2012 ΕΡΜΗΣ ΟΧΥΡΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ.

- του προπονητή κ. ΠΕΡΣΙΑΝΛΗ Γ. του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 20-10-2012 ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ.

- του προπονητή κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Ζ. του σωματείου Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ           με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 20-10-2012 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ.

Μην υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: