Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε η Πετρούσα στην Ελευθερούπολη !

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Δόξας Πετρούσας εκτός έδρας απο τον Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του περιφεριακού πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο.
Η ομάδα της Πετρούσας αν και ήταν πολύ καλή στο μεγαλυτερο διάστημα του αγώνα , εντούτοις ''πλήρωσε'' το νωθρό ξεκίνημα που την βρήκε πίσω στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με 2-0....
Στην επανάληψη προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Υψηλό να μειώνει στο 72 ωστόσο το τελικό σφύριγμα της λήξης την βρήκε να ητάται με σκορ 1-2 και να περιμένει τώρα την ερχόμενη Κυριακή στο γηπεδο Ξηροποτάμου την Προσοτσάνη στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι!!!!


ΦΑΣΕΙΣ:
 4' Απευθείας εκτέλεση φάουλ, Γ
ΚΟΛ για την ελευθερουπολη σκόρερ ο καραπατσιας
14' αντεπίθεση για την Ελευθερούπολη με άψογο πλασέ και ΓΚΟΛ 2-0 ο βλάχος
27' όμορφο γυριστό σουτ από τον υψηλό η μπάλα δεν του κάνει το χατήρι οριζόντιο δοκάρι
29'σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή λίγο άουτ
43' μετά από κόρνερ του Μιχαλάκη κεφαλιά το Κοτιου Δ. οριζόντιο δοκάρι
49' δυνατό σουτ του καραπατσια αουτ
67' μακρινό σουτ του τσιρακιδη άουτ
72' σέντρα του κοτιου γ. υψηλός με κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι και ΓΚΟΛ 2-1
85' μεγάλη ευκαιρία από τον Μιχαλάκη το σουτ λίγο άουτ
87' ωραίος συνδυασμός βγαίνει πλάγια και μόνος του ο Μιχαλάκης το πλασέ λίγο άουτ από τη εξωτερική πλευρά των διχτυών του καραβελιδη.
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Κεχαγιάς (65’ Βελετάνης), Σεμερτζίδης (90’ Χαραλαμπίδης), Νάκου, Ελευθεριάδης, Μπαμπατζάνης, Σταματόπουλος, Παπαδάτος, Καραπατσιάς, Βλάχος, Βερβερίδης (72’ Σάσσος).
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Βέργος, Κoτιος Γ., Ξενίδης, Βραμέντzαλης (67’ Τσιρακίδης), Κoτιοw Δ., Παπαθεοδώρου (56’ Λαζίδης), Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Υψηλός, Παπακωνσταντίνου (56’ Τσάντας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: