Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Οι αθλοπαιδιές των δραμινών ομάδων το σαββατοκύριακο!!!


Ντέρμπι στο χαντμπολ με τον Αρχέλαο Κατερίνης για τη Δράμα ’86
Νέος Μαρμαράς – Τιτάνες στους άνδρες και Τιτάνες – Παναθλητικός στις γυναίκες στο μπάσκετ....
Την πρωτοπόρο Σταυρούπολη υποδέχεται ο Ερμής στο βόλεϊ
Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα όλων των δραμινών ομάδων σε όλα τα αθλήματα αυτό το σαββακύριακο!!!!!!

Με την 7η αγωνιστική συνεχίζεται σε 3 δόσεις, το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο ΚΑΟ Δράμας, το καμάρι μας που κάθε αγωνιστική μας εντυπωσιάζει, παίζει εκτός έδρας την Κυριακή στις 17:00 στο Περιστέρι. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς και αυτό το γεγονός ίσως τους προσδώσει μεγαλύτερο άγχος που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας. Ποιοτικά και σαν ρόστερ σίγουρα ο ΚΑΟΔ είναι καλύτερος, το Περιστέρι όμως σ’ αυτά τα πρώτα παιχνίδια εμφανίζεται ιδιαίτερα αξιόπιστο κυρίως στην έδρα του όπου και ποντάρει. Θα απουσιάσει για τον ΚΑΟΔ ο άτυχος με τον Παναθηναϊκό Σταμάτης Μπένας που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για 2 μήνες.
Νέο πρόσωπο για τον ΚΑΟΔ ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ
Ο Γιώργος Καλαφατάκης πιθανότατα θα έχει και ένα νέο πρόσωπο στη διάθεση του στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στην απόκτηση του Ντέγιαν Μπορόβνιακ για τον επόμενο ένα μήνα προχώρησε ο ΚΑΟΔ. Σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ παικτών, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, οι διοικούντες της δραμινής ομάδας αποφάσισαν να κλείσουν τον 26χρονο Σέρβο φόργουορντ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Άρη για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, καθώς θέλουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Γιώργος Καλαφατάκης, λοιπόν, θα περάσει από το μικροσκόπιο τις επόμενες τριάντα μέρες τον παίκτη, έτσι ώστε να εξακριβώσει το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει και σε ποιο βαθμό ταιριάζει στην ομάδα. Ο Μπορόβνιακ προέρχεται από την ιταλική Ενέλ Μπρίντιζι, με την οποία ανέβηκε πέρσι στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερος.
Τα υπόλοιπα ματς
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η 7η αγωνιστική της Α1μ με πολλά και σημαντικά παιχνίδια.
Πιο αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ
Ηλυσιακός – Πανιώνιος 17:00 ΕΤ 1
Άρης – ΠΑΟΚ 19:00 ΕΤ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ
Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 13:00 ΕΤ 1
Ρέθυμνο – Απόλλων Πατρών 16:00
Καβάλα – Ίκαρος Καλλιθέας 17:00
Περιστέρι – ΚΑΟ Δράμας 17:00
Παναθηναϊκός – Πανελευσινιακός 19:00 ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11

Στο Μαρμαρά οι άνδρες των Τιτάνων
Αισίως φτάσαμε στην 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του 2ου ομίλου του Βορρά στο μπάσκετ και οι άνδρες των Τιτάνων που εντυπωσιάζουν, παίζουν στο κλειστό της Σιθωνίας την Κυριακή με τον ουραγό Νέο Μαρμαρά. Μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να πετύχει την 4η νίκη της και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία, απέναντι σ΄ ένα αντίπαλο που έχει 5 ήττες σε 5 αγώνες. Το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 18:00.
Τον πολύ δυνατό Παναθλητικό υποδέχονται οι Τιτάνες
4η αγωνιστική στην Α2 γυναικών στον 2υποόμιλο του Βορρά και η σταθερή αξία της κατηγορίας, οι Τιτάνες φιλοξενούν την Κυριακή στις 12:00 π. μ. στο Κραχτίδη τον πολύ δυνατό και μεγάλο φαβορί για την άνοδο ομάδα του Παναθλητικού Συκεών. Δυνατή φυσικά είναι και η δική μας ομάδα, οπότε περιμένουμε ένα ντέρμπι.
Την πρωτοπόρο Σταυρούπολη υποδέχεται ο Ερμής
Άσχημο ξεκίνημα για τις γυναίκες του Ερμή με 5 ήττες σε 5 ματς και αύριο υποδέχεται στις 19:30 στο Κραχτίδη την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Σταυρούπολης. Δύσκολο ματς με την ομάδα μας να προσπαθεί για το καλύτερο.
Ντέρμπι με τον Αρχέλαο Κατερίνης για τη Δράμα ’86
Με την 2η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην Α2 ανδρών στον 2ο όμιλο και η Δράμα ’86 μετά την εκπληκτική εμφάνιση και νίκη στα Γιαννιτσά με 18-28, φιλοξενεί τον Αρχέλαο Κατερίνης που επίσης κέρδισε στην πρεμιέρα στην έδρα του και έδειξε ιδιαίτερα δυνατός. Μεγάλο ντέρμπι το ματς που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δράμας και αναμένεται να γεμίσει από τους φίλους της ομάδας και του χάντμπολ.
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: