Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Καλαφατάκης: "Δυνατός αντίπαλος ο Ίκαρος"


Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται το Σάββατο (10/11, 5μ.μ.) τον Ίκαρο Καλλιθέας με στόχο να πετύχει μία σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογράμμισε πως ο Ίκαρος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και ότι αυτό το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του Κυπέλλου στις 18/9.
Τότε ο ΚΑΟΔ επικράτησε με 96-73 του Ικάρου και ο Έλληνας προπονητής
εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, καθώς πλέον ο Ίκαρος έχει βελτιωθεί πολύ.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ίκαρος προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ κάτι που δείχνει το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι", σχολίασε ο κ. Καλαφατάκης και συνέχισε:
"Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο του Κυπέλου μια και τότε ο Ίκαρος είχε δύο σημαντικές απουσίες ενώ ήταν και στο στάδιο της προετοιμασίας ακόμη. Πιστεύω ότι οι φίλοι της ομάδος θα βρεθούν κοντά μας για να μας βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος".
Από την πλευρά του, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης επισήμανε: "Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες.Μία ομάδα πλήρη σε όλες τις θέσεις που θα έρθει στην Δράμα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.Πρέπει να προσπαθήσουμε 40’ και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη.Καλώ τους φιλάθλους μας να βρεθούν κοντά μας γιατί χρειαζόμαστε την στήριξή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: