Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν άξιζε για τέτοια διαφορά ο ΚΑΟΔ απέναντι στον Ολυμπιακό


 Όταν παίζεις με μία ομάδα με πολύ καλύτερο ρόστερ από το δικό σου για να πετύχεις κάτι καλό πρέπει εκτός από το να παίξουν όλοι οι παίκτες σου πολύ καλά,να είναι σε κακή μέρα οι αντίπαλοι και να σε υποτιμήσουν.Σήμερα τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβει.

Ο ΟΣΦΠ δεν υποτίμησε τον ΚΑΟΔ ενώ αντίθετα οι περισσότεροι από τους παίκτες μας(εκτός από τους Κακαρούδη και Μισέλ) ήταν σε κακή μέρα.Έτσι ήρθε φυσιολογικά μία ήττα
που δεν μας πονάει ως αποτέλεσμα αλλά περισσότερο ως προς το τελικό σκορ το οποίο ελπίζαμε ότι θα ήταν καλύτερο.
   Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και με κύριο χαρακτηριστικό την εξωπραγματική ευστοχία του από τα 6,75μ(τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 7/9) κατάφερε να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ και να τελειώσει το ημίχρονο με μία διαφορά που του έδινε την ευκαιρία να διαχειριστεί το παιχνίδι με άνεση(58-32).Ο Σπανούλης τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας πετύχει 16π καί έχοντας 4/4 σουτ τριών πόντων.
   Έτσι το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το μόνο που ήταν άγνωστο ήταν η τελική διαφορά στο σκορ.Μόνο ο Κακαρούδης και κατά διαστήματα ο Μισέλ πάλεψαν από την ομάδα μας.Κανείς άλλος δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού και έτσι το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.
   Ας ελπίσουμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση που θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στον πολύ δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλιθέας ο οποίος προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ και θα έρθει στην Δράμα με την ψυχολογία στα ύψη.
Τα δεκάλεπτα: 31-14, 58-32, 81-50, 103-67.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 10, Λο 4, Άντιτς 4, Σπανούλης 18(4), Περπέρογλου 2, Σλούκας 5(1), Μαυροειδής 12, Γκετσεβίτσιους 11(1), Πρίντεζης 20(2), Παπανικολάου 7(1), Μάντζαρης 6(2), Κατσίβελης 4(1).
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης, Νόουλς 14(1), Καλαϊτζίδης, Ακεψεμαϊδης, Μπένας 4, Μισέλ 15, Κάρτερ 4, Κακαρούδης 17(1), Ντέιλ 6(1), Ζάρας 2, Ιωάννου 2, Πάλμερ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: