Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

"ΦΩΝΑΖΕΙ" ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Σε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣ Χαλκιδικής αναφορικά με τη χθεσινή διαιτησία του κ. Δημητριάδη Στέφανου προχώρησε η διοίκηση του ΓΣ Προσοτσάνης , με το σχετικό κείμενο να αναφέρει τα εξής:
"Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής & αξιότιμα μέλη αυτής,
Με αφορμή το ματς της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των σωματείων

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ 2 – 3

που διεξήχθη χθες Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012 στο «Γεώργιος Μακρής» της Προσοτσάνης, παρουσία 250 και πλέον φιλάθλων – εν καιρούς οικονομικής κρίσης – σε έναν άριστο αγωνιστικό χώρο και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, ο διαιτητής της Ένωσής σας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κατάφερε
– χωρίς δόλο το αναγνωρίζουμε – να γίνει ο πρωταγωνιστής του!
Κι αναφέρουμε «χωρίς δόλο», διότι απλά ο εν λόγω διαιτητής είναι «ανεπαρκής» για να διευθύνει αγώνα ποδοσφαίρου επιπέδου Δ’ Εθνικής κατηγορίας κι όλες του οι λανθασμένες αποφάσεις ήταν απόρροια άγνοιας του συγκεκριμένου αθλήματος.
Δε θα πλατειάσουμε αναφέροντας λεπτό προς λεπτό τα…κατορθώματά του, απλά θα σας επισημάνουμε ότι κατάφερε να αφήσει παραπονεμένες και τις δύο ομάδες και κυρίως την ομάδα της ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, η οποία για 1η φορά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να συντάξει τέτοιου είδους επιστολή στα 9 χρόνια που μετέχει ανελλιπώς στα εθνικά πρωταθλήματα.
Υ.Γ.: άλλωστε για το ήθος των ανθρώπων της Προσοτσάνης ρωτήστε παλιούς και εν ενεργεία διαιτητές της Ένωσής σας (π.χ. τους κ.κ. Τσέλιο, Τσακαλίδη, Σημαιάκη, Οικονόμου, Δροσινό, Δράγκο κ.ά.) οι οποίοι ακόμα και σε ανεπιτυχή για την ομάδα μας αποτελέσματα δέχτηκαν τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Υ.Γ.1: η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας από το χθεσινό ματς, χρήζει άμεσης ανάγνωσης από πλευράς σας, για να κατανοήσετε κι εσείς το πόσο επιεικείς είμαστε στους χαρακτηρισμούς μας για τον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, τον οποίο παρακαλούμε, με δικό σας έγγραφό στην αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, να ζητήσετε την αποπομπή του από τους πίνακες της Δ’ Εθνικής κατηγορίας για το καλό όλων των ομάδων και του ποδοσφαίρου".


Για το δ.σ.

          -Ο-                                                                                      
    Πρόεδρος                                                                   

Τέντσιος Νικόλαος                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: