Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γ' Εθνική: Τριπλό «χτύπημα» για τον Άρη Ακροποτάμου

Στον Άρη Ακροποτάμου ολοκλήρωσαν τις τελευταίες μέρες άλλες τρεις μετεγγραφές ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Γ’ Εθνικής.
Γ' Εθνική: Τριπλό «χτύπημα» για τον Άρη Ακροποτάμου
Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο επιθετικός Μιχάλης Δούμπλατζης που πέρυσι αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και στο πρωτάθλημα της Football League. Ο 20χρονος άσος ξεκίνησε από τον Ορφέα Χωριστής, ενώ για τρία χρόνια άνηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων της Δόξας Δράμας. Μετακόμισε στη Προσοτσάνη όπου στην σεζόν 2011-2012 είχε 25 παιχνίδια με 16 τέρματα. Ο Άρης Ακροποτάμου είχε κινηθεί και πέρυσι για την απόκτησή του αλλά τότε προτίμησε να πάει στο Βόλο.
Επιπλέον, αποκτήθηκε ο αμυντικός
 Κώστας Ράνος από την ομάδα Κ20 του Πανσερραϊκού. Τελευταίος ενσωματώθηκε στο ρόστερ και ο 19χρονος μπακ χαφ Τζούλιο Τσέχου από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Κεραυνού Ελευθερών στο περυσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. Η μετεγγραφή του τελευταίου στον Ακροπόταμο αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας με το σύλλογο των Ελευθερών. Ξεκίνησε πέρυσι με την μετεγγραφή του Σάσσου και συνεχίστηκε με μια ακόμη φέτος χωρίς να αποκλείεται και συνέχεια.
Στις 29/7 η πρώτη προπόνηση
Ο Άρης Ακροποτάμου θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα χρονιά στις 29 Ιουλίου 2013. Λόγω των έργων που γίνονται στο «σπίτι» του οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του Πλατανοτόπου και ως έδρα έχει δηλωθεί-για το ξεκίνημα τουλάχιστον -το γήπεδο των Ελευθερών.
Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Καραμπετάκης, έχει ήδη προγραμματίσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας πρόκλησης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το πρώτο είναι ορισμένο για τις 10/8 με αντίπαλο τον Κεραυνό Πέρνης. Στις 13/8 ο Ακροποτάμος θα συμμετέχει στο τουρνουά του Κεραυνού Ελευθερών. Στις 17/8 θα γίνει το φιλικό με την ΑΕ Καβάλας, στις 21/8 αυτό με τον Αετό Ορφανού. Στις 24/8 θα αναμετρηθούν ο Άρης Ακροποτάμου με το Βυζάντιο, ακολουθεί στις 28/8 το φιλικό με την ΑΕ Πιερέων 2004, στις 31/8 αυτό με τον Θεαγένη και στις 7/9 αυτό με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: