Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Βόμβα» με Αντώνη Μαχαιρούδη ο Νέστος Χρυσούπολης!


Το «μπαμ» που ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη είχε αίσιο τέλος για τη νεοφώτιστη ομάδα της Καβάλας. ΟΑντώνης Μαχαιρούδης γύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χρυσούπολη, για να κλείσει στο Νέστο τη μεγάλη καριέρα του (όπως έκαναν παλιότερα κατ' αντιστοιχία οι Μιχάλης Κλοκίδης και Γιώργος Κόγιογλου), αποτελώντας το νέο βαρόμετρο για την ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου.

 Ο Μαχαιρούδης συμφώνησε για τη μεγάλη επιστροφή και μένει να υπογράψει τυπικά το συμβόλαιό του, με τον 35χρονο επιθετικό να αγωνίζεται επιτυχώς την τελευταία διετία στον Εθνικό Γαζώρου (πέρυσι στη Β΄, πρόπερσι πρώτος σκόρερ στην πορεία ανόδου από τη Γ΄). Ο έμπειρος φορ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ναυπακτιακό Αστέρα, Κορωπί, Ιωνία Χανίων.

«Σταματάω εδώ, αλλά όχι φέτος»


Μετά την επιστροφή στη Χρυσούπολη, ο Αντώνης Μαχαιρούδηςδήλωσε στη ORAGIASPOR-DRAMAS : «Γύρισα σπίτι μου 15 χρόνια μετά σχεδόν, το 1998 είχα αφήσει το Νέστο για τον Πανσερραϊκό. Τα χρόνια πέρασαν, έφτασα 35 και είναι δέλεαρ για μένα να είμαι ο ηγέτης στην ομάδα του τόπου μου, μετά τις διακρίσεις που είχα με άλλες ομάδες σε υψηλότερο επίπεδο. Η Γ΄ Εθνική είναι πρόκληση για τον Νέστο, πρέπει να καθιερωθεί και θα ήθελα εκτός από αρκετά γκολ, να βοηθήσω τα νέα παιδιά στην ανάδειξή τους. Θέλω να κλείσω στη Χρυσούπολη την καριέρα μου, αλλά όχι φέτος, πιστεύω θα μείνω ακόμα δυο-τρία χρόνια εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: