Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Νέστος: «Χτύπημα» με Ιορδάνη Πεχλιβανίδη

Μια ακόμη πολύ καλή μετεγγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα ο Νέστος Χρυσούπολης. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης που το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Νέστος: «Χτύπημα» με Ιορδάνη Πεχλιβανίδη
Είναι 27 ετών, αριστερός μπακ χαφ και έχει προϋπηρεσία στη Skoda Ξάνθης και επίσης έπαιξε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΕ Θράκης, Αιολικό κ.α.
Το βιογραφικό του  
Η πορεία του Ιορδάνη Πεχλιβανίδη στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών στην ομάδα «Ρωμαίος» με προπονητή τον πατέρα του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη με την οποία στέφθηκε πρώτος σκόρερ. Στα 10 του μετακόμισε στην Ακαδημία της Κομοτηνής και με την φανέλα της στα 13 του διακρίθηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη κερδίζοντας μετάλλιο
για fairplay και MVP. Στα 14 πήρε μετεγγραφή στην Skoda Ξάνθη και μέχρι τα 17 του αγωνιζόταν στην ομάδα παίδων του, σε θέση αριστερού μπακ χαφ. Παράλληλα κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Νέων και Παίδων. Στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης. Ο πρώτος του αγώνας σαν επαγγελματίας ήταν το 2004 στον αγώνα με τον Ηρακλή και είχε και συμμετοχή στο ματς με τη Κέρκυρα. Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε δύο αγώνες Κυπέλλου, εναντίον του Λεβαδειακού όπου πέτυχε και ένα γκολ  και κόντρα στον Ατρόμητο. Το 2005 δόθηκε δανεικός στην ομάδα Π.Α.Ε. Θράκης. Την χρονιά 2005 - 2006 αγωνίστηκε στην Καλαμάτα ενώ παράλληλα εκπλήρωσε και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Την αγωνιστική περίοδο 2007 - 2008 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στην ομάδα Π.Α.Ε. Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και το δεύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου. Την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Π.Α.Ε. Αιολικός και το δεύτερο στην ομάδα Εχίνος Sport. Την περίοδο 2009 - 2010 αγωνίστηκε με την ομάδα Εχίνος Sport (Ξάνθη). Την περίοδο 2010 - 2011 αγωνίστηκε με την ομάδα Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γιαννιτσά) και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανομής (Επανομή, Θεσσαλονίκη). Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής και τον βοήθησε σημαντικά στην προσπάθεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα…
Στο ρόστερ του Νέστου ενσωματώθηκαν επίσης ο 21χρονος Δημήτρης Αμουτζάκης που αγωνιζόταν στο Τηλυκράτη Λευκάδας και είχε θητεία στα ΤΕΠ της Skoda Ξάνθης αλλά και ο 19χρονος μέσος Πέτρος Σαρηγιαννίδης από τα ΤΕΠ του Πανθρακικού με προϋπηρεσία στον Παύλο Μελά Κουτσού.
Από τους πρώτους που συμφώνησαν με τη διοίκηση των νεοφώτιστων ήταν οι Θωμάς Τσέκος (από τον Μ.Α. Ιάσμου), Σωτήρης Ελευθεριάδης (από Ηρακλή Ν. Ζυγού Ξάνθης), Γαβριήλ Καμπουρίδης (από Πετεινό Ξάνθης) και επέστρεψαν οι Λευτέρης Ασλανίδης (από τον Κεραυνό Πέρνης) και τον Γιώργο Μιχαηλίδη (από τα ΤΕΠ της Skoda Ξάνθης).
Να θυμίσουμε ότι η προετοιμασία του Νέστου ξεκινά την επόμενη Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: