Σε δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες προχώρησε ο Έβρος Σουφλίου, που απέκτησε τους Νίκο Τρίχα και Γιώργο Παπαδόπουλο, καθιστώντας ακόμα πιο δυνατό το υπάρχον ανταγωνιστικό ρόστερ. 
O Τρίχας με την ποιότητα και την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα του Σουφλίου , καθώς  αποτελεί προσωπική επιλογή του Βασίλη Χαριτόπουλου, ο οποίος τον γνώριζε από την Ελπίδα Σαπών, όταν και τον είχε παίχτη. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου,
όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, συμβάλοντας σε μεγάλο βαθμό στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια ώς δεξιός οπισθοφύλακας ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή, όπου αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία. Έχει κατακτήσει το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης για 5 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (4 Ελπίδα Σαπών και 1 με το Κόσμιο) ενώ όλοι οι συμπαίχτες του έχουν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν.
Ο Παπαδόπουλος είναι ο μικρός της παρέας, καθώς είναι γεννηθείς του 1996 και αποκτήθηκε από την ομάδα του Πανθρακικού Κ17. Είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά με επιτυχία σε όλες τις θέσεις.
Εκτός από μεταγραφές, το μενού για τον Έβρο Σουφλίου περιελάμβανε και ανανεώσεις, καθώς ανανέωσε με την ομάδα του Σουφλίου ο Μεχμέτ Εμρέ, ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Παράλληλα την Τρίτη (23/7) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση, όχι όμως στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου, όπου αναμένεται να υπάρξουν βελτιωτικά έργα, αλλά στο γήπεδο του Άβαντα.