Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Συνεχίζει στην Προσοτσάνη ο Ουζούνης !!!!!


Η φράση «πλήρης ανατροπή σκηνικού» ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του Δημήτρη Ουζούνη. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός (γεν. 22-08-1986) που ειρήσθω εν παρόδω τα τελευταία χρόνια…αρέσκεται να «κλείνει» τελευταίος την πόρτα των ανανεώσεων στην Προσοτσάνη, έφτασε φέτος πιο κοντά από ποτέ στο ν’ αποχωριστεί την ομάδα της καρδιάς του, της οποίας θα είναι εν τέλει αναπόσπαστο κομμάτι και του χρόνου. Πλην της σεζόν 2008-2009 (Εορδαϊκός στο 1ο μισό & Πιερικός μέχρι το φινάλε) κι από το 2006 όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, για επτά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Προσοτσάνης κι εδώ νιώθει σα να είναι στο 2ο σπίτι του.....



Αποτελούσε κοινό μυστικό ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιζόταν στην Πετρούσα, μιας και βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των «μαυραετών» κι απέμενε μόνο η υπογραφή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ δεν έλειπαν καθημερινά ρεπορτάζ σε τοπικά αθλητικά site που έκαναν λόγο για οριστικό deal.  Αυτή (σ.σ. η υπογραφή) ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στο συμβόλαιο που του είχε έτοιμο ο ισχυρός άνδρας της Πετρούσας Γιώργος Τόλιος, κυρίως γιατί ο 1οςσκόρερ πέρυσι των «κυανόλευκων» με 8 γκολ αποφάσισε με βάση το συναίσθημα, αποδεικνύοντας ότι σε τέτοιο επίπεδο αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Και η ποδοσφαιρική του καρδιά «χτυπάει» μόνο για την Προσοτσάνη!
Οι «γέφυρες» επανασύνδεσης με τους διοικούντες την Προσοτσάνη στήθηκαν προχθές αργά το βράδυ με πρωτοβουλία του αριστεροπόδαρου άσσου,
ο οποίος τηλεφώνησε σε κορυφαίο στέλεχος των «κυανόλευκων» κάνοντας γνωστή την επιθυμία του να μην αποχωριστεί τη φανέλα της ομάδας, που από το 2006 έχει ουσιαστικά πάρει στο…σπίτι του, μετρώντας 128 επίσημες συμμετοχές με 42 γκολ (1οςσκόρερ πέρυσι με 8 γκολ και το 2010-2011 με τα διπλάσια) σε όλες τις διοργανώσεις.
Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι και στο χθεσινοβραδινό ραντεβού με τον πρόεδρο Νίκο Τέντσιο ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το σίριαλ λοιπόν είχε ευτυχές τέλος, τόσο για την Προσοτσάνη όσο και για το Δημήτρη Ουζούνη, κάτι που επιθυμούσαν ομάδα και ποδοσφαιριστής. Άλλωστε, και προ διετίας είχε «παιχτεί» παρόμοιο σίριαλ, όταν ο παίκτης είχε ανακοινωθεί πρωτίστως ότι παραμένει στους «κυανόλευκους», έπειτα ότι παραχωρείται στη Δόξα Δράμας με ελεύθερη μεταγραφή – με τις ευλογίες της νυν ομάδας του – και την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2011 επέστρεψε και πάλι στην Προσοτσάνη!!! Είπαμε, καλοκαίρι χωρίς…«Ουζουνιάδα» γίνεται; Δε γίνεται!
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Ουζούνη Δημήτρη, επιθετικός 27 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

Ντεμπούτο / ΣεζόνΠρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2006 / 7η113 – 3315 – 9128 – 42

Δεν υπάρχουν σχόλια: