Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τετραπλή ενίσχυση για την Καλλίφυτο με την απόκτηση Σάββα Σαββίδη , Ταξίδη και Αδελφών Κυσσίδη !!!!!

Σαββίδης, Ταξίδης και οι αδερφοί Κυσσίδη αποτελούν την πρώτη τετράδα ενίσχυσης
Σε πείσμα όλων αυτών που ήθελαν να ερμηνεύσουν αρνητικά την στάση αναμονής των διοικούντων του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου, όπως αρέσκονται να λένε και οι ίδιοι οι άνθρωποι της συμπαθούς ομάδας του νομού μας, είναι … «να μην πάρει μπροστά η μηχανή της». Όπως λοιπόν συνέβη και πέρσι το καλοκαίρι, στην Καλλίφυτο με το που ξεκίνησε η ενίσχυση του ρόστερ ήρθαν και τα πρώτα «ηχηρά» ονόματα.
sAVVIDIS
TAXIDISΤο ξεκίνημα έγινε με μια καλή τετράδα και αναμένεται η συνέχεια. Στο έμψυχο υλικό τους ανήκει πλέον ο Σάββας Σαββίδης, ένα από τα καλύτερα «δεκάρια» που αγωνίζονται σήμερα στο δραμινό ποδόσφαιρο με παρουσία μεταξύ άλλων στην Προσοτσάνη και νωρίτερα στην Δόξα Δράμας.
Η επιθετική γραμμή ενισχύεται επίσης και από τον ερχομό του Θόδωρου Ταξίδη με θητεία σε Καλαμπάκι και Πετρούσα.
Μαζί έξω από γήπεδα μαζί και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους οι δίδυμοι αδερφοί Κώστας και Θανάσης Κυσσίδης. Δύο πραγματικά ταλέντα που μεταγράφηκαν από την ομάδα της Δόξας «Αντ. Καστρινός» ενώ ξεκίνησαν από την ομάδα των μικρών της Δόξας, όπου άτυχες συγκυρίες που έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που βρίσκονταν τότε στην ομάδα, δεν τους επέτρεψαν να δείξουν το κάτι παραπάνω της αξίας τους. Ωστόσο για τους διοικούντες της Καλλιφύτου που είδαν το ταλέντο που υπάρχει η προσφορά της ευκαιρίας είναι δεδομένη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: