Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γκέλα της Μάντσεστερ Γιουν......ασταμάτητη και στην Ευρώπη η Μπάγερν !!!!! Αποτελέσματα και βαθμολογίες των ομίλων 1-4 !!! (videos)

Με την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων  1-4 συνεχίστηκε χθες το champions league, σε μια βραδιά όπου ξεχώρισε η γκέλα της Μάντσεστερ Γιουναϊντεντ έντος έδρας με αντίπαλο την Βασιλεία.....με τις δύο ομάδες να παίζουν χορταστικό ποδόσφαιρο και να έρχονται ισόπαλες με σκορ 3-3.....
Η Μπάγερν με κεκτημένη ταχύτητα απο το γερμανικό πρωτάθλημα , υπέταξε και την αντίσταση της Μαντσεστερ Σίτυ με σκορ  2-0 και ήδη μετράει μετα την ήττα της πρεμιέρας απο την Γκλάντμπαχ ένα σερί οχτώ νικών σε ισάριθμα ματς με ρεκόρ 25-0 τέρματα.......Είπατε τίποτα;
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων.....

1ος ομιλος



Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Σκόρερ: 38' και 45'+1 Μάριο Γκόμεθ
Γήπεδο: "Αλιάντς Αρένα", Μόναχο
Διαιτητής: Βίκτορ Κάσαϊ (Ουγγαρία)

Την πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στο ματς την έχασε για την Μπάγερν ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος στο 37' βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής από πάσα του Τόμας Μίλερ, σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε άουτ.

Ένα λεπτό μόλις αργότερα οι Βαυαροί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, νικώντας με τρίτη προσπάθεια τον Τζο Χαρτ, με σκόρερ τον Μάριο Γκόμεθ.

Ο Ριμπερί σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Χαρτ απέκρουσε, όπως έκανε και εν συνεχεία και στο κοντινό πλασέ του Τόμας Μίλερ, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει και τρίτη φορά στο νέο κοντινό πλασέ του Μάριο Γκόμεθ.

Ο Γερμανοϊσπανός σκόραρε ξανά στο 45'+1 για το 2-0, εκ νέου με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Χαρτ σε κεφαλιά του Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Τζέρομ Μπόατενγκ, Λαμ, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (82' Τιμοστσούκ), Ριμπερί (90' Ρόμπεν), Τόμας Μίλερ, Μάριο Γκόμεθ (92 Πέτερσεν).
ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Κολό Τουρέ, Κλισί, Μπάρι (73' Κολάροβ), Γιαγιά Τουρέ, Νασρί (70' Μίλνερ), Νταβίντ Σίλβα, Ντζέκο (55' Νάιτζελ ντε Γιονγκ), Αγκουέρο.


Νάπολι - Βιγιαρεάλ 2-0

Σκόρερς: 14' Χάμσικ, 17' πέν. Καβάνι
Γήπεδο: "Σαν Πάολο", Νάπολι
Διαιτητής: Φρανκ ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)

Ο Μάρεκ Χάμσικ άνοιξε το σκορ στο 14' για την Νάπολι με καταπληκτικό αριστερό σουτ στην κίνηση, αφού έσπασε το τεχνητό οφ-σάιντ και το "Σαν Πάολο" πήρε... φωτιά.

Στην επόμενη φάση οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι με τον Λαβέτσι να ανατρέπεται από τον Γκονσάλο Ροντρίγκες και Έντισον Καβάνι από τα 11 βήματα ευστόχησε για το 2-0 στο 17'.

ΝΑΠΟΛΙ (3-5-2): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Αρόνικα, Πάολο Καναβάρο, Σούνιγκα, Ντοσένα, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Χάμσικ (79' Μασκάρα), Λαβέτσι (88' Μασκάρα), Καβάνι (71' Πάντεβ).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σαπάτα, Μουσάκιο, Γκονσάλο Ροντρίγκες (33' Καμούνιας), Καταλά, Σένα (83' Μουμπάρακ), Μπρούνο Σοριάνο, Κάνι, Ντε Γκουζμάν (83' Ερνάν Πέρες), Τζουζέπε Ρόσι, Νιλμάρ.

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν                   6 (4-0)
2. Νάπολι                      4 (3-1)
3. Μάντσεστερ Σίτι     1 (1-3)
4. Βιγιαρεάλ                 0 (0-4)

Μπάγερν - Μαντσεστερ Σιτυ   2-0


Νάπολι - Βιγιαρεάλ   2-0



2ος όμιλος



H Ίντερ κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League, νικώντας με 3-2 την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Λούσιο και Πατσίνι, αλλά χρειάστηκαν το γκολ του Σάρατε στο 79' για να νικήσουν με 3-2

Στο άλλο ματς του ομίλου, Τράμπζονσπορ και Λιλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, έτσι οι Τούρκοι παραμένουν στην κορυφή του ομίλου.



ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ίντερ 2-3



Σκόρερς: 45'+3 Ντζαγκόεβ, 77' Βάγκνερ Λοβ / 6' Λούσιο, 23' Πατσίνι, 77' Σάρατε

Γήπεδο: "Λουζνίκι", Μόσχας

Διαιτητής: Κρεγκ Τόμπσον (Σκωτία)



Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Λούσιο να σκοράρει στο 6' με κοντινό πλασέ ουσιαστικά σε κενό τέρμα.


Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βλάντιμιρ Γκαμούλοβ, έκανε κακή έξοδο σε κόρνερ, έτσι η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο αμυντικό που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο γκολ των "νερατζούρι" στην διοργάνωση.

Το δεύτερο γκολ για την Ίντερ ήρθε στο 23' με το κοντινό πλασέ του Τζανπάολο Πατσίνι σε κενό τέρμα, από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Γιούτο Ναγκατόμο από δεξιά.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Άλαν Ντζαγκόεβ μείωσε σε 1-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ισοφάριση για τους Ρώσους ήρθε στο 77' με τον Βάγκνερ Λοβ να σκοράρει με εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά και σουτ χαμηλά στην κλειστή γωνία του Ζούλιο Σέζαρ.

Η ΤΣΣΚΑ έκανε ότι και στην Γαλλία με την Λιλ, δηλαδή το 0-2 το έκανε 2-2, αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα η Ίντερ προηγήθηκε ξανά με 3-2.

Ο Μάουρο Σάρατε έβαλε ξανά μπροστά τους Ιταλούς με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση με το αριστερό, αφού είχε κοντρολάρει άψογα με το στήθος.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοβ, Ναμπαμπκίν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Αλντονίν, Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μαμάεβ (68' Τόσιτς), Ντουμπιά, Βάγκνερ Λοβ.
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ναγκατόμο, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου (92' Κρισέτιγκ), Σανέτι, Καμπιάσο, Όμπι, Ρίκι Άλβαρες (84' Ζόναταν), Πατσίνι (49' Σάρατε), Ντιέγκο Μιλίτο.


Τράμπζονσπορ - Λιλ 1-1

Σκόρερς: 76' πέν. Γκουστάβο Κόλμαν / 30' Μουσά Σο
Γήπεδο: "Χιουσεΐν Αβνί Ακέρ", Τραπεζούντα
Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία)

Ο Μουσά Σο άνοιξε το σκορ στο 30' για την Λιλ νικώντας τον Τολγκά Ζενγίν με πολύ δύσκολο πλασέ από πλάγια, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Εντέν Αζάρ.

Η απάντηση από τους Τούρκους ήρθε στο 76' με την εκτέλεση πέναλτι του Γκουστάβο Κόλμαν, πέναλτι που έκανε Ντεμπουσί με χέρι έπειτα από σέντρα από δεξιά.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ:  Τολγκά Ζενγίν, Τσελούστκα, Γκλοβάτσκι, Γκιράι Κατσάρ, Μάρεκ Τσεχ (82' Σαπάρα), Ζοκορά, Γκουστάβο Κόλμαν, Σερκάν Μπαλτσί, Αλανζίνιο (66' Μιρζεγέβσκι), Χαλίλ Αλτιντόπ (92' Πάβελ Μπρόζεκ), Πάουλο Ενρίκε.
ΛΙΛ:  Λαντρό, Ντεμπουσί, Ρόζεναλ, Μπάσα, Μπεριά, Μπαλμόν, Πεντρετί, Μαβουμπά, Αζάρ, Τζο Κόουλ (76' Ομπράνιακ), Μουσά Σο.

Η βαθμολογία

1. Τράμπζονσπορ            4 (2-1)
2. 'Ιντερ                               3 (3-3)
3. Λιλ                                   2 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ                            1 (4-5)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝΟΥ    2-3


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΙΛ    1-1



3oς όμιλος



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 2-0 της Βασιλείας, αλλά χρειάστηκε γκολ του Άσλεϊ Γιανγκ στο 90' για να ισοφαρίσει σε 3-3.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, αλλά με ένα τέρμα του Φάμπιαν Φράι και δύο του Αλεξάντερ Φράι οι Ελβετοί προηγήθηκαν με 3-2.

Οι δύο Φράι είχαν σκοράρει αμφότεροι και στην πρώτη αγωνιστική με την Οτελούλ, η οποία στο άλλο ματς έχασε μέσα στην Ρουμανία από την Μπενφίκα με 0-1.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία 3-3


Σκόρερς: 16' και 17' Γουέλμπεκ, 90' Άσλεϊ Γιανγκ / 58' Φάμπιαν Φράι, 60' και 76' πέν. Αλεξάντερ Φράι
Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ
Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ επέστρεψε στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζοντας μόνος στην κορυφή και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ.

Ο νεαρός στράικερ άνοιξε το σκορ στο 16' με κοντινό πλασέ από ασίστ του Γκιγκς και ένα μόλις λεπτό με πλασέ και πάλι στην κίνηση έκανε το 2-0, με νέα ακόμη πιο εντυπωσιακή πάσα του Ράιαν Γκιγκς.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο και κανείς δεν περίμενε τι ακολουθούσε στο δεύτερο.

Ο Φάμπιαν Φράι ήταν αυτός που μείωσε στο 58' με δυνατό κοντινό σουτ και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξάντερ Φράι ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά από σέντρα του Φάμπιαν Φράι.

Ο Στρέλερ στο 75' κέρδισε πέναλτι από τον Βαλένσια (αυστηρό), ο Αλεξάντερ Φράι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατάφερε να αποφύγει την ήττα με τον Άσλεϊ Γιανγκ να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 90', με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Νανί.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Φάμπιο (69' Νανί), Φιλ Τζόουνς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Άντερσον (82' Μπερμπάτοφ), Γκιγκς (61' Παρκ Γι-Σουνγκ), Άσλεϊ Γιανγκ, Βαλένσια, Γουέλμπεκ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Στάινχοφερ, Ντράγκοβιτς, Άμπραχαμ, Παρκ Γιου-Χο, Καμπράλ, Ζουά, Γκράνιτ Σάκα, Φάμπιαν Φράι (77' Τσίπερφιλντ), Αλεξάντερ Φράι (89' Τόλαντ Σάκα), Στρέλερ (81' Πακ Κβάνγκ-Ριόνγκ).


Οτελούλ Γκαλάτι - Μπενφίκα 0-1

Σκόρερ: 40' Μπρούνο Σέζαρ
Γήπεδο: "Σταντιονούλ Νατιονάλ", Βουκουρέστι
Διαιτητής: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η Μπενφίκα κατάφερε να προηγηθεί στο Βουκουρέστι με τον Μπρούνο Σέζαρ.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με δεξί πλασέ αφού κοντρόλαρε την μπάλα με το αριστερό από την καταπληκτική μπαλιά του Αργεντινού, Νικολάς Γκαϊτάν, σε αντεπίθεση που ξεκίνησε ο Λουϊζάο από την άμυνα.

ΟΤΕΛΟΥΛ: Γκράχοβατς, Σκούμπιτς, Κοστίν, Περεντίγια, Λουμπίνκοβιτς, Φιλίπ, Γκιούργκιου, Ίμπε (46' Βιγλιάντι), Αντάλ, Μπους (65' Φρούνζα), Πένα (69' Πουνόσεβατς).
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Γκαράι, Έμερσον, Χάβι Γκαρθία, Βιτσέλ, Γκαϊτάν (77' Ροντρίγκο), Μπρούνο Σέζαρ (81' Ρούμπεν Αμορίμ), Σαβιόλα (63' Νολίτο), Όσκαρ Καρντόσο.

Η βαθμολογία

1. Βασιλεία                                  4 (5-4)
2. Μπενφίκα                               4 (2-1)
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   2 (4-4)
4. Οτελούλ Γκαλάτι                  0 (1-3)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΝΤΕΝΤ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ   3-3



ΟΤΕΛΟΥΛ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ     1-1


4oς ομιλος



Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-0 του Άγιαξ, με τους Ρονάλντο, Κακά και Μπενζεμά να πετυχαίνουν από ένα γκολ και να κάνουν μία ασίστ.

Στο άλλο ματς η Λιόν νίκησε με 2-0 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τον Μπαφετιμπί Γκομίς να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ.





Ρεάλ - Άγιαξ 3-0


Σκόρερς: 25' Ρονάλντο, 41' Κακά, 49' Μπενζεμά
Γήπεδο:    "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής:              Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Στο 25ο λεπτό η μπάλα... κρύφτηκε σε μία ιδανική αντεπίθεση της Ρεάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για την "βασίλισσα".

Κακά και Μεσούτ Εζίλ συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα από τον Τουρκογερμανό πήγε δεξιά στον Καρίμ Μπενζεμά και ο Γάλλος έκανε την ασίστ στον Ρανάλντο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερμίρ για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο (δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) το πέτυχε ο Κακά, με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έχοντας πάρει την πάσα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 41'.

Στο 49' ήταν η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει και τον Κακά να κάνει την ασίστ. Ο Γάλλος έκανε το 3-0 με κοντινό πλασέ από την πάσα του Βραζιλιάνου, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Άλβαρο Αρμπελόα που έκανε προσπάθεια από αριστερά.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Βαράν, Αρμπελόα, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (84' Χαλίλ Αλτιντόπ), Κακά (75' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (75' Ιγκουαΐν).
ΑΓΙΑΞ: Φερμίρ, Φαν ντερ Βιλ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ανίτα, Έρικσεν, Τέο Γιάνσεν (51' Εγιόνγκ Ενό), Σιμ ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι (71' Εμπεσίλιο), Μπούριχτερ (83' Σερέτο), Σίγκθορσον.


Λιόν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 2-0

Σκόρερς: 23' Γκομίς, 42' Μπακαρί Κονέ
Γήπεδο: "Ζερλάν", Λιόν
Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (Τσεχία)

Με το καταπληκτικό γκολ του Μπαφετιμπί Γκομίς η Λιόν άνοιξε το σκορ στο 23' στο "Ζερλάν".

Ο Γάλλος έφυγε στην αντεπίθεση και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ίβαν Κέλαβα, τον οποίο άφησε... άγαλμα περνώντας την μπάλα από πάνω του με φανταστικό ψηλοκρεμαστό πλασέ και φυσικά κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι "λιονέ" διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον κεντρικό αμυντικό, Μπακαρί Κονέ, να σκοράρει με κοντινό πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κλεμέν Γκρενιέ στο 42'.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Μπακαρί Κονέ, Λόβρεν, Αλί Σισοκό, Σέλστρεμ, Γκοναλόν, Γκρενιέ (79' Πιέ), Μπριάν, Μπάστος, Μπεφετιμπί Γκομίς (65' Λακαζέτ).
ΝΤΙΝΑΜΟ: Κέλαβα, Λέκο, Βίντα, Τονέλ, Πάμπλο Ιμπάνιεθ, Πόγκριβατς (74' Ρουκάβινα), Καλέγιο, Σαμίρ, Μπάντελ (46' Τόμετσακ), Ματέο Κόβατσιτς (46' Σίμουνιτς), Μπεκίρα.

Η βαθμολογία

1. Ρεάλ                             6 (4-0)
2. Λιόν                             4 (2-0)
3. Άγιαξ                           1 (0-3)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ  0 (0-3)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΓΙΑΞ    3-0


ΛΥΩΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ   2-0


Δεν υπάρχουν σχόλια: