Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

H πρόταση της Τετάρτης απο τον ΙΣΠΑΝΟ !!!!!!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι μετά απο δύο ημέρες μιας και χθες δεν βρεθήκαμε λόγω τεχνικού προβλήματος στον server......σήμερα όμως είμαστε πάλι κοντά σας......ενώ απο σήμερα το απογευματάκι και καθε μέρα   θα έχουμε στην παρέα μας και τον DI-AGO ...το νέο συνεργάτη και στο μπλογκ μας....όπως σας είχαμε υποσχεθεί .... .......σιγά σιγά η στοιχηματική μας ομάδα μεγαλώνει και σας υποσχόμαστε πάρα πολλές εκπλήξεις.....!!!!!!!
Ας δούμε όμως τι έχουμε για σήμερα στην αγαπημένη μας ενασχόληση......και όπως λεώ πάντα.....παίζουμε συνετά!!!!!!


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ...........................1

*** Βλέπουν Παναιτωλικό οι μπουκ με τον άσο να βρίσκεται στο 2,05 και το διπλό στο 3,55.

***Εξ αναβολής αγώνας της πρώτης αγωνιστικής.

*** Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Χαρμολύπη μετά την πρεμιέρα του στη Σουπερλίγκα, ύστερα από 34 χρόνια. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες, που ενθουσίασε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, όμως ο Πανιώνιος τον πίκρανε κερδίζοντάς τον με 1-0. Φλύαρος στο πρώτο ημίχρονο, εμφανώς ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο, δικαιούταν την ισοπαλία. Ο κόσμος πάντως αποθέωσε τους παίκτες παρά το άτυχο αποτέλεσμα διατρανώνοντας την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα.

«Αν συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε τέτοιες εμφανίσεις, τότε είμαι σίγουρος πως θα σωθούμε και άνετα» εξέφρασε την αισιοδοξία του ο αρχηγός και κορυφαίος παίκτης κόντρα στον Πανιώνιο, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Φωνάζει για ένα πέναλτι, σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση, με τον τηλεοπτικό φακό να δικαιώνει το διαιτητή αφού ο Τσότσαλιτς πρώτα βρίσκει μπάλα. «Εχω άποψη για το πέναλτι, αλλά ας μην ξεκινήσουμε με γκρίνια από την πρώτη αγωνιστική» σημείωσε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο έμπειρος τεχνικός θα προβεί σε κάποιες αλλαγές ώστε να δώσει ανάσες αφού ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Κέρκυρα. Ενας αγώνας, που τελικά ορίστηκε Σάββατο, απόφαση που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Πανατωλικού.

Μεταγραφικά μετά τον Μπαμόγκο, απέκτησε και τον 27χρονο Καμερουνέζο χαφ της Βαν Μεζαγκέ. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αν κι έχουν στα πόδια τους μόλις μία προπόνηση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Τζενάμο - Κουτρομάνος, Κούσας, Εντζενγκουέλε, Αντι - Ρότσα, Σιόντης, Θεοδωρίδης - Καμαρά, Χαριστέας, Μπουμάλ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν ήταν καλός στην ουσιαστική φετινή πρεμιέρα του κι έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κέρκυρα. Ανέλαβε πρωτοβουλία και τόλμησε το όποιο ρίσκο, μόνον όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 66’ μετά την αποβολή του Οσμάν, αλλά όσες ευκαιρίες δημιούργησε εξουδετερώθηκαν από τον Γκαλίνοβιτς.

«Διαπίστωσα ότι η ομάδα μου είχε πολύ άγχος κι ένταση, που την εμπόδισαν να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, εντελώς αλλαγμένη από πέρυσι, οπότε θα χρειαστεί υπομονή» τόνισε ο Ισπανός προπονητής Οσκαρ Φερνάντεθ.

Εξακολουθεί να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του, πέρυσι σημείωσε μόλις τρεις νίκες.

Αγωνιστικά, παραμένουν εκτός οι δύο Ισπανοί στόπερ Ορόθκο και Πουλίδο, που όμως μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους, ο Ναβάρο έμεινε και πάλι εκτός πλάνων αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει. Σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μάρτινς, πάλι για αγωνιστικούς λόγους, εν αντιθέσει με τον Κωστούλα, που επιστρέφει.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Χακόμπο - Αργυρόπουλος, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα - Χουανίτο - Χούλι, Ουσέρος, Ράγιος, Εγκον - Περόνε


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (1) : Δεύτερο συνεχόμενο ματς στην καυτή έδρα του Αγρινίου για τον Παναιτωλικό, το οποίο όμως είναι εξ αναβολής.......και σήμερα πιστεύουμε οτι θα σπάσει το ρόδι και θα πάρει το τρίποντο.....μιας και στην πρεμιέρα το Σαββάτο ήταν αγχωμένος........

Πάμε με τους γηπεδούχους λοιπόν......ενώ πολύ παίζει και το goal-goal στο εξωτερικό......





ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ....................................Χ-2
*** Πέφτει συνεχώς το διπλό, που αυτή τη στιγμή παίζει από 2,00 έως 2,10. Πάνω από 3,50 πλέον ο άσος. 
*** Στο 25.000 θέσεων «Μαδριγάλ» του Βιγιαρεάλ. Σχεδόν κατάμεστο.
*** Η Βιγιαρεάλ δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από γερμανική ομάδα, νίκησε τη Λεβερκούζεν (πέρυσι 2-1) και το Αμβούργο (1-0 το 2004 για το Ιντερτότο) και ήρθε ισόπαλη με τη Βόλφσμπουργκ (πρόπερσι 2-2). Μάλιστα, είναι αήττητη στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη, με εννέα συνεχόμενες νίκες (η μία φετινή) και μία ισοπαλία, εννέαover. Αήττητη επίσης συνολικά εντός έδρας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τέσσερις νίκες και εφτά ισοπαλίες!
*** Και οι τρεις τεχνικοί των αντιπάλων της Βιγιαρεάλ στον όμιλο, έχουν αποκλειστεί από την ισπανική ομάδα στο παρελθόν. Ο Μαντσίνι της Σίτι με την Ιντερ το 2005-06, ο Χάινκες πέρυσι με τη Λεβερκούζεν και ο Ματσάρι επίσης πέρυσι με τη Νάπολι.
*** Πέντε νίκες στα έξι τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της μετράει η Μπάγερν, όλες με λευκό παθητικό. Επί ισπανικού εδάφους πάντως έχει ηττηθεί και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Εξι σερί over και οχτώ στις εννιά τελευταίες εξόδους της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Μπάγερν. Μόνο μία φορά στις 25 τελευταίες έχει αποτύχει να σκοράρει (Μπαρτσελόνα, 0-4).
*** Από το 1998 και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, ο Γιουπ Χάινκες δεν έχει κοουτσάρει ξανά σε αγώνα της διοργάνωσης. Στο «Μαδριγάλ» τελείωσε πέρυσι η ευρωπαϊκή πορεία του, καθώς η Λεβερκούζεν ηττήθηκε δις από τη Βιγιαρεάλ στους «16» του Europa League.
*** Διαιτητής: Κιουνέτ Τσακίρ (Τουρκία).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Νο. 12): Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από δύο χρόνια για το κίτρινο υποβρύχιο» που ξεκινά απόψε την τρίτη του συμμετοχή, έχοντας φτάσει μέχρι τους «16» στην προηγούμενη το 2009 και στα ημιτελικά στην παρθενική το 2006. Η φετινή είναι απόρροια της πολύ καλής σεζόν που είχε πέρυσι στην Πριμέρα, όπου και τερμάτισε 4η, ενώ φέτος στα πλέι οφ στο… 1,5 παιχνίδι κόντρα στην Οντένσε ήταν εκτός (ήττα 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ημίχρονο ρεβάνς 0-0, τελικό 3-0), αλλά τελικά τα κατάφερε και πήρε μεγάλη ανάσα το ταμείο της.
Στο πρωτάθλημα η σφαλιάρα με «πεντάρα» από την Μπαρτσελόνα στη 2η αγωνιστική μετά την απεργία των ποδοσφαιριστών στην πρεμιέρα ήταν βαριά, ωστόσο το Σάββατο τα χαμόγελα εν μέρει επέστρεψαν στο εντός έδρας 2-2 με τη Σεβίλλη. Κι αυτό γιατί ύστερα από ένα κακό πρώτο 25λεπτο όταν πιέστηκε, δέχτηκε γκολ και έχασε τον κίπερ Ντ. Λόπεθ με αποβολή, κατάφερε να ανασυνταχθεί, να ισοφαρίσει στο 34’, να προηγηθεί στο 62’ και να ισοφαριστεί, παρότι καλύτερη (κάτι που παραδέχτηκε και ο αντίπαλος κόουτς Μαρθελίνο), τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.
«Η ομάδα επέδειξε θάρρος με δέκα παίκτες, κάναμε μια σπουδαία φυσική προσπάθεια. Το 2-2 δεν μας ικανοποιεί, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση», σημείωσε ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο που κάνει απόψε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για το αποψινό παιχνίδι τόνισε: «Το να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση είναι το πιο μεγάλο κίνητρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Μας έτυχαν τρεις ομάδες διαφημισμένες και με παίκτες επιπέδου, αλλά πιστεύω τυφλά στις πιθανότητές μας. Αν πάρουμε τους τρεις αυτούς βαθμούς κόντρα στην Μπάγερν θα σημαίνει πως μπορούμε να προκριθούμε. Κλειδί θα είναι η άμυνα. Ο συνδυασμός του να παλέψουμε για κάθε μπαλιά μαζί την ποιότητά μας στην επίθεση μπορούν να μας δώσουν τους τρεις βαθμούς».
Αγωνιστικά για τους Λεβαντίνους τιμωρημένος είναι ο πολύ σημαντικός χαφ Μπόρχα Βαλέρο, με τον τελευταίο χρονικά νεοαποκτηθέντα χαφ Ντε Γκουζμάν να είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των «αμαρίγιος». Επιστρέφει ο νεοφερμένος στόπερ Σαπάτα που έχασε το ματς του Σαββάτου. Εκπληξη που «κόπηκε» ο βασικός μπακ Οριόλ, μακροχρόνια απών ο λογιζόμενος ως βασικός μπακ Ανχελ.

Ο (χωρίς συμμετοχή φέτος) Καταλά, που είναι πιο καλός στον αέρα από τον Οριόλ, θα παίξει στα αριστερά της άμυνας (και ο Γουακάσο μπορεί εκεί, αλλά είναι πιο επιθετικογενής), Σένα και Μαρτσένα μονομαχούν για μια θέση στο κέντρο, ενώ ο Νιλμάρ έχει προβάδισμα από τον Μ. Ρούμπεν για παρτενέρ του Ρόσι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντ. Λόπεθ – Μάριο, Μουσάκιο, Σαπάτα, Καταλά – Ντε Γκουζμάν, Σένα (Μαρτσένα), Μπρούνο, Κάνι, – Ρόσι, Νιλμάρ (Μάρκο Ρούμπεν).

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νο. 3): Με τον Μάριο Γκόμεζ να φτάνει τα εφτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια και συνολικά τα 49 στα 44 τελευταία με την κόκκινη φανέλα (!), η Μπάγερν διέλυσε τη Φράιμπουργκ στο Μόναχο με 7-0 πετυχαίνοντας την 6η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τέρματα σε αυτές είναι 19-0, καθώς οι Βαυαροί έχουν αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία του Γιουπ Χάινκες περί σκληρής ανασταλτικής δουλειάς ή αλλιώς έχουν βρει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, όπως ενθουσιασμένος δήλωσε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο Ριμπερί ήταν επίσης εντυπωσιακός κόντρα στη Φράιμπουργκ (δύο γκολ / 1 ασίστ) και είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν εφτά γκολ χωρίς τον Ρόμπεν, που θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ. «Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και στα 90 λεπτά εμποδίζοντας τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για το χαρακτήρα της ότι παρά το 3-0 συνέχισε και στο δεύτερο μέρος στον ίδιο ρυθμό. Ξέρουμε όμως ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο», είπε ο Χάινκες, ο οποίος επιστρέφει τώρα έπειτα από 13 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ επισκεπτόμενος τον τελευταίο πέρυσι ευρωπαϊκό σταθμό του.

Ο 66χρονος τεχνικός δεν μάσησε τα λόγια του πριν από τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, θέτοντας ως στόχο την παρουσία της ομάδας του στον (εντός έδρας) τελικό της διοργάνωσης. «Στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα είναι πιθανά, αλλά ως Γερμανοί πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να φτάσουμε έως τον τελικό του Μονάχου. Κληρωθήκαμε βέβαια σε έναν όμιλο που απαιτεί σκληρή δουλειά για την πρόκριση – έστω - στους «16» και η αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ είναι “κλειδί” για αυτήν. Εχει εξαιρετική ομάδα και διαθέτει δύο επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, αλλά χρειαζόμαστε τουλάχιστον το βαθμό», είπε ο Χάινκες, που εκτός του Ρόμπεν στερείται ξανά τον Ιβιτσα Ολιτς.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Νόιερ, Ραφίνια, Μποάτενγκ, Μπαντστούμπερ, Λαμ - Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ - Μίλερ, Κρόος, Ριμπερί – Γκόμεζ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Χ-2): Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να ρισκάρει, όσο το ματς θα είναι στην ισοπαλία, ακόμα και αν πλησιάζει στο τέλος του. Απέναντι σε κλειστές άμυνες η Μπάγερν έχει φέτος μία ήττα (Γκλάντμπαχ) και μία νίκη (Βόλφσμπουργκ) με γκολ στο 90’.
Με το βαθμό θα είναι ευχαριστημένοι οι Βαυαροί που μπορούν όμως και να αποδράσουν με το διπλό....., αυτό συμπεραίνει άλλωστε κανείς από τις δηλώσεις τους. Η ισοπαλία αξίζει τα λεφτά της, σε αντίθεση με το διπλό, που πλέον προσφέρεται σε πολύ μικρές αποδόσεις…
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Στο 3,00 κατά προσέγγιση η απόδοση να τελειώσει χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο, στο 5,50 το Χ-Χ και στο 6,50 το 1-1 τελικό. Λίγο πάνω από το 2,00 να επιτευχθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος, απ’ ό,τι στο πρώτο. Διαλέγετε και παίρνετε…







ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΑΠΟΛΙ

*** Το πολύ στο 1,40 ο άσος, το διπλό ακουμπάει και το 10,00. 

*** Στο 47.726 θέσεων «Σίτι οφ Μάντσεστερ» του Μάντσεστερ. 

***Με 3.000 οπαδούς της η Νάπολι, άλλοι τόσοι βρίσκονται στην Αγγλία χωρίς εισιτήριο.




*** Η Σίτι έχει συμπληρώσει στην Ευρώπη 12 παιχνίδια αήττητη εντός έδρας. Τελευταία της ήττα από τη Μίντιλαντ τη σεζόν 2008/09.

*** 3,75 γκολ ανά αγώνα σκοράρει η Σίτι στο πρωτάθλημα.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ (Νο.34): Με πολλά όνειρα ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Σίγουρα μαγεμένη από το Τσάμπιονς Λιγκ, από τη στιγμή που είναι η παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πανέτοιμη, πάντως, βάσει ποιότητας για μια καλή πορεία. Πρωταρχικός στόχος η πρόκριση από τους ομίλους και από κει και πέρα όσο πιο μακριά φτάσει, τόσο το καλύτερο.

Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει κάνει το 4 στα 4, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ταχύτατη στην επίθεση, εξαιρετικά φορμαρισμένοι όλοι οι μεσοεπιθετικοί της, ιδίως οι Σίλβα και Αγουέρο, οι οποίοι είναι πραγματικά ασταμάτητοι. Το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε άνετα με 3-0 της Γουίγκαν (δοκάρια, χαμένο πέναλτι από τον Τέβες, πάρα πολλές ευκαιρίες), την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ.

«Ανυπομονούμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε πανέτοιμοι και ανυπομονούμε να μπούμε στη μάχη», τόνισε ο Τζο Χαρτ, ενώ ο έμπειρος  από το θεσμό Κλισί, ανέφερε: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Εχουμε τις δυνατότητες να πάμε πολύ μπροστά στο θεσμό». Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη:«Είναι φυσιολογικό να σε θεωρούν ως ένα από τα φαβορί, από τη στιγμή που είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και πιστεύω και της Ευρώπης. Για μας είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων».

Οσο για την έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαντσίνι είπε: «Δεν υπάρχει καμία πίεση από το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε όλοι μας πολύ ήρεμοι. Δεν θα παίξει ρόλο η απειρία της ομάδας μας, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες μου έχουν ατομικά πολλή εμπειρία από το θεσμό».

Αμφίβολος είναι ο Μπάρι, που έχασε το παιχνίδι με τη Γουίγκαν, οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Ο Τζέιμς Μίλνερ, όπως το Σάββατο, θα ήταν ο αντικαταστάτης του, όμως και αυτός αποκόμισε μικροπρόβλημα και ο Μαντσίνι θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές στην Ευρώπη είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, Τέβες και Αγουέρο θα είναι λογικά μπροστά στην επίθεση, από τη στιγμή που φάνηκε με τη Γουίγκαν ότι συνθέτουν ένα τρομερό δίδυμο. Δεν αποκλείεται, πάντως, να ξεκινήσει ο πολύ φορμαρισμένος Τζέκο, αντί του όχι 100% έτοιμου Τέβες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Χαρτ - Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί - Μίλνερ (Μπάρι), Γ. Τουρέ - Τζόνσον, Αγουέρο, Σίλβα - Τζέκο (Τέβες).

ΝΑΠΟΛΙ (Νο. 75): Η χαρά για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια μετριάστηκε μετά την κλήρωση στο γκρουπ του θανάτου. Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν και Βιγιαρεάλ συνθέτουν έναν όμιλο μάλλον απροσπέλαστο για τη Νάπολι, ωστόσο οι «παρτενοπέι» δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν. Με το δεξί η πρεμιέρα της Νάπολι στο πρωτάθλημα, διπλό στην Τσεζένα (3-1) και όλα έγιναν πιο εύκολα για αυτήν μετά την αποβολή αντιπάλου (55’) και το σκορ στο 1-1. Η είσοδος του Χάμσικ στο ματς ήταν καταλυτική, ασίστ και γκολ ο Σλοβάκος για το τελικό 1-3. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την επιθετικότητα των γηπεδούχων και έκανε αρκετά λάθη, με την άμυνα σε δύσκολη θέση.

Η Νάπολι επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βάλτερ Ματσάρι ζήτησε από όλους να μην αντιμετωπίζουν την ομάδα του σαν πρωτάρα: «Σύμφωνοι, υπάρχουν περίεργα συναισθήματα και χαρά για το παιχνίδι αυτό, αλλά δεν είναι το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι που δίνουμε και έχουμε μάθει να ξεπερνάμε το φόβο. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι παίκτες μας δεν έχουν ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε δώσει σπουδαία παιχνίδια και στο Γιουρόπα και στη Serie A. Δεν είμαστε… ερασιτέχνες, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και το όποιο άγχος έχουμε θα φύγει μετά από δύο λεπτά αγώνα».
Ο Βάλτερ Ματσάρι αναφέρθηκε ακόμα και στα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας του στην άμυνα, τους Αργεντίνους Φιντέλεφ και Φερνάντες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να τους εντάξει στην ενδεκάδα:«Τα επίσημα ματς ξεκίνησαν και το πρόγραμμα γίνεται πολύ βαρύ. Ισως να τους χρησιμοποιήσω σε κάποια ματς που έρχονται, αλλά δεν μπορώ να τους βάλω με τη μία στην ενδεκάδα, χωρίς να έχουν μάθει τους αυτοματισμούς μας και τις κινήσεις στην άμυνα. Χρειάζονται χρόνο και θα τους τον δώσω».
Και ολοκλήρωσε:«Η Σίτι είναι ομάδα που μπορεί να πληρώσει για παίκτες που κάνουν τη διαφορά, εμείς όμως βγήκαμε τρίτοι στο πρωτάθλημα χωρίς τόσα έξοδα. Είμαστε περήφανοι για αυτό, πιο πολύ όμως περήφανοι γιατί πριν από μερικά χρόνια η Νάπολι έπαιζε στην τρίτη κατηγορία και τώρα βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγαλώνουμε γρήγορα και αυτό μας κάνει περήφανους, το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι σαν τελικός για εμάς».
Στα αγωνιστικά, ο Ματσάρι επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Χάμσικ και Γκαργκάνο, που δεν ήταν βασικοί στην Τσεζένα, έξω μένουν οι Σαντάνα και Τζεμαϊλί. Δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFAο τραυματίας νεοαποκτηθείς στόπερ Μπρίτος, νοκ-άουτ παραμένει ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ Ντοναντέλ. Κατά τα λοιπά δεν αλλάζουν πολλά στη λογική της Νάπολι, μπροστά στο τρίγωνο της επίθεσης οι Χάμσικ και Λαβέτσι θα κινούνται στα νώτα του προωθημένου Καβάνι.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1):Ντε Σάνκτις – Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα – Μάτζιο, Ινλέρ, Γκαργκάνο, Ντοσένα – Χάμσικ, Λαβέτσι – Καβάνι.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (Χ-2): Δεν παίζεται στο 1,40 ο άσος (σε ορισμένες εταιρίες και στο 1,35). Μην ξεχνάμε ότι η Σίτι είναι εντελώς άπειρη από το θεσμό και παρά τη φόρμα και τον ενθουσιασμό της έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Νάπολι , η οποία πηγαίνει στην Αγγλία με 3000 οπαδούς μέσα και άλλους τόσους έξω απο το γήπεδο.........ενώ οι Λαβέτσι και Καβάνι......υπόσχονται τρελά χορευτικά για απόψε.......................θα τους κοντράρουμε λοιπόν τους Εγγλέζους......γερά κυρα-Νάπολιτάνα μου.........

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ταχύτατες και οι δύο ομάδες, με έφεση στο σκοράρισμα, ο ρυθμός στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» αναμένεται καταιγιστικός, έχοντας παράλληλα στο μυαλό τον ενθουσιασμό που θα έχουν και οι δύο. Μια καλή επιλογή είναι τοover 3,5, το οποίο μπορεί να παιχτεί και στο 3,25.

Εμπνευση για το τελικό σκορ το 3-1 σε αποδόσεις που ακουμπούν το 14,00 και το 4-1, που φτάνει και το 23,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: