Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

2η αγωνιστική champions league στους ομίλους 1-4....!!!!!!

Με τα βλέμματα να επικεντρώνονται σε «Αλιάντς Αρίνα» και «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τον Άγιαξ, τη στιγμή που Νάπολι και Βιγιαρεάλ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στην Ιταλία, ενώ η Ίντερ δοκιμάζεται στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.
 


Α’ ΟΜΙΛΟΣ 

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι 
Τα δύο φαβορί για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων του ομίλου κοντράρονται στη Γερμανία, με την Μπάγερν να προέρχεται από νίκη στην έδρα της Βιγιαρεάλ και τους «πολίτες» από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νάπολι.
Σε φουλ φόρμα και οι δύο αντίπαλοι, με τον Γιουπ Χάινκες να προβληματίζεται μόνο από τις απουσίες των Ίβιτσα Όλιτς που είναι τραυματίας και Μπρένο, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» του ρόστερ και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 




Νάπολι-Βιγιαρεάλ 

Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Νάπολι με οδηγό τον φορμαρισμένο Καβάνι ψάχνει το τρίποντο για να δώσει την τέλεια συνέχεια στο βαθμό που πήρε στο Μάντσεστερ, ενώ η Βιγιαρεάλ θέλει να ρεφάρει την ήττα της από τους Βαυαρούς μέσα στην Ισπανία στην πρεμιέρα. Για το «κίτρινο υποβρύχιο» απών θα είναι ο Μάρκο Ρούμπεν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τζιουζέπε Ρόσι. 


Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ 

Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν θα διεξαχθεί την ίδια ώρα με τα υπόλοιπα (21:45), αλλά νωρίτερα (19:00), η Ίντερ του Κλαούντιο Ρανιέρι πλέον ταξιδεύει στη Μόσχα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική από την Τραμπζονσπόρ μέσα στο Μιλάνο και πλέον θέλουν τους τρεις βαθμούς για μπουν και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Ιταλοί προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα (3-1 στην έδρα της Μπολόνια) και έχουν την ψυχολογία υπέρ τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Ρώσοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν μεν πίσω τους την Ίντερ, αλλά και για να δώσουν αξία στην ισοπαλία που πήραν στην έδρα της Λιλ την πρώτη αγωνιστική. Αρκετές απουσίες για τους «νερατζούρι» αφού εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Σνάιντερ, Μαϊκόν και Στάνκοβιτς, ενώ ο Ντιέγκο Φορλάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Τραμπζονσπόρ-Λιλ 

Εμφάνιση παρόμοια με της πρώτης αγωνιστικής, όταν και έφυγε με το «διπλό» από το Μιλάνο θέλει να επαναλάβει η Τραμπζονσπόρ κόντρα στη Λιλ. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι με νίκη απέναντι στη Λιλ γίνονται αυτόματα μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ αφήνουν αρκετά πίσω τους Γάλλους, οι οποίοι με τη σειρά τους, μετά και την ισοπαλία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν έχουν και πολλά περιθώρια για απώλειες. 


Γ’ ΟΜΙΛΟΣ 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βασιλεία 

Την …πρωτοπόρο του ομίλου υποδέχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σαφή στόχο μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Έχοντας έναν βαθμό από την ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα, οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη για να φτάσουν στην πρώτη θέση. Προερχόμενη από την πρώτη της απώλεια στην Premier League (1-1 στην έδρα της Στόουκ), η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να υπολογίζει στον μεγάλο αστέρα και πιο φορμαρισμένο παίκτη της, Γουέιν Ρούνεϊ, λόγω τραυματισμού, όπως και στους Ράφαελ, Κλέβερλι, Έβανς και Βίντιτς. Οι Ελβετοί από την πλευρά τους, θα προσπαθήσουν να φύγουν με ό,τι καλύτερο μπορούν από το «Ολντ Τράφορντ», αφού αν δεν ηττηθούν θα πάνε στα δύο ματς με την Μπενφίκα με παρακαταθήκη την πρωτιά του ομίλου. 

Ότελουλ Γκαλάτι-Μπενφίκα 

Τα «εμφράγματα» κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου θέλει να αποφύγει η Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισσαβώνας προέρχονται από την ισοπαλία στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο και με την ψυχολογία σύμμαχο θα προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό στη Ρουμανία, ώστε να πατήσουν κορυφή, στην περίπτωση που δεν κάνει το «διπλό» η Βασιλεία στην Αγγλία. Σε εξαιρετική κατάσταση το Καρντόσο, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και αποτελεί τον άνθρωπο που θα προσαρμοστεί πάνω του όλη η άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα. 


Δ’ ΟΜΙΛΟΣ 

Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ 

Δεκατρία Champions League συνολικά κοντράρονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τρίτη, με τα εννιά της Ρεάλ Μαδρίτης να τίθενται απέναντι στα τέσσερα του Άγιαξ. Η «βασίλισσα» μετά τη νίκη της στην Κροατία με σκορ 1-0 θέλει να διπλασιάσει τα «τρίποντά» της απέναντι στους Ολλανδούς, ώστε να καθαρίσει την υπόθεση πρωτιά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Από την άλλη πλευρά, η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λιόν δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τον «Αίαντα», ο οποίος ψάχνει βαθμούς εκτός έδρας, αρχής γενομένης από τη Μαδρίτη. 

Απόντες για τον Ζοσέ Μουρίνιο οι Πέπε και Κοεντράο, λόγω μυϊκών τραυματισμών, τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο με το εμφατικό χατ-τρικ κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Νικολάι Μπόιλεσεν θα απουσιάσει από τους φιλοξενούμενους. 

Λιόν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 

Οι δύο νίκες κόντρα στους Κροάτες είναι ο μοναδικός στόχος για όλες τις ομάδες του ομίλου, πόσω μάλλον εντός έδρας. Μετά το βαθμό στην Ολλανδία, οι Γάλλοι θέλουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα τους, ώστε την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική που έχουν τα δύο κολλητά ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να προσπαθήσουν για την υπέρβαση, ξεκινώντας όμως από τη δεύτερη θέση του ομίλου. Για την έκπληξη πάνε στο «Ζερλάν» οι Κροάτες, οι οποίοι θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. 




Group A


21:45 Μπάγερν - Μαν. Σίτι
21:45 Νάπολι - Βιγιαρεάλ

Μπάγερν       3
Νάπολι          1
Μαν. Σίτι       1
Βιγιαρεάλ    0

Group B


19:00 ΤΣΣΚΑ Μ. - Ιντερ
21:45 Τραμπζονσπόρ - Λιλ

Τραμπζονσπόρ        3
ΤΣΣΚΑ Μ.                   1
Λιλ                               1
Ιντερ                           0

Group C


21:45 Οτελούλ - Μπενφίκα
21:45 Μαν. Γιουνάιτεντ - Βασιλεία

Βασιλεία                         3
Μαν. Γιουνάιτεντ          1
Μπενφίκα                      1
Οτελούλ                         0

Group D


21:45 Λιόν - Ντιναμό Ζ.
21:45 Ρεάλ - Αγιαξ

Ρεάλ                               3
Λιόν                                1
Αγιαξ                              1
Ντιναμό Ζ.                     0

Δεν υπάρχουν σχόλια: