Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 0-1


Τα "exit pol" δείχνουν Δ' Εθνική!
KERASIDISPITSAKTSIS"Διπλό" που ισοδυναμεί με μια ολόκληρη κατηγορία πήρε πριν από λίγη ώρα η Προσοτσάνη μέσα στη Νέα Ζίχνη επικρατώντας με σκορ 1-0, έχοντας για "χρυσό" σκόρερ το Λευτέρη Κερασίδη (φωτό αριστερά) και "κέρβερο" κάτω από τα δοκάρια το Μάκη Πιτσακτσή (φωτό δεξιά). Μπορεί τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής να μην ξεκαθάρισαν το τοπίο σχετικά με την υπόθεση παραμονή, ωστόσο με 4 αγώνες να απομένουν μέχρι την πτώση της καρό σημαίας, πρέπει να έρθουν τα "πάνω-κάτω" ούτως ώστε το συγκρότημα του Γιώργου Μάλλιου να μην ανανεώσει το εισιτήριό του για την επόμενη σεζόν στη διευρυμένη Δ' Εθνική.
Ματς για γερά νεύρα με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο αποφασιστικά και νωρίς-νωρίς να απειλούν με τα "στημένα" του Τσιφτελίδη, αλλά στην αρχή το δοκάρι και εν συνεχεία ο Πιτσακτσής είπαν "όχι" στις επιθετικές βλέψεις των παικτών του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, οι οποίοι αγνοούν τη χαρά του γκολ από τις 25 Φεβρουαρίου! Η Προσοτσάνη μπορεί να άργησε να επισκεφτεί τα καρέ του Καστανιώτη, αλλά όταν το επιχείρησε πήρε αυτό που έψαχνε: "κεφάλι" στο σκορ. Ο Λευτέρης Κερασίδης χρ'ιστηκε σκόρερ με ένα άπιαστο σουτ από τη γωνία της περιοχής λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου κι από κει και πέρα και κυρίως στην επανάληψη το ματς έγινε γκραν γκινιόλ. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν πότε ορθόδοξα και πότε όχι να φτάσουν στην ισοφάριση, οι δε φιλοξενούμενοι με "φαρμακερές" αντεπιθέσεις να "κλειδώσουν" τη νίκη. Ούτε η μία ομάδα ούτε η άλλη ωστόσο σημείωσαν κάποιο γκολ και το 0-1 έμεινε μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του άριστου σε όλα διαιτητή από την Πιερία κ. Παπαργυρίου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο από παίκτες και τεχνικό τιμ, όσο και από τους περίπου 40 φιλάθλους των "κυανόλευκων" που από το 1ο κιόλας λεπτό με τις φωνές τους και τις παροτρύνσεις αποτέλεσαν το 12ο παίκτη της Προσοτσάνης. 
 Για τη βαθμολογία του 1ου ομίλου πατήστε εδώ
LIVE-LIVE-LIVE
Λήξη του ματς με την Προσοτσάνη να φεύγει θριαμβεύτρια από τη Νέα Ζίχνη, μια νίκη "κατηγορία"!
95' Κίτρινη κάρτα στον Πιτσακτσή για καθυστέρηση.
93' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Προσοτσάνη με το Γεωργιάδη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Δούμπλατζη.
91' Σέντρα του Ουζούνογλου από αριστερά κεφαλιά του αμαρκάριστου Κασσού η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90' Κόρνερ του Τσιφτελίδη κι επιθετικό φάουλ του Μουσικάκη πάνω στον Πιτσακτσή.
89' Σέντρα του Κυργιάκου από δεξιά κεφαλιά του Κουκούτση άουτ.
87' Αποχωρεί ο σκόρερ του αγώνα Κερασίδης, δίνοντας τη θέση του στον Κούτρα.
86' Κίτρινη κάρτα στον Πρόβατο για δυνατό φάουλ στο Δούμπλατζη.
85' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τη Ζίχνη, στη θέση του Μεσέρδη πέρασε ο Κυργιάκος.
Απόκρουση μισή κατηγορία από τον Πιτσακτσή σε φάση διαρκείας στα καρέ της Προσοτσάνης, βγάζοντας στο δεξί του "παραθυράκι" από τα 3 μέτρα την προβολή του Μπουζούρα.
Στο 80ό λεπτό Ορφέας Ξάνθης-Ακροπόταμος 0-2.
79' Σωτήρια επέμβαση στα πόδια του Μεσέρδη από το Φερφέρη, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Πιτσακτσή.
76' Αλλαγή για την Προσοτσάνη με τον Ουζούνογλου να περνάει στη θέση του Χατζησαββίδη.
Στο 70ό με γκολ του Γαβριηλίδη Καβάλα-Ελευθερούπολη 3-0.
72' Νέο κόρνερ με τον Κερασίδη, αυτή τη φορά με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού ο Καστανιώτης παραχώρησε κι άλλο κόρνερ.
69' Στην "κόντρα επίθεση ο Δημητριάδης βγάζει σε θέση βολής το Δούμπλατζη που με επιτάχυνση απέφυγε το Μουσικάκη και φτάνοντας απέναντι στον Κασανιώτη νικήθηκε στο τετ α τετ. Στην εξέλιξη το κόρνερ του Κερασίδη έβγαλε με υπερένταση σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ζίχνης.
68' Αλλαγή του Ζαγκότα με τον Κουκούτση.
Στα μισά του β' ημιχρόνου είμαστε με την Προσοτσάνη να προσπαθεί να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 και βγαίνει σποραδικά στις αντπειθέσεις.
62' Κόρνερ Τσιφτελίδη πλασαριστά για το Μεσέρδη, σουτ με καλό οπτικό πεδίο βρίσκει σε ετοιμότητα τον Πιτσακτσή που μπλοκάρει την μπάλα.
60' Κίνηση από τον πάγκο για Μπάμπη Χρυσοστομίδη που ρίχνει στη μάχη τον Καρφαρίδα στη θέση του Ντόλα.
59' Σέντρα του Ντόλα και πάλι για το κεφάλι του Ζαχαριάδη η μπάλα πέρασε άουτ.
53' Αναίτια από το β' βοηθό ανακόπτεται ως οφσάιντ ο Κερασίδης που έφυγε στην "κόντρα", όντας κάτω από τη γραμμή του κέντρου.
51' Κίτρινη κάρτα στον Καλαϊτζή για δυνατό φάουλ στον Μπουζούρα.
5:58μ.μ.~Έναρξη του β' μέρους χωρίς αλλαγές για τους δύο τεχνικούς.
Τα αποτελέσματα του α' μέρους περνούν στον κινούμενο τίτλο στο κέντρο της σελίδας.
Με γκολ του Ρουσσίδη στο 43ο λεπτό το Σουφλί προηγείται μέσα στις Σάπες.
5-0 στο ημίχρονο Σιδηρόκαστρο-ΑΕ Πιερέων και 0-1 Ορφέας Ξάνθης-Ακροπόταμος.
Στο 37ο λεπτό Σάπες-Σουφλί 0-0.
2ο γκολ για τον Παυλή (από το σημείο του πέναλτι το 2-0) και Καβάλα-Ελευθερούπολη 2-0 στο ημίχρονο.
Ημίχρονο με ένα λεπτό καθυστέρηση από τον κ. Παπαργυρίου, με το γκολ του Κερασίδη να χωρίζει τις δύο ομάδες.
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις με την Προσοτσάνη να συνεχίζει να προηγείται με 1-0.
Τελευταίο 5λεπτο στο α' μέρος με την γκολάρα λίγο πριν το ημίωρο του Κερασίδη να έχει αλλάξει πέρα από τις ισορροπίες στο σκορ και την ψυχολογία, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου δείχνουν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
34' Κίτρινη κάρτα και στο Χατζησαββίδη που συνέχισε τη φάση ενώ ο κ. Παπαργυρίου είχε σφυρίξει.
30' Κίτρινη κάρτα στο Μοσχοφίδη για τράβηγμα φανέλας στο Ζαγκότα.
Γκολ και για την Καβάλα με σκόρερ τον Παυλή (31ο, 1-0)
28' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (0-1): Ο Μοσχοφίδης επιχειρεί από δεξιά τη σέντρα, ο Μουσικάκης διώχνει πάνω στον Κερασίδη, που από τη γωνία της περιοχής δεν το πολυσκέφτηκε και μ' έναν άπιαστο "κεραυνό" έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του ανήμπορου να αντιδράσει Καστανιώτη.
Με 10λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς στο "Καλλιπάτειρα", στο 0-0 Σάπες-Σουφλί με τη συμπλήρωση του 1ου τέταρτου. Στο ημίωρο στο ντέρμπι της Καβάλας, "άσφαιρες" ΑΟΚ και Ελευθερούπολη.
25' Σέντρα από αριστερά του Φιλιππίδη συστημένη στο κεφάλι του Ζαχαριάδη, που όμως κι αυτή τη φορά δε σημάδεψε σωστά (άουτ).
21' Πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ της Ζίχνης μετά το συνδυασμό των Κερασίδη-Χατζησαββίδη-Κασσού, ο τελευταίος μπαίνοντας από πλάγια στην περιοχή σούταρε χωρίς να ανησυχήσει τον Κατσανιώτη.
Καλύτεροι και πιο ορεξάτοι οι γηπεδούχοι στο 1ο 20λεπτο, έφτασαν δύο φορές στο γκολ, απεναντίας η Προσοτσάνη δεν έχει ακόμα απειλήσει τα καρέ του Καστανιώτη.
18' Παίζουν ωραία το "ένα-δύο" Μεσέρδης και Ζαχαριάδης, όμως το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις του έμπειρου φορ της Ζίχνης πέρασε απελπιστικά άουτ.
Πέρα της φάσης που περιγράψαμε πιο κάτω δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στη Νέα Ζίχνη παρουσία περίπου 300 φιλάθλων σε ένα ηλιόλουστο και ζεστό απόγευμα Κυριακής.
2' Κόρνερ από δεξιά του Τσιφτελίδη η μπάλα με πορεία προς τα δίχτυα σταματάει στο κάθετο δοκάρι και οι αμυντικοί της Προσοτσάνης παραχωρούν νέο κόρνερ στην εξέλιξη του οποίου ο Ζαχαριάδης υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ στον Πιτσακτσή.
4:58μ.μ.~Έναρξη του αγώνα με την Προσοτσάνη στη σέντρα. Το τέρμα προς το σχολείο επέλεξε ο Πιτσακτσής και αυτό προς τα αποδυτήρια ο Καστανιώτης. Την κλασσική "μαυροκόκκινη" εμφάνιση φορούν οι γηπεδούχοι, "μπλε" οι φιλοξενούμενοι.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καστανιώτης, Ζαγκότας (68ο Κουκούτσης), Φιλιππίδης, Μουσικάκης, Πρόβατος, Ντόλας (60ό Καρφαρίδας), Μεσέρδης (85ο Κυργιάκος), Μελλιόπουλος, Ζαχαριάδης, Τσιφτελίδης, Μπουζούρας. Στον πάγκο κάθονται οι: Τσαμπούρης, Κυργιάκος, Κουκούτσης, Παλιάϊκος, Ζαρράκης, Καρφαρίδας και Τσόχας.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Πιτσακτσής, Δημητριάδης, Καλαϊτζής, Παλτζίδης, Κασσός, Κανάτας, Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης (93ο Γεωργιάδης), Κερασίδης (87ο Κούτρας), Χ"Σαββίδης (76ο Ουζούνογλου). Στον πάγκο κάθονται οι: Κούτρας, Τσακμακίδης,Ουζούνογλου, Σκιαθίτης, Γεωργιάδης, Παπαμιχαήλ και Σίντος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργυρίου Λάμπρος,
Α' ΒΟΗΘΟΣ: Γιαμουζής Αναστάσιος &
Β' ΒΟΗΘΟΣ: Καράμπουλας Χρήστος, όλοι τους της ΕΠΣ Πιερίας.


πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: