Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η Δόξα είναι κατι παραπάνω απο μια ομάδα!!!!!!

Μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή είχε ο τηλεοπτικός τηλεμαραθώνιος για την οικονομική ενίσχυση του Γυμναστικού Συλλόγου Δόξας Δράμας για την ολοκλήρωση των εργασιών του θρυλικού γηπέδου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική και το οικονομικό ποσό που συγκεντρώθηκε αποτελεί μία σημαντική στήριξη των Δραμινών στον καλύτερο  πρεσβευτή της πόλης τους. Σε μία δύσκολη εποχή οι Δραμινοί δήλωσαν  «παρών» στη μεγαλύτερη πρόκληση του συλλόγου και ακολούθησαν το παράδειγμα που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες ο εφοπλιστής Μιχάλης Μπουδούρογλου (100.000 ευρώ) και ο επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης (70.000 ευρώ). Προς τιμή τους το διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού ανακοίνωσε ότι η θύρα 6 θα ονομαστεί Χρήστος Μπουδούρογλου (πατέρας του εφοπλιστή) και οι αίθουσες κάτω από τη θύρα 5 Ray cap. Ο τηλεμαραθώνιος διάρκειας επτά ωρών (17:00 – 24:00) μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των τοπικών καναλιών Star και Άλφα από το αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας με τη βοήθεια τις online σύνδεσης που παρείχε το πρώτο κανάλι. Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία και στους Δραμινούς που ζουν μακριά από την πόλη τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να κινητοποιηθούν επάξια και να συμμετέχουν με τις οικονομικές προσφορές τους.Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας όπως ήταν οι Ζήσης Γουδεσίδης, Πέτρος Μπανάσας, Τάσος Λευκόπουλος, Ζέλικο Λέκοβιτς, Κώστας Βασιλακάκης, Βασίλης Ταβλαρίδης, Γιώργιος Μάλλιος, Νίκος Γεωργιάδης, Ζουμπούλης Λαζαρίδης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Τάσος Στράντζαλης, Γιώργος Γεωργιάδης, Βαγγέλης Καρασσάβας, Χρήστος Κιοσσές, Νίκος Αθανασιάδης, Ηλίας Χατζηελευθερίου, Βασίλης Μουρατίδης, Ανέστης Τσελεμπής, Τάσος Μερτζανάκης και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης όπως ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης (2.000 ευρώ), ο αντιπεριφερειάρχης  Γιάννης Ξανθόπουλος (1.000 ευρώ), ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Θωμάς Μαργαρίτης (5.000 ευρώ) και ο πρώην γιατρός της ομάδας Στάθης Οικονόμου, ενώ υπήρξαν τηλεφωνικές παρεμβάσεις του τέως υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη (5.000 ευρώ) και του τέως υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Μαργαρίτη Τζήμα (δεν θέλησε να ανακοινώσει το ποσό).


Χίλια διακόσια ευρώ από τους «Μαυραετούς»

Παρών στη μεγάλη αυτή στιγμή έδωσε και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ομάδας οι «Μαυραετοί» που με τηλεφωνική του παρέμβαση, ο Σάκης Γεωργιάδης ανακοίνωσε την προσφορά τους, αλλά άφησε και αιχμές για το γεγονός ότι προηγήθηκε η συνομιλία του μεγαλομέτοχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου που έμεινε στις ευχαριστίες. «Τηλεφωνούμε εκ μέρους του συνδέσμου οι Μαυραετοί και είμαστε αυτοί που πραγματικά ονειρευόμαστε, έχουμε όραμα για τη Δόξα μας και όπως πολύ καλά ξέρετε όλοι σας που ποτέ δεν κοροϊδέψαμε κανέναν και ποτέ δεν πρόκειται να το πράξουμε στο μέλλον. Επειδή ονειρευόμαστε και θέλουμε να υλοποιούμε τα όνειρα μας με πράξεις και όχι με δηλώσεις κι μεγάλα λόγια, αλλά ούτε και με ψέματα προσφέρουμε το ποσό των 1.200 ευρώ που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο ταμείο του συνδέσμου μας. Επίσης είμαστε διατεθειμένοι όπως και όταν μας ζητηθεί να προσφέρουμε όλοι μας να προσφέρουμε εργασία για την ολοκλήρωση των έργων», τόνισε ο Γεωργιάδης και άφησε αιχμές στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο που είχε μιλήσει νωρίτερα: «Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε μία συμβουλή σήμερα αυτή τη μεγάλη ημέρα των μαυραετών να μην σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο της εκπομπής σε τηλεφωνικές παρεμβάσεις ατόμων όπως του κυρίου που μίλησε πριν από λίγο που δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει ούτε ένα ευρώ για την πραγματοποίηση των ονείρων μας».


Το παράδειγμα το έδωσαν οι συνταξιούχοι!

Η προσφορά που συγκίνησε τους πάντες στη Δράμα την εξιστόρησε ο β’ αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Γιώργος Χατζηλαζαρίδης, ο οποίος εξήγησε ότι σήμερα το πρωί πήγε να πουλήσει κουπόνια ενίσχυσης και ένας συνταξιούχος του παρέδωσε όλη τη σύνταξή του που ήταν αξίας 365, 76 ευρώ! Δεν ήταν ο μόνος ηλικιωμένος που έδωσε ένα ποσό από το υστέρημα τους και ξεχώρισε ένας 80χρονος που πρόσφερε 80 ευρώ!  Με τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του συνδέσμου «Ήδωνες»  πρόσφεραν ένα ποσό της τάξης των 300 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα το τηλεφωνικό κέντρο μία κλήση από την 5η Μοίρα Καταδρομών που οι φαντάροι προσέφεραν 50 ευρώ. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους γονείς του τμήματος της ακαδημίας των παιδιών γεννηθέντων 2001 (οι μαύροι) που προσέφεραν 220 ευρώ. Υπήρξε παρέμβαση με μήνυμα από τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ Αριστείδης Ιωαννίδης που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσουν ένα ποσό στον Ερασιτέχνη.

Αντιπροσωπεία της Δόξας με προσφορές

Στην τελευταία μιάμιση ώρα από την αίθουσα πέρασαν και αντιπροσωπεία παικτών της Δόξας που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γελαδάρη, Χρήστο Ρούτση, Αλέξη Κουμπρόγλου, Λίμα Σάντος και τον Άγγελο Βέρτζο. Συνοδευόμενοι από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αντώνη Κασδοβασίλη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μάζεψαν ένα ποσό, αλλά δεν θέλουν να ανακοινωθεί γιατί συνεχίζουν την προσπάθεια τους, ενώ προσέφεραν και μία φανέλα με τις υπογραφές τους. Ο Κασδοβασίλης από την πλευρά του προσέφερε μία δική του φανέλα από την εποχή που αγωνιζόταν και μία μπάλα που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Με αυτή είχε πετύχει δύο γκολ επί του Πιερικούκαι από τότε έχει να κερδίσει η Δόξα στην Κατερίνη. Λίγη πριν από το τέλος του τηλεμαραθωνίου ο γενικός αρχηγός πρόσφερε και τη φανέλα που του χάρισε ο Τόνι Γκονζάλες με την υπογραφή του.

Ξεκίνησε η εκσκαφή της βορειοανατολικής βάσης

Στην τέταρτη εβδομάδα των εργασιών μπήκαν τα τρία συνεργεία που εργάζονται στο γήπεδο της Δόξας με στόχο να το παραδώσουν πριν από το Πάσχα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ολοκληρώθηκαν οι διαμορφώσεις των χώρων και των δαπέδων κάτω από τη θύρα 5 και ξεκίνησαν από σήμερα οι απαραίτητες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, με ορίζοντα ολοκλήρωσης μια βδομάδα. Την ίδια ώρα προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων του υποσταθμού της Δ.Ε.Η., στο υπόγειο της νεόδμητης θύρας 6, ενώ τοποθετήθηκαν και τα αγκύρια της βάσης έδρασης των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στη δυτική πλευρά του γηπέδου. Απομένει πλέον η σκυροδέτησή τους και «έπεσε» το απαραίτητο μπετόν καθαριότητας στη βάση της εκσκαφής του νότιοανατολικού πυλώνα, για να ακολουθήσει η τοποθέτηση του σιδηρού οπλισμού. Από το πρωί ξεκίνησε η εκσκαφή της βορειοανατολικής βάσης έδρασης γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα και μετά από διαβουλέσεις θα γίνει εξωτερικά του γηπέδου και όχι εσωτερικά που υπήρχε μία σκέψη λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισαν με τα αποδυτήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: