Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η πρόταση της Τρίτης απο τον Ισπανό !!!!


Ξεκίνημα μεσοβδόμαδου κουπονιού με αγώνες ρεβάνς για Champions league και Europa league έχουμε σήμερα Τρίτη και όπως είναι φυσικό το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο. Ξεχωρίζει με διαφορά η αναμέτρηση στο Καμπ Νου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν, όπου οι δύο ομάδες μετά το 0-0 του Σαν Σίρο, έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριαμούς.
mon33
εγώ ισπανέ μου είμαι με την μπάρτσα σήμερα !!!!!
 Επίσης σήμερα έχουμε και το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου - Μαρσέϊγ, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται και μετα δύο πόδια στον ημιτελικό, μετά το 0-2 του παιχνιδιού στη Μασσαλία. Από 'κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στο σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος, με λίγα παιχνίδια από Αγγλία.

MΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΜΑΡΣΕΪΓ..
Μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός ημιτελικού η Μπάγερν Μονάχου μετά το 0-2. Θα πρέπει η Μαρσέϊγ να κάνει απίστευτο παιχνίδι και οι Βαυαροί να παρουσιαστούν αγνώριστοι, πράγμα που αποκλείεται να γίνει. Οι γηπεδούχοι έχουν την πρόκριση στο τσεπάκι και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη, κυνηγώντας μια ακόμα νίκη. Από την άλλη, οι Μασσαλοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αναμένεται όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με αρκετά γκολ.   (OVER).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΙΛΑΝ..
Mεγάλο παιχνίδι, με τους Καταλανούς, μετά το 0-0 του Μιλάνου να θέλουν να ανοίξουν το παιχνίδι από νωρίς και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς εκτός από τη νίκη, κάθε ισοπαλία με γκολ τους δίνει την πρόκριση. Περιμένω βασικά τους γηπεδούχους να πιέσουν από το πρώτο λεπτό και να πάρουν κεφάλι στο σκορ από νωρίς για να μην έχουν μπλεξίματα, κάτι που όπως είναι φυσικό θα πρέπει να ακολουθήσει και η Μίλαν.   (4-6 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: