Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η πρόταση της Τετάρτης απο τον Ισπανό !!!!!!


Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των προημιτελικών αγώνων του Champions league και λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε και τις υπόλοιπες δύο ομάδες οι οποίες θα δώσουν το παρών στις ημιτελικές αναμετρήσεις του κορυφαίου Ευρωπαϊκού θεσμού. Ουσιαστικά μένει να μάθουμε τη μία, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ήδη περασμένη στους "4" της διοργάνωσης μετά το 0-3 στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ. Τσέλσι και Μπενφίκα θα δώσουν τη μάχη τους για τη μεγάλη πρόκριση, με τους Λονδρέζους βέβαια να έχουν τον πρώτο λόγο, μετά το 0-1 στο Ντα Λουζ.
Brook
εγώ είμαι με τον ΟΦΗ σήμερα Ισπανέεεε

 Παράλληλα σήμερα έχουμε και τους αγώνες ρεβάνς για το κύπελλο Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό εις βάρος του Ο.Φ.Η., μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη και τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο Αθ. (0-0 πρώτος αγώνας), να παλεύουν για το δεύτερο χρυσό εισιτήριο. Πάμε να δούμε λοιπόν με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Τετάρτη.....


Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..
Ο Ολυμπιακός πρέπει να θεωρείται ήδη περασμένος στον τελικό, με τους Πειραιώτες να θέλουν να κάνουν φέτος το νταμπλ. Το 1-0 στο Καραϊσκάκη τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ενώ από την άλλη οι Κρητικοί δεν έχουν δείξει σημάδια ότι μπορούν να κοντράρουν τους "ερυθρόλευκους".   (2-3 γκολ).


ΡΕΑΛ Μ. - ΑΠΟΕΛ..
Οι Κύπριοι του ΑΠΟΕΛ, έφτασαν πανάξια μέχρι εδώ και ζόρισαν την Βασίλισσα στο πρώτο παιχνίδι, λύγισαμ όμως στο φινάλε με το τελικό 0-3 να αδικεί την εικόνα τους, όσο δίκαιο αποτέλεσμα κι αν είναι. Ο Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφσιριστές του και κάπου εδώ ολοκληρώνεται το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο Champions league. Στοιχηματικά, πέραν του 4-6 γκολ το οποίο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί, δεν αξίζει κάτι άλλο καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές και ιδιαίτερα κουτσουρεμένες, τουλάχιστον όπου υπάρχουν αυτές.   (4-6 γκολ).


ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ..
Η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά το 0-1 στην Πορτογαλία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν πάνε για αναψυχή στο Λονδίνο και ότι θα τα δώσουν όλα για να κλέψουν την πρόκριση. Περιμένω τους Πορτογάλους ιδιαίτερα επιθετικούς, γεγονός που θα παρασύρει και τους "μπλε" και είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε ανοιχτό παιχνίδι. Κρατάω το over το οποίοι μπορούν να μας προσφέρουν και οι δύο ομάδες, ενώ όσον αφορά την πρόκριση, οι Λονδρέζοι θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να την χάσουν.   (OVER).

Δεν υπάρχουν σχόλια: