Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η πρόταση της Παρασκευής απο τον Ισπανό !!!!!!

Xαμός με το κουπόνι του τριημέρου, καθώς τα πράγματα είναι στριμωγμένα λόγω του Πάσχα των Καθολικών και με την Αγγλία να έχει υποχρεώσεις με διπλή αγωνιστική, τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και την Δευτέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Παρασκευής, Γεμάτο από παιχνίδια από πολλά μεγάλα πρωταθλήματα, με την Αγγλία να κυριαρχεί, αλλά και τις Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Αργεντινή, Μεξικό και Δανία να βρίσκονται στις επάλξεις.
lola
εγώ ειμαι με την Σουόνσι Ισπανε μου!!!!
 Πάμε να δούμε λοιπόν με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Παρασκευή.


ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΛΙΝΤΣ..
Μεγάλο παιχνίδι για την Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποιές θέλουν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους. Σίγουρα το προβάδισμα για το τρίποντο έχουν οι γηπεδούχοι, όμως η Λιντς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη του διπλού. Πάμε με το over.   (OVER).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ..
Η τρύπια άμυνα των γηπεδούχων και τα συνεχόμενα over των φιλοξενούμενων μας βοηθούν να κρατήσουμε από το παιχνίδι τα πολλά γκολ.   (OVER).

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ..
Σημαντικό παιχνίδι για την Πρέμιερσιπ, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ένα ντεφορμάρισμα, όμως θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα τους, απέναντι σε μια ομάδα η οποία κυνηγάει την έξοδό της στην Ευρώπη. Τους περιμένω και τους δύο με επιθετικούς προσανατολισμούς και κρατάω το goal - goal.   (G-G).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ..
Νίκη απέναντι στην απογοητευτική Μπάρνσλεϊ θέλει η Γουέστ Χαμ, η οποία συνεχίζει την προσπάθειά της για απ' ευθείας επιστροφή στη μεγάλη κατογορία. Οι γηπεδούχοι παραμένουν σε κακά χάλια και σ' αυτό συντελεί το γεγονός ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, μια κατάσταση την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γουέστ Χαμ με τον καλύτερο τρόπο.   (2).

ΑΣΚΟΛΙ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ..
Απλά τα πράγματα. Η Αλμπινολέφε δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργεί έχθρες με άλλες ομάδες. Άσος για την Άσκολι η οποία "καίγεται" για βαθμούς αφού ακόμα το παλεύει.   (1).

ΤΡΟΥΑ - ΧΑΒΡΗ..
Η Τρουά σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την τραγική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χάβρη και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Αυτό περιμένουμε να κάνει και να μας επιβεβαίωσει για τον άσο που κρατάμε και παράλληλα να συνεχίσει νικηφόρα την προσπάθειά της για είσοδο στην πρώτη 3αδα του βαθμολογικού πίνακα.   (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: