Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Φωτοστιγμές.....ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΟΧΥΡΟ ....JUNIOR!!!!!!!!!


Μέρα για ποδόσφαιρο ηταν η Κυριακή  μιας και ο ηλιόλουστος καιρός ήταν ο καλύτερος αρωγός στις προσπάθειες των μικρών μας φίλων και έτσι το Δημοτικό Στάδιο Προσοτσάνης ‘’ Γεώργιος Μακρής΄΄ γέμισε από χαμόγελα και παιδικές φωνές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , ο Γ.Σ. Προσοτσάνης υποδέχθηκε τον Ερμη Οχυρού και αντιμέτωπες τέθηκαν οι ακαδημίες στις ηλικίες
2000-2001 και 2003-2004….

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε σκορ….μιας και στην παιδική αυτή ηλικία σημασία έχει  η ευγενής άμιλλα και η χαρά για το παιχνίδι παρά η σκοπιμότητα για την νίκη….
Υπέυθυνος για την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών του Γ.Σ. Προσοτσάνης είναι ο κ.Θόδωρος Πούλιος , ένας ‘’λατρης ‘’ του ερασσιτεχνικού ποδοσφαίρου και δη των μικρών μας φίλων , ο οποίος και έχει την αποκλειστική ευθύνη για όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Προσοτσάνης .


Να υπενθυμίσουμε οτι προπονητής των ακαδημιών του Οχυρού , είναι μια ''παλιά δόξα '' της Προσοτσάνης , ο Λευτέρης Ροδίτης , ο οποίος ''πάτησε '' σε γνώριμα λημέρια......


Ο φωτογραφικός φακός του ORAGIASPOR βρέθηκε στο γήπεδο της Προσοτσάνης και παρακάτω μπορείτε να …θαυμάσετε τους μικρούς μας φίλους…..


Δεν υπάρχουν σχόλια: