Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1


Αν και ξεκίνησε το φετινό μαραθώνιο με τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες παρά 5 ημέρες για να ξαναδεί το "χρώμα" της ισοπαλίας η Προσοτσάνη και σήμερα μετά από 17 αγωνιστικές μοιράστηκε από ένα βαθμό με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, με τους μεν γηπεδούχους να παραμένουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τους δε φιλοξενούμενους να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάληψη της πρωτιάς και της ταυτόχρονης ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.


Από ένα ημίχρονο είχαν Προσοτσάνη και Σιδηρόκαστρο, μιας και οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν δις την εστία του Γαβριηλίδη στο 1ο τέταρτο, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια σημαντική φάση μέχρι τη λήξη του α' μέρους. Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Γάδου έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Σκιαθίτη από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, αλλά όποτε χρειάστηκε ο έμπειρος πορτιέρο είπε "όχι" στις προσπάθειες των Δημητρανόπουλου και Δερμεντζή.
Οι σερραίοι πάντως ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 63ο (Δημητρανόπουλος), όμως η πίεση της Προσοτσάνης απέδωσε καρπούς μέσω...Φίλων! Το αυτογκόλ που σημείωσε ο νεαρός μεσοαμυντικός λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο 10λεπτο του ματς, ήταν αυτό που μοίρασε το "καρπούζι" στη μέση, με τις δύο ομάδες να φεύγουν ευ"Χ"αριστημένες από τον ένα βαθμό, πέντε στροφές πριν την πτώση της καρό σημαίας. Επιπροσθέτως η Προσοτσάνη διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί της για 22ο ματς, ενώ θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι η μεθεπόμενη αγωνιστική (23η, εντός με Καβάλα) θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου λόγω των εθνικών εκλογών.
Τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον κινούμενο τίτλο, ενώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλουεδώ.

LIVE-LIVE-LIVE


91' Κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στο Χατζησταυρίδη.
90' Τελευταία αλλαγή και για το Νίκο Γάδο, που έριξε στον αγώνα τον Κυριακίδη αποσύροντας από το ματς το Σαχπατζίδη Άγγ.
Λίγο πριν τη λήξη των αγώνων: Σουφλί-Καβάλα 0-1, Ελευθερούπολη-Νέα Ζίχνη 1-0, Σάπες-Νέα Χηλή 0-4 & Ακροπόταμος-Αρριανά 1-0.
87' "Κλείνει" με τις αλλαγές ο Γιώργος Μάλλιος, καθώς ο Τσακμακίδης πέρασε στη θέση του τραυματία Καλαϊτζή Δημ.

86' Αλλαγή για Σιδηρόκαστρο στη θέση του Δερμεντζή ο Χατζησταυρίδης.
83' Κίτρινη κάρτα στον Κούτρα για διαμαρτυρία.
82' Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα, ο Παπαμιχαήλ στη θέση του Ουζούνογλου (στο ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της Προσοτσάνης) κι ο Παναγιωτίδης στη θέση του Κολοκοτρώνη.
79' Τετ α τετ ο Δημητρανόπουλος με το Σκιαθίτη, πάσα στον Κολοκοτρώνη που ακολουθούσε, σουτ συρτό η μπάλα σε σώματα και κόρνερ, το οποίο ανέλαβε ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης και ο Σκιαθίτης με υπερένταση έδιωξε.
75' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-1): Φάουλ του Κερασίδη που έξυπνα περνάει την μπάλα στο Δούμπλατζη, πλασάρει το γαβριηλίδη κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα έτρεξαν μαζί Πασχαλούδης και Φίλων, ο τελευταίος όμως άθελά του με τάκλιν τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
74' Κίτρινη στον Κολοκοτρώνη.
71' 1η αλλαγή για την Προσοτσάνη, καθώς ο Κούτρας πέρασε στη θέση του Χατζησαββίδη.
65' Κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Παλτζίδη.
63' ΓΚΟΛ για το Σιδηρόκαστρο (0-1): Ανεπιτυχής προσπάθεια για τεχνητό οφσάιντ από πλευράς αμυντικής διάταξης Προσοτσάνης, αυτή τη φορά ο Δημητρανόπουλος δε συγχώρεσε και με πλασέ νίκησε το Σκιαθίτη ανοίγοντας το σκορ για τους σερραίους.
Ελευθερούπολη-Νέα Ζίχνη 1-0 & Σάπες-Νέα Χηλή 0-1 (62ο λεπτό)
53' Και πάλι ο Δημητρανόπουλος βγαίνει από καλή θέση, θέλησε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στον επερχόμενο Δερμεντζή, αλλά με αυτοθυσία ο Σκιαθίτης πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.
46' Ο Δημητρανόπουλος βγαίνει από "σπόντα" πλάγια στην περιοχή απέναντι στο Σκιαθίτη, όμως το πλασέ του εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης.

6μ.μ.~ Έναρξη β' μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
Ημίχρονο με 1 λεπτό καθυστέρηση από τον κ. Μηλιάδη χωρίς γκολ.
Στο ημίωρο: Ελευθερούπολη-Νέα Ζίχνη, Σάπες-Νέα Χηλή & Σουφλί-Καβάλα στο 0-0.
16' "Ένα-δύο" Κερασίδη και Ουζούνογλου, σέντρα του 2ου στο ύψος της μικρής περιοχής με το Δούμπλατζη να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και ουσιαστικά η κεφαλιά "ψαράκι" που επιχείρησε να μοιάζει πιο πολύ σε...απόκρουση.
13' Κόρνερ Κερασίδη και άστοχη έξοδος του Γαβριηλίδη δεν πρόλαβε σε κενή εστία ο Μοσχοφίδης να βρει την μπάλα και να σκοράρει.
Χωρίς την παραμικρή ευκαιρία κύλησε το 1ο δεκάλεπτο στο "Γεώργιος Μακρής", με τις δύο ομάδες να αρέσκονται σε αναγνωριστικό παιχνίδι.
5μ.μ.~ Έναρξη του ματς με την Προσοτσάνη στη σέντρα, το Σκιαθίτη να επιλέγει το τέρμα που βλέπει προς το Κέντρο Υγείας και το Γαβριηλίδη αυτό προς ττην κωμόπολη. "Λευκές" εμφανίσεις για τους γηπεδούχους "μπλε" για τους φιλοξενούμενους. 300 περίπου οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων στις εξέδρες του "Γεώργιος Μακρής".
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής Δημ. (87ο Τσακμακίδης), Παλτζίδης, Κασσός, Ουζούνογλου (82ο Παπαμιχαήλ), Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης, Κερασίδης, Χατζησαββίδης (71ο Κούτρας). Στον πάγκο κάθονται οι: Κούτρας, Τσακμακίδης, Σίντος, Πιτσακτσής, Γεωργιάδης, Παπαμιχαήλ και Καλαϊτζής Κυρ.
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ (Νίκος Γάδος): Γαβριηλίδης, Χίντζιος, Φίλων, Ιωαννίδης, Πασχαλούδης, Φεύγας, Δερμεντζής (86ο Χατζησταυρίδης), Γκαϊτατζής, Δημητρανόπουλος, Κολοκοτρώνης (82ο Παναγιωτίδης), Σαχπατζίδης Άγγ. (90ό Κυριακίδης). Στον πάγκο κάθονται οι: Παναγιωτίδης, Ξυδιάς, Ρούμπος, Πελιτάρης, Χατζησταυρίδης, Κομνηνάκης και Κυριακίδης.
Διαιτητής: Μηλιάδης Κωνσταντίνος,
Α' βοηθός: Παπακύπης Δημήτριος &
Β' βοηθός: Οκονιάτσης Σταμάτης όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: