Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 0-1

Παιχνίδι σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με την Ελευθερούπολη να το ελέγχει στο πρώτο μισό και την Προσοτσάνη να είναι ελαφρώς καλύτερη στην επανάληψη. Ουσιαστικά το αυτογκόλ του Αστερίου ήταν που έδωσε τη φιλική νίκη στους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους ακόμα να "ψάχνονται" μέσα στο γήπεδο και βέβαια να υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.


Live:
Λήξη του αγώνα με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τελευταίο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τους Καβαλιώτες να βρίσκονται μπροστά στο σκορ από το 70ό και την Προσοτσάνη να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 71ο λεπτό ο Ρούσσος περνάει στη θέση του Μουρατίδη, ενώ νωρίτερα στο 54ο ο Ουζούνης παραχώρησε το αριστερό άκρο της επίθεσης της Προσοτσάνης στον Πετρόπουλο.
Γκολ για τους φιλοξενούμενους (70ό 0-1) διά μέσου...Αστερίου, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι εκτέλεση φάουλ του Βελετάνη έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Με την πάροδο στην επανάληψη η Προσοτσάνη ανεβάζει ρυθμούς ελέγχοντας πλέον αυτή το παιχνίδι. Άλλες δύο αλλαγές για τους γηπεδούχους στο ίδιο λεπτό: οι Πιτσακτσής και Δημητριάδης έδωσαν τις θέσεις τους στους Καλαϊτζή Κυρ. & Παπαμιχαήλ στο 62ο.
6:07μ.μ.~Έναρξη β' ημιχρόνου. Δύο αλλαγές για το Γιώργο Μάλλιο που πέρασε στη θέση του Νόβη τον Καλαϊτζή Δημ. και σ' αυτή του Χατζησαββίδη το Νουσδίλη.
Λήξη 1ου 45λέπτου, με την Προσοτσάνη ακριβώς στο 40ό να χάνει -"κόντρα" στην εικόνα του ματς - την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ: ο Μουρατίδης από δεξιά πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, πάσαρε παράλληλα στη μικρή περιοχή στο Σαϊνίδη, όμως το πλασέ του νεαρού άσσου των "κυανόλευκων" πήγε πάνω στο σώμα του Καραβελίδη που έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση
Στο τελευταίο πεντάλεπτο για το α' μέρος μπήκαμε με την Ελευθερούπολη ναι μεν να ελέγχει το ματς με καλή κυκλοφορία, αλλά ένα-δύο μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη δε βρήκαν στόχο.
Ξεπεράσαμε εδώ και τρία λεπτά το 1ο ημίωρο χωρίς κάτι να έχει αλλάξει στο ματς.
Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες στα πρώτα 25 περίπου λεπτά που έχουμε διανύσει στο "Γεώργιος Μακρής" παρουσία ίσως κι 100 φιλάθλων. Μία υποψία ευκαιρίας από πλευράς γηπεδούχων στο 14ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Σαϊνίδη μετά τη σέντρα του Μουρατίδη από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα να καταλήξει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στην αγκαλιά του Καραβελίδη.
5:01μ.μ.~Έναρξη του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Πιτσακτσής (62ο Καλαϊτζής Κυρ.), Γεωργιάδης (80ό Παπαδόπουλος), Νόβης (46ο Καλαϊτζής Δημ.), Αστερίου, Δημητριάδης (62ο Παπαμιχαήλ), Καραγιαννίδης (75ο Ουζούνογλου), Ουζούνης (54ο Πετρόπουλος), Σαϊνίδης (89ο Μανλής), Μουρατίδης (71ο Ρούσσος), Λειβαρτζινός, Χατζησαββίδης (46ο Νουσδίλης). Στον πάγκο κάθονται οι: Μανλής, Πετρόπουλος, Παπαμιχαήλ, Ουζούνογλου, Παπαδόπουλος, Νουσδίλης, Καλαϊτζής Δημ., Καλαϊτζής Κυρ., Ρούσσος & Καρέλας. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι: Κανάτας, Κερασίδης, Μαναρίδης, Μαριάδης, Παλτζίδης, Παπαζούδης & Φερφέρης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Στέλιος Κατρακυλάκης): Καραβελίδης, Νάκου, Ελευθεριάδης, Σάσσος, Σεμερτζίδης, Μπαμπατζάνης, Σταματόπουλος, Παπαδάτος, Καραπατσιάς, Βελετάνης, Βερβερίδης. Στον πάγκο κάθονται οι: Κεσετζής, Δάφτσιος, Χαραλαμπίδης, Παπουτσής, Χατζηβασιλειάδης, Σαββατιανός, Δολιανός, Πασχαλίδης & Χωλίδης.

Διαιτητής: Πουλικίδης ~ Βοηθοί: Σπύρογλου & Κωνσταντινίδης Κ.της ΕΠΣ Δράμας.

πηγη  : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: