Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σεληνιασμένη η Δόξα πατησε (5-2) τον Πανθρακικό !

Επίδειξη δύναμης έκανε η Δόξα Δράμας απέναντι στον Πανθρακικό ,που αγωνίζεται στην Α' εθνικη , και σίγουρα τα μυνήματα που έλαβε ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν άκρως ενθαρρυντικά...
Έτσι η ομάδα της Δράμας έδειξε οτι βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο , με την ήττα  (0-3) απο τον Απόλλων Καλαμαριάς  να είναι μια μικρή παρένθεση , και όσο περνάει ο καιρός τα αποτελέσματα της προετοιμασίας θα βγούν στο γήπεδο....


Το σκορ για την Δόξα άνοιξε ο Κοντέων στο 9′ μετά από πάσα του Κάπελ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κάπελ
από δημιουργός έγινε εκτελεστής όταν μετά από την σέντρα του Ταραλίδη με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 20′ ο Κάπελ πλάσαρε σε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο ελάχιστα άουτ ενώ στο 36′ η ομάδα της Κομοτηνής είχε δοκάρι με τον Βαϊρουά.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Δόξα με τον Καμινιώτη στο 54΄μετά από σέντρα του Ρούσεφ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει στο 63΄ο Παπαδόπουλος για την ομάδα της Κομοτηνής σε 3-1.  Στο 67′ όμως με τρομερό σουτ ο Σοϊλέδης έκανε το 4-1 για την Δόξα για να μειώσει  4-2 στις καθυστερήσεις ο Βιγιαρέχο με πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό 5-2 στην λήξη της αναμέτρησης ο Χιντατσέλι.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Κοντέων(79′ Καπνίδης), Σικαλιάς, Στεργιανός, Ταραλίδης(89′ Γκαρακλίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ(65′ Χιντατσέλι), Σοϊλέδης(70′ Κανετίδης), Καμινιώτης(56′ Μπάρος), Κάπελ(82′ Kασσός)
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος(60′ Αντίλοβιτς), Σερφά(63′ Μελίσσης), Λουσέρο(63′ Μοσχάκης), Μουναφό(63′ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης(46′ Κυβελίδης), Μακρυδημήτρης(46′ Μπαϊκαρά), Σαρακατσάνος(63′ Μίγκας), Στάθης(28΄Σκλιοπίδης), Χρήστου(28΄Βιγιαρέχο), Βαϊρουά(63′ Μιχαλακόπουλος), Παπαδόπουλος(63′ Πρίττας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: