Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική ισοπαλία της Προσοτσάνης μέσα στην Νέα Ζίχνη...


Βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ λίγο μετά το ημίωρο κι αν και κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς στην επανάληψη με τον 1ο της σκόρερ στα φιλικά Δημήτρη Ρούσσο, η Προσοτσάνη δεν μπόρεσε παρά την καθολική της υπεροχή στο υπόλοιπο του ματς στο Δραβήσκο απέναντι στη Νέα Ζίχνη, να σημειώσει κι άλλο γκολ που θα της έδινε τη φιλική νίκη που δικαιούτο 100%.
Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Ρίζου με γκολάρα για όσκαρ του Καλογιάννη πήραν προβάδισμα στο ματς με τη συμπλήρωση 33 λεπτών, με το σερραίο άσσο να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Πιτσακτσή με σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο
ο Ρούσσος με το 4ο προσωπικό του γκολ στα φετινά φιλικά με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Μάλλιου (61ο). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά στα ¾ τους αντιπάλους τους, εις μάτην όμως καθώς η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.
Η σύνθεση της Προσοτσάνης (Γιώργος Μάλλιος): Πιτσακτσής (79ο Καλαϊτζής Κυρ.), Νόβες (60ό Γεωργιάδης), Δημητριάδης, Παπαμιχαήλ, Καλαϊτζής Δημ. (46ο Ουζούνογλου), Κανάτας (46οΚαραγιαννίδης), Λειβαρτζινός (86ο Μανλής), Κερασίδης (55ο Ρούσσος), Σαϊνίδης (78ο Πετρόπουλος), Χατζησαββίδης (46ο Ουζούνης), Μουρατίδης (75ο Νουσδίλης).
  • Εκτός αποστολής για τους «κυανόλευκους» έμειναν οι: Αστερίου, Μαναρίδης, Μαριάδης, Παλτζίδης, Παπαζούδης, Παπαδόπουλος & Φερφέρης.

Επόμενο φιλικό στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα την Κυριακή 30/09/2012 και ώρα 5μ.μ. στη ρεβάνς του 0-1 προ δεκαημέρου περίπου.

πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: