Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφάσεις Δ.Σ. της 5ης Σεπτεμβρίου απο την ΕΠΣ Δράμας !


Διαβάστε παρακάτω τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Δράμας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.
Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ. Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του περασμένου Δ.Σ. και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
Το παρόν στο Δ.Σ. έδωσαν οι: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος, Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Δαϊλάκης Απόστολος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Βασιλειάδης Αναστάσιος, Μπακαλοπουλος Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, ενώ μοναδικός απών ήταν ο Τσιμπλίδης Χρήστος. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση.

ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ..

ΘΕΜΑ 2ο Αποφασίστηκε να δοθεί αποζημίωση 21.837,98 ευρώ (σε 22 μηνιαίες δόσεις) λόγω αποχώρησης από την εργασία για συνταξιοδότηση της υπαλλήλου κ. Καλλινικϊδου-Λαφαζάνη Μαγδαληνής σύμφωνα και με έγγραφο της Επιθεώρησης Εργασίας.

ΘΕΜΑ 3ο Αποφασίστηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013 να γίνει την Δευτέρα 10-9-2012 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας χωρίς έξοδα κερασμάτων καφέδων κλπ.

ΘΕΜΑ 4ο Αποφασίστηκε να αποστέλλεται πρόσκληση σε κάθε εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Δ. στον Επίτιμο Πρόεδρο της κ. Σιμπλιώτη Ευάγγελο.

ΘΕΜΑ 5ο Αποφασίστηκε η στήριξη από την Ε.Π.Σ. Δράμας της υποψηφιότητας του κ. Σαρρή Γεώργιου ως προέδρου της Ε.Π.Ο. στις εκλογές της 6-10-2012 και να αποσταλεί αυτή εγγράφως στην Ε.Π.Ο. καθώς και της υποψηφιότητας του κ. Γκιρτζίκη Γεώργιου ως τακτικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και να αποσταλεί και αυτή εγγράφως στην Ε.Π.Ο..

ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι την 17-09-2012 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στα παιδικά πρωταθλήματα.

ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε να ενημερωθούν και να ρωτηθούν τα τρία σωματεία Α.Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΟΧΥΡΟ, ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ, και ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ αν αποδέχονται, βάσει της προκήρυξης των πρωταθλημάτων, την τοποθέτηση τους στην αμέσως ανώτερη κατηγορία

ΘΕΜΑ 8ο Επειδή κλήθηκαν τηλεφωνικά και επανειλημμένα ο κ. Φωτίου ως πρόεδρος και ο κ. Τσιάρας ως γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. έως την 21-3-2012, να παραδώσουν τα βιβλία αυτής, δήλωσαν, ότι δεν τα έχουν (υπάρχει καταχωρημένο στα πρακτικά των δυο άλλων διορισμένων Διοικήσεων από 21-3 έως 20-8-2012 ότι αυτά έχουν παραδοθεί) και επειδή το Δ.Σ. δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τα βιβλία έχουν όντως απολεσθεί ή κλαπεί και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς βιβλία, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε στη θεώρηση νέων βιβλίων (Πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων, Πρακτικό Διοικ. Συμβουλίου, Μητρώου Μελών)

ΘΕΜΑ 9ο Αποφασίστηκε μετά από πρόταση των Επιτροπών Πρωταθλήματος και Κυπέλου να γίνει απονομή κυπέλλου στις πρωταθλήτριες ομάδες Μικτή Προπαίδων και Δόξα Πετρούσας.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ε.Π.Σ. Δράμας
Δαϊλάκης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια: