Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ


Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ.Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του περασμένου Δ.Σ. και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
Το παρόν στο Δ.Σ. έδωσαν οι: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος, Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Τσιμπλίδης Χρήστος, , Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Μπακαλόπουλος Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, ενώ απόντες ήταν οι Δαϊλάκης Απόστολος και Βασιλειάδης Αναστάσιος. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση.

ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ..
ΘΕΜΑ 2ο Αποφασίστηκε η υπαγωγή στο πρόγραμμα double play 2 του Ο.Τ.Ε. των σταθερών συνδέσεων τηλεφώνων και internet  της Ε.Π.Σ.Δ.  επιφέροντας έτσι εξοικονόμηση €85 τον μήνα.
ΘΕΜΑ 3ο Δόθηκε εντολή στην Οικονομική Επιτροπή να ερευνήσει και να πάρει προσφορές για νέα σύνδεση κινητών τηλεφώνων για τις ανάγκες της Ε.Π.Σ.Δ. με σκοπό την δραστική μείωση των λογαριασμών των παλιών συνδέσεων.
ΘΕΜΑ 4ο Αποφασίστηκε η έκδοση κανονισμού επιμόρφωσης παρατηρητών αγώνων.
ΘΕΜΑ 5ο Αποφασίστηκε  η στελέχωση της Επιτροπής Διαιτησίας με νέα μέλη τον κ. τον  Δεληγιάννη Εμμανουήλ ως αναπληρωτή πρόεδρο και τον κ. Καζαντζίδη Ελευθέριο ως μέλος.
ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι την 05-10-2012 η προθεσμία έκδοσης κάρτα προπονητή, λόγω φόρτου εργασίας της γραμματείας.
ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε η στήριξη από την Ε.Π.Σ. Δράμας της υποψηφιότητας του κ. Σουφλέρη Γεώργιου ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις εκλογές της 6-10-2012 και να αποσταλεί αυτή εγγράφως στην Ε.Π.Ο..
ΘΕΜΑ 8ο Αποφασίστηκε να γίνει απονομή κυπέλλου πρωταθλητή της Α2 2011-2012 στο σωματείο Μ. Αλεξ. Ξηροποτάμου, το Σάββατο 15-9-2012 πριν τον αγώνα της Α1 Μ. Αλεξ. Ξηροποτάμου  - Α.Ε.Καλαμπακίου.
ΘΕΜΑ 9ο Αποφασίστηκε όλοι οι διαιτητές να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά μαθήματα παροχής πρώτων βοηθειών τα οποία θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ.Δ., με ποινή διαγραφής όσων δεν τα παρακολουθήσουν.
ΘΕΜΑ 10ο Αποφασίστηκε να μην δημοσιοποιούνται τα ονόματα όσων αποφασίζει, η Ε.Π.Σ.Δ., για φιλανθρωπικούς λόγους να ενισχύσει οικονομικά από τις εισπράξεις των αγώνων αλληλεγγύης και φιλικών.
ΘΕΜΑ 11ο Αποφασίστηκε τα έσοδα από τον αγώνα αλληλεγγύης (σουπερκαπ) 2012 να δοθούν στην οικογένεια του κ. ……(σχετ. Θέμα 10ο).
ΘΕΜΑ 12ο Αποφασίστηκε να αποδεχτούμε την δωρεάν παραχώρηση από τον Δήμο Δράμας, της αίθουσας του κλειστού  Γυμναστηρίου Κραχτίδη για τις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών.
ΘΕΜΑ 13ο Αποφασίστηκε  η μείωση στα εξοδολόγια διαιτησίας κατά 15 € στις κατηγορίες Α1 & Α2, 14€ στην κατηγορία Β και 8€ στην κατηγορία Γ, με νέα εξοδολόγια στην Α1 96 €, στην Α2 93 €, στην Β 84 €, και στην Γ 76 € (στα ποσά περιλαμβάνονται  και τα τέλη εκπαίδευσης διαιτησίας).
ΘΕΜΑ 14ο Αποφασίστηκε η αποζημίωση οδοιπορικών σε όσους παρέχουν πρώτες βοήθειες στους αγώνες της Ε.Π.Σ.Δ.  να είναι 25€ για τους ιατρούς και 20€ για τους υπόλοιπους (νοσηλευτές κλπ).
ΘΕΜΑ 15ο Αποφασίστηκε να αποδεχτούμε την χορηγία, από ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, της δωρεάν εκτύπωσης 60.000 εισιτηρίων τα οποία θα δοθούν σε όλα τα σωματεία της Ένωσης μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε εισιτήρια όλη την περίοδο 2012 – 2013.
ΘΕΜΑ 16ο Αποφασίστηκε, μετά από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, να κληθει η εταιρεία ορκωτών λογιστών ΣΟΛ, με έδρα την Αθήνα και αφού κάνει μια αρχική επισκόπηση του όγκου εργασίας (έλεγχος των οικονομικών στοιχείων και της οικονομικής διαχείρισης της Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ για τα έτη 2010, 2011 και 2012), να προχωρήσει σε οικονομική προσφορά.
ΘΕΜΑ 17ο Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Π.Σ. Δράμας κ. Καλοσίδης Φίλιππος, όπως παραστεί ενώπιων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας κατά την δικάσιμο της 18-9-2012 για λογαριασμό της Ε..Π.Σ.Δ. και να υποστηρίξει τις θέσεις αυτής, κατά την συζήτηση τής με αριθμό 1516 ΑΣΦ 397/27-8-12 αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων που άσκησαν τα σωματεία Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ και να πράξει, ότι είναι νόμιμο και προβλέπεται για την δικαίωση των ισχυρισμών της Ένωσης.
Οι αποφάσεις στα θέματα 2, 10, 12, 13 και 14 τίθενται σε εφαρμογή με την άρση των Νομικών κωλυμάτων που υφίστανται.
Μην υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ε.Π.Σ. Δράμας
Δαϊλάκης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια: