Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφάσεις Δ.Σ. της ΕΠΣ Δράμας!


Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ.Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του περασμένου Δ.Σ. και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
Το παρόν στο Δ.Σ. έδωσαν οι: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος, Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Δαϊλάκης Απόστολος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Βασιλειάδης Αναστάσιος, Μπακαλοπουλος Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, ενώ μοναδικός απών ήταν ο Τσιμπλίδης Χρήστος. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση......

ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ..

ΘΕΜΑ 2ο Ανατέθηκε στην Οικονομική Επιτροπή η έρευνας και λήψη προσφορών μέχρι τις 30-9-2012 από τρεις τουλάχιστον εταιρείες ορκωτών λογιστών για την ανάθεση σε μια από αυτές του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων και της οικονομικής διαχείρισης της Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ για τα έτη 2010, 2011 και 2012.

ΘΕΜΑ 3ο Αποφασίστηκε συγκρότηση «Εκτελεστικής Επιτροπής» με αρμοδιότητες την συγκέντρωση και εισαγωγή θεμάτων στο Δ.Σ. αλλά και την εκτέλεση των αποφάσεων του Δ.Σ. Πρόεδρος: Χατηπουργάνης Φώτιος, γραμματέας: Μπακαλοπουλος Γεώργιος, μέλος: Σαρηπαυλιδης Γεώργιος.

ΘΕΜΑ 4ο Ορίστηκε ο Φεστερίδης Χρήστος ως υπεύθυνος για θέματα προπονητών, με αρμοδιότητες την επικοινωνία, ενημέρωση και επίλυση θεμάτων με τον σύνδεσμο προπονητών.

ΘΕΜΑ 5ο Ελήφθη απόφαση, προκειμένου τα έσοδα του αγώνα σουπερ-καπ 2012 να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε να  προχωρήσουμε σε κδήλωση ενδιαφέροντος από πιστοποιημένους γνώστες παροχής πρώτων βοηθειών ( ιατρούς, νοσηλευτές κλπ) για κάλυψη των αγώνων της Ε.Π.Σ.Δ. με ανάλογη αποζημίωση οδοιπορικών

ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε να γίνει θεώρηση νέου βιβλίου πρακτικών, καθότι η διοίκηση Φωτίου δεν παρέδωσε από τις 21-3-2012 στην τότε διοίκηση που ορίστηκε από το Εφετείο Κομοτηνής το βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ..

ΘΕΜΑ 8ο Αποφασίστηκε να συνταχθεί και να αποσταλεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δελτίο τύπου με το οποίο το Δ.Σ. καλεί Ν.Π.Ι.Δ., ελεύθερους επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα που τους οφείλει η Ε.Π.Σ. Δράμας χρήματα, να προσκομίσουν από τις 10 εως 28-9-2012 στα γραφεία αυτής τα ανάλογα νόμιμα παραστατικά που αφορούν τις οφειλές αυτές.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ε.Π.Σ. Δράμας
Δαϊλάκης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια: