Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σούπερ κυπελλούχος ο Ακρίτας Νευροκοπίου στην ΕΠΣ Δράμας !!!!!

Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου είναι ο σούπερ κυπελλούχος της ΕΠΣ Δράμας για την περίοδο 2011-2012 , αφού στον τελικό του σούπερ -καπ που διεξήχθη στο γήπεδο της Δόξας Δράμας επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας Δόξας Πετρούσας με σκορ 2-1  και έτσι ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο την νέα αγωνιστική χρονιά....

Ένας τίτλος , που έρχεται να επιβεβαιώσει την πολύ καλή δουλειά του Γιώργου Γεωργιάδη τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του λεκανοπεδίου και σίγουρα αλλάζει επίπεδο όσον αφορά τους στόχους της.....

Οι φάσεις αγώνα


Στο 17΄ωραία πάσα του Κωνσταντινίδη μακρινό σουτ του Λαζίδη εύκολα μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.



Στο 27΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστιανίδη η μπάλα θα βρει ελαφρά στο τείχος ίσα – ίσα για να αλλάξει λίγο πορεία, να ξεγελάσει τον Λαμπρινουδάκη και να γίνει το 0-1 για το Νευροκόπι.
Στο 36΄φάουλ από πλάγια εκτέλεσε ο Λαζίδης , κοντρόλ μέσα στην περιοχή και σουτ στην κίνηση από τον Παπαδόπουλο, σωτήρια με προβολή θα διώξει σε κόρνερ ο Κατριτζίδης.
Στο 48΄σέντρα του Παπαδόπουλου κεφαλιά του Λαζίδη ενστικτωδώς καταπληκτική εκτίναξη του Λαζαρίδη που παραχωρεί το κόρνερ.
Στο 54΄ωραία προσπάθεια του Μιχάλη Κωνσταντινίδη που μπαίνει μέσα στην περιοχή, πέφτει από μαρκάρισμα του Κατρατζίδη. Έντονες διαμαρτυρίες της Πετρούσας για πέναλτι, παίζεται λέει ο κ. Γεωργιτσόπουλος. Στην κόντρα επίθεση λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Δημήτρη Κότιου, ο Σπυρίδης θα κάνει το πλασέ πάνω από τον Λαμπρινουδάκη, πάνω όμως από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 61΄ωραία επίθεση του Νευροκοπίου με τον Κεσόπουλο να δίνει στον Σπυρίδη να βγάζει ωραία παράλληλη σέντρα ο τελευταίος, ο Χριστιανίδης ανοίγει το κοντρόλ, λάθος έξοδος του Λαμπρινουδάκη και τελευταία στιγμή προ της γραμμής θα διώξει την μπάλα ο Γιώργος Κότιος.
Στο 69΄εξαιρετική πάσα του Οικονομίδη στον Σπυρίδη που έφυγε πίσω από την άμυνα και με εξαιρετικό πλασέ τέτατετ με τον τερματοφύλακα έκανε το 0-2 για το Νευροκόπι.
Στο 91΄ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης κερδίζει δύο κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 1-2 για την Πετρούσα.
Στο 94΄σε γέμισμα μέσα στην περιοχή κεφαλιά πάσα του Κότιου Δημήτρη, προβολή του Παπαδόπουλου Πέτρου λίγο άουτ μια και δεν βρήκε καλά την μπάλα.


Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος (Χατζηαθανασιάδης – Αβραμίδης)
4ος διαιτητής:Φουντουκίδης.


Συνθέσεις:

Δόξα Πετρούσας (Μπάμπης Καζεπίδης):
Λαμπρινουδάκης, Κότιος Γιώργος, Γιαννίκης, Παπαθεωδόρου, Κότιος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Πέτρος, Παπακωνσταντίνου(46΄Βασλής), Μιχαλάκης, Κωνσταντινίδης, Υψηλός, Λαζίδης(67΄Χριστοφορίδης)

Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου (Γιώργος Γεωργιάδης):
Λαζαρίδης, Τσενεκλίδης, Χατζηγεωργιάδης, Κατριτζίδης, Κεσόπουλος (93΄Τομπουλίδης), Οικονομίδης, Α. Βασιλειάδης, Μουσμουλίδης, Σπυρίδης(71΄λ. τ. Κεσίδης), Χριστιανίδης(92΄Κράστεφ), Μ. Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: