Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ & ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ!!!!!!


Δύο μήνες κράτησε η θερινή μεταγραφική περίοδος και δράττοντας της ευκαιρίας ας κάνουμε τη…σούμα με το τι έγινε αυτό το «καυτό» δίμηνο στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης. Ανανεώσεις+μεταγραφές+προωθήσεις-αποχωρήσεις=27. Αυτός είναι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα στηριχθεί ο Γιώργος Μάλλιος στο φετινό πρωτάθλημα με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια κι 1 μήνα, που ναι μεν όλες οι ενδείξεις δείχνουν για πρωτάθλημα σαν «ταινία μικρού μήκους» με κάτι λιγάκι παραπάνω από 20 αγωνιστικές, αλλά πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος 100% και «γεμάτος» σε κάθε θέση.

  • Αυτοί που ανανέωσαν
Συνολικά παρέμειναν στην Προσοτσάνη 17 παίκτες από την περσινή ομάδα, στην πορεία όμως ο Παλλικάρης λόγω σπουδών και αδυναμίας να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας, παραχωρήθηκε την τελευταία μέρα του Αυγούστου στην ΑΕ Καλής Βρύσης (απ’ όπου κατάγεται), άρα ο αριθμός αυτών που συνεχίζουν είναι 16. Ποιοι είναι αυτοί; Τους βλέπετε παρακάτω με την αρίθμηση να γίνεται σύμφωνα με το χρονικό σημείο όπου ανανέωσαν:

  1. Κερασίδης Λευτέρης (17η σεζόν) ο φυσικός αρχηγός τοπ σκόρερ και ρέκορντμαν συμμετοχών 
  2. Παλτζίδης Μάκης (10η σεζόν),
  3. Χατζησαββίδης Δημήτρης (6η σεζόν),
  4. Ουζούνης Δημήτρης (6η σεζόν),
  5. Φερφέρης Στέλιος (15η σεζόν),
  6. Μαριάδης Κώστας (2η σεζόν),
  7. Ουζούνογλου Γιώργος (2η σεζόν),
  8. Δημητριάδης Σάββας (5η σεζόν),
  9. Νουσδίλης Χριστόδουλος (2η σεζόν),
  10. Παπαμιχαήλ Φάνης (3η σεζόν),
  11. Καλαϊτζής Δημήτρης (4η σεζόν),
  12. Μαναρίδης Κώστας (2η σεζόν),
  13. Κανάτας Λευτέρης (6η σεζόν),
  14. Γεωργιάδης Κώστας (3η σεζόν),
  15. Καλαϊτζής Κυριάκος (4η σεζόν) &
  16. Πιτσακτσής Μάκης (5η σεζόν).
  • Αυτοί που προωθήθηκαν
Ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες τα Τμήματα Υποδομής της Προσοτσάνης τροφοδοτούν με νέους παίκτες την αντρική ομάδα για εμπειρίες πρωτίστως κι εν συνεχεία μέσα από τη σωστή δουλειά «χτυπούν» με αξιώσεις την πόρτα της 11άδας. Από την περσινή εφηβική ομάδα, της οποίας προπονητής μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν ο παίκτης της Προσοτσάνης Σπύρος Στεργιάκος (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πλέον στην Αττική ωστόσο το δελτίο του παραμένει στην Προσοτσάνη) με το Μιχάλη Ηλιάδη να το διαδέχεται, δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και πλέον ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των «κυανόλευκων» για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Πρόκειται για τους:
  1. Καρέλα Βασίλη &
  2. Μανλή Θανάση 
  • Αυτοί που ήρθαν
Εξ αρχής έπρεπε να καλυφτούν τα κενά σε καίριες θέσεις (τερματοφύλακα, φορ και ακραίων μέσων) κάτι που έγινε στο έπακρο με τις συντονισμένες κινήσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Οικονόμου  όσο και του προπονητή Γιώργου Μάλλιου. Σίγουρα το μεγάλο όνομα στις μεταγραφικές κινήσεις είναι αυτό του Λάζαρου Μουρατίδη  με πλούσιο βιογραφικό επί μια δεκαετία στα επαγγελματικά σαλόνια. Μια δεκάδα μεταγραφών ολοκλήρωσε η Προσοτσάνη, ωστόσο στην πορεία ο Βασίλης Ορφανίδης αποτέλεσε παρελθόν καθώς δεν έπεισε στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας. Αναλυτικά τα νέα πρόσωπα με χρονολογική σειρά που υπέγραψαν στην Προσοτσάνη είναι τα εξής:
  1. Παπαζούδης Δημήτρης από Κοκκινόχωμα Καβάλας,
  2. Σαϊνίδης Θεολόγος από Πανδραμαϊκό,
  3. Καραγιαννίδης Γιώργος από Άγιο Αθανάσιο,
  4. Μουρατίδης Λάζαρος από Απόλλων Καλαμαριάς,
  5. Πετρόπουλος Κώστας από Μικρόπολη,
  6. Λειβαρτζινός Δημήτρης από Πανδραμαϊκό,
  7. Αστερίου Χρήστος από Κάτω Νευροκόπι (επέστρεψε),
  8. Ρούσσος Δημήτρης από Βώλακα (επέστρεψε) &
  9. Παπαδόπουλος Κώστας από U17 ΠΑΕ Δόξας Δράμας.
  • Αυτοί που αποχώρησαν
Τους παίκτες που ήθελε η Προσοτσάνη τους κράτησε σχεδόν όλους – πλην κάποιων εξαιρέσεων π.χ. Δούμπλατζης & Κασσός που ανέβηκαν επίπεδο με τον 1ο στην πορεία να δίνεται δανεικός από τη Νίκη Βόλου στον Αιολικό και το 2ο να φοράει το μαυραετό της Δόξας Δράμας στο στήθος. Με όλους τους υπόλοιπους υπήρξε αυτό που συνηθίζουμε να γράφουμε «βελούδινο διαζύγιο» καθώς και οι δύο πλευρές δεν επιθυμούσαν την περαιτέρω συνεργασία για διάφορους λόγους (οικονομικούς, απόστασης, σπουδών κτλ). Να ποιοι αποχώρησαν:
  1. Μοσχοφίδης Γιάννης στην Πέρνη Καβάλας,
  2. Δροσίδης Βαγγέλης στους Σιταγρούς,
  3. Δούμπλατζης Μιχάλης στη Νίκη Βόλου (δανεικός στον Αιολικό),
  4. Κασσός Πασχάλης στη Δόξα Δράμας,
  5. Σκριάπας Θανάσης,
  6. Κούτρας Γιώργος,
  7. Ράδος Γιάννης επιστροφή από δανεισμό στο Βώλακα,
  8. Σίντος Γιάννης επιστροφή από δανεισμό στο Βώλακα,
  9. Σκιαθίτης Γιώργος,
  10. Τσακμακίδης Κώστας δανεικός στα Κοκκινόγεια,
  11. Κωνσταντινίδης Κώστας επιστροφή από δανεισμό στη Γραμμένη,
  12. Κιοσέογλου Τάσος στο Νευροκόπι,
  13. Τσιατμάς Σάκης,
  14. Αμανατίδης Δημήτρης &
  15. Παλλικάρης Γιάννης δανεικός στην Καλή Βρύση,
Τους οποίους η «κυανόλευκη» οικογένεια ξεχωριστά τον καθένα στις σχετικές ανακοινώσεις αποχώρησης, αλλά και στο σημερινό ρεπορτάζ τους "ευχαριστεί για την προσφορά τους" κι εύχεται «ότι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

πηγη : prosotsanifc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: