Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Άγιο είχε πατέρας παίκτη του Καστρινού που έπεσε σε χαράδρα βάθους 13,5 μέτρων!!!


«Άγιο» είχε ο πατέρας ενός παίκτη της ομάδας του Καστρινού καθώς χθες το βράδυ, κατά την επιστροφή του από τον Βώλακα όπου πριν από λίγο είχε τελειώσει ο αγώνας του Καστρινού με την τοπική Δόξα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαράδρα βάθους 13,5 μέτρων. Για καλή του τύχη, όμως, το κινητό του τηλέφωνο είχε σήμα και κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Καστρινού Δημήτρη Τσορούμογλου αλλά και με τον γιό του, τους είπε ότι είναι σφηνωμένος μέσα στο αμάξι και ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί. Από εκείνη τη στιγμή
ξεκίνησε μία μαραθώνια προσπάθεια για τον εντοπισμό του, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας. Μετά από δύο ώρες προσπαθειών, ο «τυχερός» όπως αποδείχθηκε πατέρας εντοπίσθηκε από την πυροσβεστική, λίγο πριν την στροφή για Προσοτσάνη, η οποία με τροχό έκοψε τις πόρτες και τον απεγκλώβισε με ελαφρά τραύματα(έτσι λένε οι πληροφορίες) και με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Δράμας.
Η Διοίκηση του Καστρινού,  εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την Πυροσβεστική υπηρεσία Δράμας, καθώς και προς στην αστυνομία, καθώς η άμεση κινητοποίησή τους είχε σαν αποτέλεσμα να σωθεί ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: