Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου του Ομίλου Φίλων Αντισφαίρισης Δράμας


Ακόμα μια Δημιουργική Χρονιά έφτασε στο τέλος της  και θέλοντας να πούμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Άρχοντες της Πόλης  μας , στους Γονείς των Μαθητών μας και σε όλους τους Φίλους και Συνεργάτες μας , πραγματοποιήσαμε στο αίθριο δίπλα από τα γήπεδα του ΤΕΝΝΙΣ την Πέμπτη 27 Ιουνίου την Καθιερωμένη πλέον Καλοκαιρινή μας Εκδήλωση...

ofad-logo

Όλοι είχαμε την ευκαιρία , μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα να διασκεδάσουμε με πολύ Μουσική (dj I T S O S  A V E I R O) & Χορό και να συζητήσουμε όλα όσα αφορούν την Ανάδειξη και την Εξέλιξη του Αθλήματος στην Πόλη μας.   

Ο Όμιλος Φίλων Αντισφαίρισης Δράμας  ιδρύθηκε το 1992 από μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπάμε το Άθλημα του ΤΕΝΝΙΣ και οι οποίοι φροντίζουμε
για την Προώθηση του, με τους καλύτερους Δυνατούς Τρόπους. Πάντα σε Συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς έχουμε την Διάθεση και το Όραμα για την Ανάπτυξη και τη Διάδοση του Αθλήματος. Το ΤΕΝΝΙΣ είναι ένα Άθλημα για όλες τις ηλικίες, από 6 μέχρι 86 ετών και πλέον. 
Εκτός από την Ψυχαγωγία εκγυμνάζει το Σώμα και τον Εγκέφαλο, διότι απαιτεί Υψηλό Βαθμό Αυτοσυγκέντρωσης, Έλεγχο, Παρατηρητικότητα, και Τέλειο Συντονισμό Νοητικής και Σωματικής Ικανότητας. 

Οι Στόχοι μας είναι : 

1. Η Μαζικοποίηση του Αθλήματος ώστε κάθε Συμπολίτης μας να έχει την Ευκαιρία να αθληθεί και να μάθει Οργανωμένα και σε Σωστές Βάσεις το Άθλημα. 

2. Η Ανάπτυξη του και η Αγωνιστική του Ανάδειξη μέσα από την Συμμετοχή του στις Επίσημες Διοργανώσεις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ). 

Το Όραμά μας είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ΤΕΝΝΙΣ και για Άθληση σε κάθε Αθλητή, Μέλος ή Γονιό. Λειτουργούμε τμήματα από παιδιά 6-8 ετών, 8-10 ετών, 10-12 ετών, 12-14 ετών, 14-16 ετών, 16-18 ετών, ενώ λειτουργούμε και τμήματα Ενηλίκων , Αρχαρίων , καθώς και Αγωνιστικά. 

Θερμά συγχαρητήρια στην 13άχρονη Αθλήτριά μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥΚΜΑΤΖΗ που έπαιξε στον τελικό γυναικών του Τουρνουά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στη Πόλη μας και στη κατάκτηση της 1ης Θέσης του Αγωνιστικού Τουρνουά στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ.   
Θερμά συγχαρητήρια στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ για την κατάκτηση της 1ης Θέσης του Ελεύθερου Τουρνουά στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ.   
Θερμά συγχαρητήρια στον ΕΥΘΥΜΗ ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ για την κατάκτηση της 3ης Θέσης του Αγωνιστικού Τουρνουά στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ.
Θερμά συγχαρητήρια στον ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥΚΜΑΤΖΗ για την κατάκτηση της 3ης Θέσης του Ελεύθερου Τουρνουά στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ. 

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους 2 Προπονητές μας ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΥΓΓΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΙΤΣΟ τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Δράμας κ. Ζήση Μοσχίδη, την κ. Κάσπαρη Ελένη δασκάλα του 9ου Δημοτικού Δράμας, τον κ. Κώστα Τζεδάκη και τον Υπεύθυνο της Ποδηλατούπολης Δράμας που βοήθησαν ακούραστα στην οργάνωση της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους Δραμινούς Επαγγελματίες που μας στήριξαν.                                                                      




------- ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ -------







ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: