Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Άρης Ακροποτάμου: Στήθηκε εργοτάξιο στο γήπεδο (photo)

Εργοτάξιο θυμίζει το γήπεδο του Άρη Ακροποτάμου προκειμένου να πληρεί της προδιαγραφές της νέοσυσταθείσας Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ξεκίνησαν ήδη έργα διαπλάτυνσης καθώς το εν λόγω γήπεδο ήταν από τα μικρότερα της φετινής Δ’ Εθνικής. Επιπλέον, ξηλώθηκε ο χλοοτάπητας και θα γίνουν από την αρχή όλες οι απαραίτητες εργασίες στο χώρο (αποστραγγιστικά, κλίσεις και επανασπορά).
Άρης Ακροποτάμου: Στήθηκε εργοτάξιο στο γήπεδο
Το πρωτάθλημα της «Γ’ Εθνικής» θα ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες στις 22/9 και στόχος των υπευθύνων του συλλόγου είναι να προλάβουν να μπουν στο δικό τους «σπίτι». Διαφορετικά θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους σε άλλη έδρα και θα πάνε στο γήπεδο τους όποτε αυτό είναι έτοιμο.
Συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση του Άρη
Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απαιτεί εκ των πραγμάτων μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Άρη Ακροποτάμου διοργανώνει στα μέσα του καλοκαιριού δύο μεγάλες συναυλίες. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 θα γίνει η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα, στο κάμπινγκ της Τούζλας (ώρα έναρξης 21.00, γενική είσοδος 10 ευρώ). Ακολουθεί, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013, η συναυλία του Νίκου Ζωϊδάκη στο beach bar Θάλασσα (έξοδος Τούζλας, ώρα έναρξης 21.00, γενική είσοδος 10 ευρώ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: