Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-0


"Τράβηξε" 21 από τα 11 βήματα
KERASIDISSKIATHITIS
Με χρυσό σκόρερ από το σημείο του πέναλτι το Λευτέρη Κερασίδη (51ο) η Προσοτσάνη διατήρησε για 21ο σερί ματς το εντός έδρας αήττητο ρεκόρ της, ήτοι από τα τέλη Νοεμβρίου του 2010 ή αν προτιμάτε 16 μήνες, κερδίζοντας στο μεγάλο ντέρμπι τον Ακροπόταμο με 1-0. Παρουσία περίπου 300 φιλάθλων έγινε ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο (παραμονή) και φαίνεται ότι στο φινάλε θα τον εκπληρώσουν. Από το 1ο κιόλας λεπτό και με τη βοήθεια του ανέμου που έπνεε στην Προσοτσάνη, οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και σε μεγάλο διάστημα το πέτυχαν. Ήταν αυτοί που απείλησαν 1οι, ωστόσο η μεγάλη και μάλιστα διπλή ευκαιρία καταγράφηκε στο ενεργητικό της Προσοτσάνης (χαμένο πέναλτι κι εν συνεχεία δοκάρι στο ημίωρο ακριβώς.
Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Κερασίδη (φωτό αριστερά), αλλά και η σωτήρια επέμβαση λίγο νωρίτερα του Σκιαθίτη (φωτό δεξιά) σε εξ επαφής κεφαλιά του Μανάφη, έδωσαν χαρακτήρα "ροκ" στο παιχνίδι, με τις κίτρινες κάρτες να βγαίνουν σωρηδόν από το τσεπάκι του κ. Μολιχιτούδη. Ο σκόρερ άφησε μάλιστα την ομάδα του για σχεδόν μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, αλλά αυτό δε στοίχησε στην ομάδα του Γιώργου Λάλα, που σχετικά εύκολα κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το φινάλε.
Με τη νίκη της αυτή η Προσοτσάνη "σκαρφάλωσε" στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποσκελίζοντας το σημερινό της αντίπαλο κατά δύο βαθμούς και πλέον έχοντας μπροστά της το άνευ αγώνα τρίποντο με τους Αμπελόκηπους και τη διακοπή λόγω του Πάσχα, σκέφτεται ήδη από τώρα το ματς της 22ας Απριλίου κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικού Σιδηροκάστρου. 
Τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον κινούμενο τίτλο, ενώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλουεδώ.

LIVE-LIVE-LIVE
Με 5 λεπτά καθυστερήσεις (δικαιολογημένα) ο κ. Μολιχιτούδης σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς που βρήκε την Προσοτσάνη μεγάλη νικήτρια με σκορ 1-0.

Μετά τη λήξη του ματς ο Καμπερίδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι καθώς επιτέθηκε σε παίκτες της Προσοτσάνης.
95' 3η αλλαγή στη θέση του Καλαϊτζή ο Γεωργιάδης.
94' Κίτρινη κάρτα και στον Ουζούνογλου
93' Κίτρινη κάρτα στο Δημητριάδη.
90' Κίτρινη κάρτα στον Κανάτα, στο ίδιο λεπτό αποχωρεί ο Δούμπλατζης και στη θέση του πέρασε ο Ουζούνογλου.
Στο 88ο λεπτό Νέα Χηλή-Ορφέας Ξάνθης 0-2 (Μαυρίδης)
83' Φάουλ Μανάφη πλασαριστά για τον Παπαδόπουλο που σούταρε για να προσκρούσει η μπάλα σε σώματα αμυνόμενων και κόρνερ, στην εξέλιξη του οποίου ο Παπαδόπουλος κέρδισε την κεφαλιά στο 1ο δοκάρι, και για εκατοστά ο Σαουλίδης που παρακολουθούσε τη φάση δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
81' Κίτρινη κάρτα και στο Μοσχοφίδη, σ' ένα ματς που έχει "αγριέψει" για τα καλά.
78' 1η κίνηση από τον πάγκο για το Γιώργο Μάλλιο με  εμφανή σκοπό να κρατήσει το πολύτιμο 1-0, καθώς στη θέση του Χατζησαββίδη πέρασε ο Μαριάδης.
75' Αποβάλλεται από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Νίκος Καραμπετάκης για έντονες διαμαρτυρίες προς τον κ. Μολιχιτούδη.
71' Διαγώνιο μακρινό σουτ του Δούμπλατζη η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χατζηνικολή.
68' Κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στο Φερφέρη.
66' Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα για το σκόρερ Κερασίδη (62' για διαμαρτυρία - 66' για χέρι), στο ίδιο λεπτό κίτρινη κάρτα και στον Τσεπά.
65' "Κλείνει" τις αλλαγές του ο Νίκος Καραμπετάκης καθώς φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο οι Καμπερίδης και Σκούφης και στις θέσεις τους πέρασαν οι Μαρούδας και Σαουλίδης.
Στο 55ο λεπτό Νέα Χηλή-Ορφέας Ξάνθης 0-1 (Μουμίν Ογλού στο 50ό).
51' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-0): Ο Κερασίδης μετά την μπαλιά του Κασσού απέφυγε και τον τελευταίο αμυντικό, ο Χατζηνικολής τον ανέτρεψε αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο παθών και στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
48' Ο Σκιαθίτης από μισό μέτρο κρατάει ανέπαφη την εστία του σε εξ επαφής κεφαλιά του Μανάφη.
5:01μ.μ.~ Έναρξη του β' μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
Τα αποτελέσματα ημιχρόνου μπορείτε να τα δείτε στον κινούμενο τίτλο στο κεντρικό μέρος της σελίδας.
Με καθυστέρηση 2 λεπτών ο κ. Μολιχιτούδης έστειλε Προσοτσάνη και Ακροπόταμο στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του α' μέρους.
43' Κίτρινη κάρτα στο Μανάφη για φάουλ από πίσω στον Χατζησαββίδη, την εκτέλεση ο Κερασίδης έστειλε την μπάλα να "γλείψει" στο αριστερό δοκάρι του Χατζηνικολή που "τράκαρε" και του παρασχέθηκαν οι 1ες βοήθειες από το γιατρό του αγώνα.
32' Υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με το Μανάφη να επιχειρεί το δεξί "κεραυνό" η μπάλα να σταματάει στη δεξιά συμβολή των δοκών της Προσοτσάνης και τον Παλτζίδη για καλό και για κακό να παραχωρεί το κόρνερ.
30' Πέναλτι για την Προσοτσάνη μετά την ανατροπή του Κερασίδη από το Σολακίδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μοσχοφίδης που νικήθηκε από τον Χατζηνικολή, στην επαναφορά ο Δούμπλατζης από μισό μέτρο πλάσαρε στη ρίζα της δοκού!
Στο 20λεπτο η Καβάλα με γκολ του Προβατίδη προηγείται 1-0 του Σιδηροκάστρου, στο ίδιο λεπτό Νέα Χηλή-Ορφέας Ξάνθης 0-0.
19' 1η αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, καθώς στη θέση του Κωνσταντάρα (αποχώρησε κουτσαίνοντας) πήρε ο Σακκόπουλος.
16' Γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Κερασίδη προς τον Κασσό που από πλάγια αριστερά προτίμησε αντί να σουτάρει να επιχειρήσει τη σέντρα, όμως ο Σολακίδης μέσα από τη μικρή περιοχή παραχώρησε το 1ο κόρνερ του αγώνα.
15' Κίτρινη κάρτα στον Χατζησαββίδη για φάουλ από πίσω στον Καμπερίδη.
11' Φάουλ του Μανάφη ο Σολακίδης πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Σκιαθίτη, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σύμμαχο τον άνεμο στο "Γεώργιος Μακρής" σ' αυτό το α' μέρος.
Χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στα δύο καρέ το 1ο δεκάλεπτο.
4μ.μ.~Έναρξη του ματς με την Προσοτσάνη στα "ολόλευκα" και το Σκιαθίτη να επιλέγει το τέρμα προς το Κέντρο Υγείας, ενώ ο Ακροπόταμος που έχει τη σέντρα είναι στα "μοβ" και τον Χατζηνικολή να πηγαίνει στο τέρμα προς την κωμόπολη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής (95ο Γεωργιάδης), Παλτζίδης, Κασσός, Κανάτας, Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης (90ό Ουζουνογλου), Κερασίδης, Χατζησαββίδης (78ο Μαριάδης). Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κούτρας, Νουσδίλης, Μαριάδης, Πιτσακτσής, Γεωργιάδης, Παπαμιχαήλ και Ουζούνογλου.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης (65ο Μαρούδας), Σολακίδης, Τσεπά, Τσορμπατζής, Μανάφης, Παπαδάτος, Κωνσταντάρας (λ.τρ. 19ο Σακκόπουλος), Παπαδόπουλος, Σκούφης (65ο Σαουλίδης). Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μαρούδας, Μαλακογιάννης, Καλοκάρδης, Βανδουλάκης, Αραδούλης, Σακκόπουλος και Σαουλίδης.
Διαιτητής: Μολιχιτούδης Σταμάτης
Α' βοηθός: Νικολαΐδης Κωνσταντίνος
Β' βοηθός: Κούλα Χουσεΐν, όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας. 

πηγη: www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: