Κυριακή 1 Απριλίου 2012

H πρόταση της Κυριακής απο τον Ισπανό !!!!!!


Πρωταπριλιά σήμερα οπότε προσοχή στα ψέμματα. Χωρίς το πολύ μεγάλο παιχνίδι το σημερινό Κυριακάτικο κουπόνι του στοιχήματος, αλλά με πολλες και σημαντικές αναμετρήσεις στα περισσότερα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Γιουβέντους - Νάπολι, Ρεν - Λιόν, Νιουκάστλ - Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε, Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ, ενώ κανονικά συνεχίζεται και το Ελληνικό πρωτάθλημα με όλα τα παιχνίδια να ξεκινάνε την ίδια ώρα (19:00). Πάμε να δούμε λοιπόν με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Κυριακή.

ΛΕΤΣΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ..
Η Λέτσε δείχνει να έχει ακόμα κότσια να παλέψει την παραμονή της και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νοβάρα, μάζεψε στα τελευταία έξι της παιχνίδια 9 βαθμούς. Κρατάμε τον χαμηλό σε απόδοση άσο, καθώς η Τσεζένα τα 'χει παρατήσει και έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό.   (1).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΙΕΒΟ..
Χαλαρή είναι η Κιέβο βαθμολογικά. Χρειάζεται ακόμα κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά θα τους βρει αλλού. Καιρός να χαλαρωσει και η Φιορεντίνα.   (1).

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΟΥΟΝΣΙ..
Η ζημιάρα Σουόνσι είναι ικανή να πετύχει ένα γκολ στο Γουαίτ Χαρτ Λέϊν και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Οι Λονδρέοι, διαθέτουν μία από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις και θεωρώ ότι θα κυνηγήσει και πάλι να πετύχει πολλά τέρματα.   (OVER).

ΛΙΛ - ΤΟΥΛΟΥΖ..
Δύσκολο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι φέτος δεν είναι στην ίδια αγωνιστική κατάσταση και προσπαθούν πλέον να εξασφαλίσουν την είσοδο στα προκριματικά του Champions league. Σε περίπτωση νίκης της η Λιλ θα αφήσει πίσω της την Τουλούζ έξι ολοκληρους πόντους, αλλά θα ξεφύγει και από την Λιόν. Κρατάμε τον άσο σε μια δυνατή έδρα όπως είναι το Μετροπόλ.   (1).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΑΛΚΕ..
Με την επιθετική γραμμή της Σάλκε να πετάει έχοντας τους Χούντελααρ και Ραούλ σε καταπληκτική κατάσταση και τους γηπεδούχους να έρχονται από τρία συνεχόμενα οver, μία είναι η επιλογή.   (OVER).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - Ο.Φ.Η..
Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον Ο.Φ.Η., με το όνειρο της πεντάδας για τους Πελοπονήσσιους να υπάρχει ακόμα. Οι Κρητικοί πλέον περιμένουν απλά να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτούς, γεγονός που ίσως διευκολίνει τους γηπεδούχους να πάρουν το τρίποντο και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης όσο κι αν αυτό μοιάζει αρκετά δύσκολο. Πάντως, το παιχνίδι είναι πιθανό να κρύβει παγίδα και αυτός ο πολυπαιγμένος άσος να μην εμφανιστεί ποτέ, οπότε στοιχηματικά, ο αγώνας έχει μεγάλο ρίσκο. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Αστέρας παίζει ένα ιστορικό παιχνίδι για αυτόν, όπου στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο Αθ. μπορεί να διεκδικήσει την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος (0-0 πρώτος αγώνας) και να εξασφαλίσει από εκεί ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.   (Χ2).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ..
Κάτι αντίστοιχο βέβαια ισχύει και για τον Ατρόμητο Αθ., ο οποίος φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη που "καίγεται" για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν κάποια χαλαρότητα που θα έχει η ομάδα του Περιστερίου, η οποία όπως και να 'χει θα έχει το μυαλό της στο παιχνίδι ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης και την πιθανή συμμετοχή της για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Ν. Καραγεωργίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας, απέσπασε στο τελευταίο λεπτό έναν πολύτιμο βαθμό στα Γιάννινα και θέλει να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς, προκειμένου να κρατηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.   (1).

ΚΕΡΚΥΡΑ - Α.Ε.Κ..
Η Α.Ε.Κ., χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και με τους Άρη και Αστέρα Τρίπολης να απειλούν για την πέμπτη θέση, ταξιδεύει στην Κέρκυρα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι πλέον οριακό, καθώς μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ., μια ακόμα εντός έδρας ήττα θα σημαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον υποβιβασμό του συλλόγου. Οι Ενωσίτες πάντως, παρά τα πολλά προβλήματά τους, δεν μπορούν να σκεφτούν τις ανάγκες της Κέρκυρας και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο και θα παραμείνουν στο γκρουπ της πεντάδας.   (2).

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ..
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον πρώην προπονητή του και πολυσυζητημένο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος πάει στην Τούμπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει. Οι Ηπειρώτες παραμένουν σε δυσμενή βαθμολογική θέση, χάνοντας την προηγούμενη βδομάδα δύο πολύτιμους βαθμούς από τον Εργοτέλη, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό θα εξασφάλιζαν στην ομάδα την παραμονή. Οι γηπεδούχοι πάντως, επίσης δεν έχουν περιθώρια για άλλες εντός έδρας απώλειες και αναμένεται να λυγίσουν τους αντιπάλους τους και να πάρουν τη νίκη.   (1).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ..
Το μεγάλο παιχνίδι της Ιταλίας για την 30η αγωνιστική και παράλληλα πρόβα τελικού. Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες όπου η καθεμία κυνηγάει τους στόχους της και η καλύτερη επιλογή είναι το γκολ εκατέρωθεν, με τους δύο αντιπάλους να διαθέτουν ποιοτικές επιθετικές γραμμές.   (G-G).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ..
Αν δεν εκμεταλλευτεί το Ανοέτα η Σοσιεδάδ, θα μπλέξει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό περιμένουμε να κάνει σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι στα μέτρα της.   (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: