Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η πρόταση της Δευτέρας απο τον Ισπανό!!!!!


Μετά από ένα καλό σχετικά Σαββατοκύριακο με αρκετές επιτυχίες και καλά ταμεία, το κουπόνι του τριημέρου κλείνει με το πρόγραμμα της Δευτέρας, ενόψει του μεσοβδόμαδου με Champions league και Europa league. 
mon333
εγω ισπανέ μου είμαι με την Μάντσεστερ σήμερα!!!!!
Πέφτουν λοιπόν οι τόνοι σήμερα, με μόλις 11 αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζουν η εκτός έδρας μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και του εντός έδρας αγώνα της Σεβίλλης με την Μαγιόρκα. Πάμε να δούμε λοιπόν την τριάδα με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα Δευτέρα.


ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Μεγάλο ντέρμπι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας της Β' Γερμανίας. Οι δύο ομάδες δείχνουν σημάδια κόπωσης και ειδικά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μοιάζουν να έχουν χάσει την αγωνιστική τους φρεσκάδα. Η Φορτούνα διαθέτει μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας και σ' αυτό ποντάρουμε.   (1).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ..

Μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές, απέναντι στην καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν από νωρίς το γκολ για να μεγαλώσουν την διαφορά από την Σίτι, κρατάμε το οver.   (OVER).

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ..

Χτυπητά τα σημάδια βελτίωσης της Σεβίλλης, η οποία θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Θέλει να εκμεταλλευτεί το Πιθχουάν, κόντρα σε μια ομάδαη οποία ούτε ιδιαίτερους στόχους έχει, αλλά και μεγάλες αδυναμίες μακριά από το νησί.   (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: