Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 0-2

Ήταν φαβορί από την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο του "Απόστολου Φαρδέλας" της Ροδόπολης. Ο λόγος βέβαια για την Προσοτσάνη του Γιώργου Μάλλιου, που έκανε "ματ" στο συνάδελφό του Θόδωρο Κερογλίδη με το αριστοτεχνικό "στήσιμο" της 11άδας στο γήπεδο. Από το 1ο κιόλας λεπτό κι ο πλέον αδαής κατάλαβε ότι αυτό το ματς η Προσοτσάνη δύσκολα θα το χάσει και είναι θέμα χρόνου να πετύχει το γκολ για να απλοποιήσει την αποστολή της. Στο ημίωρο ο Σαϊνίδης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κι από κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.


OUZOUNIS_D
 Το 2-0 στο 10λεπτο της επανάληψης έδωσε πλέον τον απαιτούμενο "αέρα" στους παίκτες του Γιώργου Μάλλιου να διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν το υπόλοιπο του αγώνα και παρότι όπως αναμενόταν οι γηπεδούχοι θα πίεζαν παίζοντας κάποια στιγμή και με τέσσερις επιθετικούς, άντεξαν χωρίς να δεχθούν κάποιο γκολ που θα έφερνε αλλαγή στις ισορροπίες.
Η παράδοση που θέλει τους "κυανόλευκους" όταν σκοράρουν στην πρεμιέρα να φεύγουν πάντα με το τρίποντο επαληθεύτηκε  και έτσι η Προσοτσάνη μπήκε "με το δεξί" στο φετινό μίνι πρωτάθλημα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τόσο τον Ουζούνη (σε ρόλο εκτελεστή) όσο και το Μουρατίδη σε ρόλο δημιουργού. Αψεγάδιαστος ο Δημητριάδης και πολύ καλός ο Φερφέρης στα μετόπισθεν, ενώ κι ο έτερος σκόρερ Σαϊνίδης, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα παίζοντας πολλές φορές ολομόναχος.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:
Τελικά αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική:
Ροδόπολη-Προσοτσάνη 0-2
Πετρούσα-Αναγέννηση 2-1
Κόσμιο-Ελευθερούπολη 1-1
Σουφλί-Νέα Ζίχνη 2-1
Κοκκινόχωμα-Ακροπόταμος 1-0

Παρακάτω δείτε το live του αγώνα όπως το περιέγραψε το επίσημο site της Προσοτσάνης ........

93ο~Στη θέση του Μουρατίδη ο Καραγιαννίδης.
91οyellow~ Χατζησαββίδης & Σαμουηλίδης για αψιμαχία.
Καθυστερήσεις πλέον στο "Απόστολος Φαρδέλας" με την Προσοτσάνη να περνάει νικηφόρα από τη Ροδόπολη, καθώς τίποτα δεν αλλάζει στα πέντε λεπτά του έξτρα χρόνου που θα παιχτεί για τις αλλαγές και τους μικροτραυματισμούς.
Πέναλτι-γκολ για την Πετρούσα με σκόρερ και πάλι το Μιχαλάκη.
86ο~Στη θέση του Ουζούνη (σκόρερ του 2ου γκολ) ο Χατζησαββίδης.
82ο~Κόρνερ του Ουζούνη η μπάλα έφτασε στο β' δοκάρι στον αφύλακτο Φερφέρη που μπερδεύτηκε και δεν τη βρήκε όπως ήθελε κι ο Χουρουζίδης μπλόκαρε εύκολα.
Γκολ για την Πετρούσα που ισοφαρίζει σε 1-1 τον Οδυσσέα Αναγέννησης με γκολ-φάουλ του Μιχαλάκης.
81ο~Στη θέση του πολύ καλού και σήμερα Γεωργιάδη ο Ουζούνογλου.
Πλέον η παίκτες του Γιώργου Μάλλιου "παίζουν" και με το χρόνο καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο 10λεπτο και με το 2-0 υπέρ τους. Η πίεση των γηπεδούχων για να μειώσουν και να διεκδικήσουν το...θαύμα σίγουρα θα δώσει χώρο στους γρήγορους επιθετικούς των "κυανόλευκων" που αν μη τι άλλο θα ψάξουν και το 3ο γκολ στην "κόντρα" επίθεση, αλλά πρωτίστως θα μεριμνήσουν να μη δεχτεί η ομάδα κάποιο γκολ στην άμυνα και το ματς αποκτήσει χαρακτήρα ντέρμπι στο φινάλε.
77ο~Δοκάρι με το Μπογιατζή για τους γηπεδούχους που πιέζουν με τρεις επιθετικούς στην περιοχή του Πιτσακτσή, μετά το συνδυασμό με τον Παπαδόπουλο. Στο ριμπάουντ ο Σαμουηλίδης από κοντά με το κεφάλι δε βρήκε στόχο.
75ο~Ωραία ενέργεια του Μπογιατζή που βρίσκει μέσα στην περιοχή το Σαμουηλίδη, σουτ του υψηλόσωμου επιθετικού παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας ο Φερφέρης και με προβολή παραχωρεί το κόρνερ.
Καμία νεότερη εξέλιξη όσον αφορά στο σκορ στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.
72ο~Στη θέση του Κουβελόγλου ο Αραμπατζής, που "κλείνει" τις αλλαγές των γηπεδούχων.
70ό~Πλάγιο του Κανάτα για το Σαϊνίδη που με τη σειρά του τροφοδότησε το Μουρατίδη που έπαιξε το "ένα-δύο" με το Γεωργιάδη, ισχυρό διαγώνιο σουτ του τελευταίου δύσκολα μπλόκαρε στη γωνία του ο Χουρουζίδης.
64ο~Στη θέση του Εμμανουηλίδη ο Τάτσιος με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων" να τα παίζει "όλα για όλα".
63ο~yellowΛειβαρτζινός για επικίνδυνο παίξιμο στον Σπανίδη.
Παίζουμε μία ώρα μπάλα στη Ροδόπολη και κυριολεκτικά μια ομάδα υπάρχει μέσα στο γήπεδο, αυτή του Γιώργου Μάλλιου που από το εναρκτήριο σφύριγμά του ρέφερι από το Κιλκίς, έχει επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της. Το 2-0 υπέρ των δραμινών είναι η απόρροια της πολύ καλής παρουσίας και των "11" και ιδαίτερα της μεσοεπιθετικής γραμμής.
57ο~Κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Πιτσακτσή, που πάσαρε άθελά του στον Κουβελόγλου, όμως με σωτήρια επέμβαση ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης διόρθωσε το λάθος του παραχωρώντας το κόρνερ.
54οyellow~ Αϊβαζίδης για κράτημα φανέλας στον Ουζούνη.
ball_small
 51ο~(0-2): εκπληκτικό σε δημιουργία, συνδυασμό κι εκτέλεση γκολ από πλευράς Προσοτσάνης. Ο Πιτσακτσής με δυνατό βολέ βρήκε το Μουρατίδη που με τη σειρά του σημάδεψε τον Ουζούνη (φωτό δεξιά) κι ο τελευταίος από 25 μέτρα και πλάγια με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να "γλείψει" πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και μετά να αναπαυτεί στα δίχτυα του Χουρουζίδη.
4:05μ.μ.~Έναρξη του β' ημιχρόνου με μία αλλαγή από πλευράς Θόδωρου Κερογλίδη, που πέρασε στο ματς τον Παπαδόπουλο στη θέση του Θεοδοσέλη.
Αποτελέσματα ημιχρόνου στα υπόλοιπα παιχνίδια στην πρεμιέρα της Δ' Εθνικής:
Πετρούσα-Αναγέννηση 0-1
Κοκκινόχωμα-Ακροπόταμος 1-0
Σουφλί-Νέα Ζίχνη 1-1
Κόσμιο-Ελευθερούπολη 1-1
Με ένα λεπτό καθυστέρηση ο κ. Δραγούσης στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
43ο~Δυνατό σουτ-φάουλ του Ουζούνη από 35 μέτρα αναγκάζει το Χουρουζίδη με τα ακροδάχτυλα να παραχωρήσει το 6ο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους που πέρασε ανεκμετάλλευτο αυτή τη φορά.
32ο~Μπαλιά του Μουρατίδη για το Γεωργιάδη αυτή τη φορά δεξιά, αλλά το πλασέ του νεαρού άσσου της Προσοτσάνη πρόλαβε με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ ο Μαυρουδής.
Γκολ για το Κοκκινόχωμα, 1-0 στο καβαλιώτικο ντέρμπι τον Ακροπόταμο.
SAINIDIS
ball_small
 30ό~(0-1): πλασαριστά εκτελεί το 4ο κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Ουζούνης για τον Καλαϊτζή που επιχειρεί τη σέντρα στην "καρδιά" της άμυνας της Ροδόπολης κι ο Σαϊνίδης (φωτό δεξιά) πρόλαβε την έξοδο του Χουρουζίδη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά εμφανώς μέσα από τη γραμμή τέρματος σύμφωνα και με την υπόδειξη του α' βοηθού που έτρεξε αμέσως στη σέντρα.
28ο~Από κακή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της Προσοτσάνης, ο Σαμουηλίδης προχώρησε λίγα μέτρα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ.

27ο~Μπαλιά σε θέση έξω αριστερά του Κανάτα με αποδέκτη τον Ουζούνη, "διάβασε" όμως τη φάση ο έμπειρος Χουρουζίδης και βγαίνοντας με τα πόδια στη γωνία της περιοχής παραχώρησε το πλάγιο άουτ.
Περίπου 25 λεπτά συμπληρωμένα με την παρουσία της Προσοτσάνης να είναι άκρως θετική! Απόλυτη κυρίαρχος, ελέγχει το ρυθμό και με κύριο εκφραστή τον Ουζούνη από αριστερά προσπαθεί να δημιουργήσει "ρήγματα" στην αργή άμυνα των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Θόδωρου Κερογλίδη ουσιαστικά ακόμα δεν έχουν φτάσει με αξιώσεις κοντά στην περιοχή του Πιτσακτσή.
17ο~ yellow Κουβελόγλου για σκληρό μαρκάρισμα στο Λειβαρτζινό.
Γκολ και στον Ξηροπόταμο, με την Αναγέννηση να ανοίγει το σκορ απέναντι στην Πετρούσα (0-1).
Γκολ από τα αποδυτήρια για τη Νέα Ζίχνη που μπαίνει μπροστά στο σκορ από το 1ο κιόλας λεπτό (0-1 μέσα στο Σουφλί).
9ο~Κλέψιμο του Κανάτα και γρήγορη πάσα στο Μουρατίδη που βγάζει σε θέση πλάγια τον Ουζούνη, που απέφυγε στην κίνηση την αντίσταση του Δημητριάδη, όμως πλάσαρε άουτ.
Πολύ δυνατά έχει μπει η Προσοτσάνη στον κακό αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Φαρδέλας", κυριαρχώντας των αντιπάλων της στα πρώτα πέντε αναγνωριστικά λεπτά. 
3:05μ.μ.~ Έναρξη του παιχνιδιού παρουσία περίπου 200 φιλάθλων στις εξέδρες του «Απόστολος Φαρδέλας» με την Προσοτσάνη στη σέντρα. «Ερυθρόλευκες» οι εμφανίσεις των γηπεδούχων, «ολόλευκες» αυτές των φιλοξενούμενων. Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ (Θόδωρος Κερογλίδης):
1.Χουρουζίδης, 2.Αϊβαζίδης, 3.Δημητριάδης, 4.Εμμανουηλίδης (64ο Τάτσιος), 5.Μαυρουδής, 6.Ζαγκότας, 7.Σπανίδης, 8.Μπογιατζής, 9.Θεοδοσέλης (46ο Παπαδόπουλος), 10.Κουβελόγλου (72ο Αραμπατζής) & 11.Σαμουηλίδης.
Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Αραμπατζής, 13.Παπαδόπουλος, 14.Γροσιάνης, 15.Πεχλιβανίδης, 16.Γογάνης, 17.Μωϋσίδης & 18.Τάτσιος.
ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Μάλλιος):
1.Πιτσακτσής, 2.Γεωργιάδης (81ο Ουζούνογλου), 3.Καλαϊτζής Δημήτρης, 4.Δημητριάδης, 5.Παλτζίδης, 6.Κανάτας, 7.Ουζούνης (86ο Χατζησαββίδης), 8.Φερφέρης, 9.Μουρατίδης (93ο Καραγιαννίδης), 10.Λειβαρτζινός & 11.Σαϊνίδης.
Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Χατζησαββίδης,13.Καραγιαννίδης, 14.Ρούσσος, 15.Καλαϊτζής Κυριάκος, 16.Ουζούνογλου, 17.Παπαμιχαήλ & 18.Νουσδίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: