Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της 3/10/2012

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που μας  στάλθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας και περιλαμβάνει τις αποφάσεις του Δ.Σ. της 3ης Οκτωμβρίου...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
Δράμα, 13-10-2012
Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ.Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του προηγούμενου Δ.Σ. (03-10-2012) και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος,  Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Μπακαλοπουλος Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, Τσιμπλίδης Χρήστος, Βασιλειάδης Αναστάσιος                                                                            
ΑΠΩΝ: Δαϊλάκης Απόστολος
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση.
ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 2ο Επικύρωση  πρακτικών Επιτροπής Κανονισμών Ε.Κ.1/13-10-2012.

ΘΕΜΑ 3ο Επικύρωση  πρακτικών Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Π.3/2-10-2012.
ΘΕΜΑ 4ο Αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι την 19-10-2012 η προθεσμία έκδοσης κάρτα προπονητή.
ΘΕΜΑ 5ο Αποφασίστηκε η ανάθεση της τήρησης Κ.Β.Σ. και ο εσωτερικός έλεγχος στον φοροτεχνικό κ. Φιδανά Γεώργιο με αμοιβή που θα καθορίζεται κατ’ αποκοπή.
ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε η Ε.Π.Σ. Δράμας να προσλαμβάνει καθαρίστρια για την καθαριότητα των γραφείων της με τη νομοθεσία του Εργοσήμου.
ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε η αγορά ενός αυτοκινήτου μάρκας Scoda τύπου City go, το οποίο θα κληρωθεί μετά από λαχειοφόρο αγορά. Η Ε.Π.Σ. Δράμας θα δώσει σε κάθε σωματείο της 1300 λαχεία τα οποία με την σειρά τους θα τα διαθέσουν- ως οικονομική τους ενίσχυση- προς 5 ευρώ το ένα.
ΘΕΜΑ 8ο Αποφασίστηκε η  Ε.Π.Σ. Δράμας να καλύψει τα έξοδα ενός γεύματος των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας HELLENIC CLUB TORONTO CANADA, που επισκέπτεται την Δράμα, με το ποσό των 350 ευρώ.
ΘΕΜΑ 9ο Αποφασίστηκε να ανατεθεί στην Επιτροπή Διαιτησίας η εκ νέου σύνταξη της αίτησης επανεγγραφής των διαγραφέντων διαιτητών, μετά τα νέα δεδομένα που πρόεκυψαν από τις εκλογές της Ε.Π.Ο. (νέα Κ.Ε.Δ.).
ΘΕΜΑ 10ο Αποφασίστηκε μετά από πρόταση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων η πρόσληψη του κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ως προπονητή της Μικτής ομάδας Νέων και του κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ  ως προπονητή της Μικτής ομάδας Παίδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013.
ΘΕΜΑ 11ο Αποφασίστηκε ότι  δικαιολογημένα το σωματείο Α.Ε. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, γι’ αυτό δεν του επιβάλλεται καμία ποινή πέραν αυτής που προβλέπει ο Κ.Α.Π..
Μην υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ε.Π.Σ. Δράμας
Δαϊλάκης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια: