Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κέρδισε, αλλά δεν έπεισε η Δόξα Δράμας, 2-0 την Επανομή


Οι «Μαυραετοί» επικράτησαν 2-0 της Επανομής, ωστόσο η εμφάνιση που πραγματοποίησαν κυρίως στην επανάληψη, δεν ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Προβληματισμένος αποχώρησε και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Δράμας παρακολούθησε την αναμέτρηση και έφυγε με γεμάτο το μπλοκάκι του, από σημειώσεις που κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεδομένο ήταν το άγχος στους «Μαυραετούς» από τη στιγμή που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αγνοούσαν τη νίκη. Έψαχναν απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής το πρώτο τρίποντο, αλλά η νεροποντή της Δευτέρας (15/10) μετέθεσε το ραντεβού για την επόμενη. Το ξεκίνημα; Ιδανικό…
Πρωτοβουλία των κινήσεων, ο απόλυτος έλεγχος, δικαιολογημένες φωνές για ένα πέναλτι και γκολ από τον captain Ταραλίδη στο 27′… Γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να άφησαν ικανοποιημένο τον νέο προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα που βρέθηκε στις εξέδρες…
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δράμας
έδειξε να επαναπαύεται. Με εξαίρεση μία φάση στο 49′ άλλη επικίνδυνη στιγμή δεν δημιούργησε. Η Αναγέννηση Επανομής αναθάρρησε και λαχτάρησε σε αρκετές περιπτώσεις τους περίπου 2.000 φιλάθλους, όμως ο Γουμάγιας κράτησε το μηδέν. Τελικά, οι καρδιές τους πήγαν στις θέσεις τους στο 92′ με τον Κάπελ να σκοράρει για 3η φορά φέτος και να «κλειδώνει» το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς (65’ Στεργιανός), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (72’ Πουλάκος), Σοϊλέδης (65’ Καμινιώτης), Κάπελ, Θάνος.
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος (32’ Φωτιάς), Παπατζίκος, Δραγανίδης (55’ Tζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος (72’ Ογκουνσότο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: