Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ -ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ 2-1 !!!!!!


Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Πετρούσας  με πρωταγωνιστή τον Μιχαλάκη Χάρη που πέτυχε  δυο γκολ  και οδήγησε την Δόξα στο νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 2-1 επί του Οδυσσέα Αναγέννησης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ' εθνικης .
Ο Οδυσσεας προηγήθηκε μετά από πλασέ του του Ζαγοριανου μόλις στο 14' σε ένα σημείο που δεν φαινόταν οτι θα μπει κάποιο γκολ .
Στη συνεχεία μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου η Πετρούσα είχε  την πρωτοβουλία των κινήσεων με πιο σημαντική ευκαιρία την κεφαλιά του Κότιου Γ. μετά από κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι  μπήκαν  αποφασισμένη για την ανατροπή και απειλήθηκε μόνο στην φάση του δοκαριού στο 60' , μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας απο την ομάδα του Οδυσσέα.  Στα τελευταία λεπτά του αγώνα έγινε ολική ανατροπή του σκορ με τον MVP Μιχαλάκη να σημειώνει με εκτέλεση φάουλ στο 84' το 1-1 ενω στο 89' ο ίδιος παίκτης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τσιρακίδης μετά από χέρι του αμυντικού και έδωσε την νίκη στην Πετρούσα .
Οι συνθέσεις των ομάδων : 


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Μπάμπης Καζεπίδης):Βέργος,Κότιος Γ.,Ξενίδης,Βραμέντσαλης, Κότιος Δ., Παπαθεοδώρου, Μιχαλάκης(90+ Γάιδας),Παπαδόπουλος,Λαζίδης(70' Τσιρακίδης),Υψηλός,Παπακωνσταντίνου(60' Τσάντας)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ(Ζλαντίτσης Μιχάλης):Σαμουιλίδης,Γκέκας,Μαγγανάς,Χατζάκος,Τσιαμπούρης,Ζάντσιος(12' Μάττας),Σαμουράκης,Πούπης,Τσιφτελίδης(16'Ζαχαριάς),Ζαγοριανός,Ξανθόπουλος(72' Μαυρούδογλου)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΜΑΝΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΠΑΣΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: