Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΔ !!!!!!

Στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον ΚΑΟΔ στον πρωταθλητή Ελλάδος και κάτοχο του πανελ. ρεκόρ στα 110μ.εμπ Κώστα Δουβαλίδη.
   Το Δ/Σ τηε ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον αθλητή που κάνει περήφανους τους Δραμινούς αλλά και όλους τους Έλληνες,τον Κώστα Δουβαλίδη,ο οποίος αν και προπονείται κάτω από αντίξοες συνθήκες,χάρη στην προσπάθεια αλλά και το ταλέντο του έχει καταφέρει να συμπεριλαμβάνεται σε έναν από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στο αγώνισμά του.
   Την τιμητική πλακέτα στον αθλητή παρέδωσε ο πρόεδρος της ομάδος κ. Ιωαννίδης.Επίσης παραδόθηκε στον αθλητή και μία κάρτα διαρκείας Gold
για να παρακολουθεί όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του τους αγώνες της ομάδος μας.Άλλωστε είναι φίλος του ΚΑΟΔ και δεν έχανε ποτέ αγώνα μας όταν ήταν στην Δράμα.
   Ο αθλητής ευχαρίστησε τον ΚΑΟΔ για την τιμή που του έκανε και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ζεστό χειροκρότημα στον μεγάλο Δραμινό αθλητή από το κόσμο που είχε γεμίσει το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: