Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ατυχος ο ΚΑΟΔ...έπεσε πάνω στον Παναθηναϊκό....

Στον τελικό του Κυπέλλου θα συναντηθούν μόνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς η κληρωτίδα δεν έβγαλε "αιώνιο" ντέρμπι στα ημιτελικά. Το "τριφύλλι" αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ και οι "ερυθρόλευκοι" την Καβάλα.

Για ακόμα μία φορά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν μόνο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η κληρωτίδα δεν έβγαλε "αιώνιο" ντέρμπι στα ημιτελικά.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ, ενώ οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στην Καβάλα, με τους δύο ημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 22 Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκριθούν θα έχουμε για ακόμα μία φορά έναν τελικό μεταξύ των "αιωνίων".
Από εκεί και πέρα, στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο ταμίας Δημήτρης Μπασούρης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης.
Για τον Παναθηναϊκό στα γραφεία της ΕΟΚ το "παρών" έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, για τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ από τον ΚΑΟΔ ήταν ο Άρης Ιωαννίδης. Να τονίσουμε ότι ο τελικός θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου.
Τα δύο παιχνίδια, όπως αναφέραμε θα διεξαχθούν στις 22 Δεκεμβρίου με την Καβάλα να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ.
Αν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καταφέρουν να περάσουν στον τελικό θα είναι η έκτη διαδοχική φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι. Στις τελευταίες πέντε συνεχόμενες παρουσίες τους σε τελικό η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετράει τρεις κατακτήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός δύο. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο στους τελικούς του 2008, 2009 και 2012, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει σε εκείνους του 2010 και του 2011.
Τσαγκρώνης: "Να μην έχουμε... "πολεμικές επιχειρήσεις"
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανέφερε: "Ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε «πολεμικές επιχειρήσεις». Στον προηγούμενο τελικό είχαμε μία πολύ καλή διεξαγωγή αγώνα. Ελπίζουμε φέτος να πετύχουμε ξανά το ίδιο με τη συμπαράσταση των Σωματείων και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αν φθάσουν στον τελικό για να μπορέσουμε να έχουμε ένα διεξαγωγή αγώνα σε πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορούμε να έχουμε παρουσία περισσότερων φιλάθλων. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.
Για τον πιθανό αριθμό φιλάθλων σε έναν ενδεχόμενο τελικό μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων δεν μπορώ να σας πω από τώρα αν θα ισχύσει το «900» και «900». Όλα θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα επικρατούν εκείνο το χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το γήπεδο του Ελληνικού είναι η πιθανότερη επιλογή".
Ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε για τα παιχνίδια πώς "οι τίτλοι κρίνονται στα ντέρμπι των δύο ομάδων. Μεταξύ μας παίζουμε τους τίτλους δεν είναι κάτι νέο αυτό", ενώ όσον αφορά το ότι ο Χρήστος Σταυρόπουλος τράβηξε την Καβάλα για αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά είπε χαριτολογώντας: "Μάλλον θα φοβήθηκε".
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ανέφερε, γελώντας: "Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Για ακόμα μία φορά η κλήρωση ήθελε να μην τα πούμε στα ημιτελικά. Η αναμέτρηση για εμάς δεν θα είναι εύκολη θα πρέπει να είμαστε σοβαροί".
Όσον αφορά τον τελικό συμπλήρωσε: "Πρέπει να καθίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε τον τρόπο έτσι ώστε αυτό το παιχνίδι που είναι ένας τελικός Κυπέλλου να γίνεται σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο και να μην έχουμε αυτή την εικόνα των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε τον τρόπο, έχουμε χρόνο μέχρι τον Φεβρουάριο, έτσι ώστε ο τελικός να γίνει με την παρουσία περισσότερων φιλάθλων".
Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο τελικός, εφόσον θα βρίσκονται οι δύο "αιώνιοι" θα γίνει μπροστά σε λίγο κόσμο... "Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε με πολύ κόσμο, αυτό είναι μια αλήθεια. Το αν θα είναι 800 ή 1000 φίλαθλοι δεν είναι το ζητούμενο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε με 10.000 και είναι το μόνο που είναι λυπηρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: