Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αθωώθηκε ο Νόουλς.....παίζει με ΠΑΟΚ !

Ο Πρέστον Νόουλς του ΚΑΟΔ το έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ο αθώος στο ότι το αποτέλεσμα του δείγματος που είχε δώσει στις 14 Σεπτεμβρίου ήταν θετικό για χρήση ινδικής κάνναβης και τελικά δικαιώθηκε μετά την σημερινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
Ο κ. Δημήτρης Φούκας απάλλαξε τον Νόουλς από τις ποινές που τον βάραιναν, όπως ανακοινώθηκε βάσει απόφασης το μεσημέρι της Τρίτης, παρουσία του νομικού εκπροσώπου του παίκτη Γιάννη Μαρακάκη. Είναι δε η πρώτη φορά που αθωώνεται κάποιος παίκτης σε σχετική υπόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του νομικού Γιάννη Μαρακάκη το παρών στην απολογία του Αμερικανού γκαρντ του ΚΑΟΔ έδωσε
και ο ίδιος ο Νόουλς όπως είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που είχε φθάσει η απολογία του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στα γραφεία της δραμινής ΚΑΕ. Κάτι που σίγουρα έπαιξε τον δικό του ρόλο. Ακόμη και στην τελική απόφαση.
Κι όσο για το σκεπτικό της απόφασης είναι το εξής: ο έλεγχος που είχε γίνει στον Αμερικανό ήταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όπως ορίζει ο νόμος η χρήση κάνναβης απαγορεύονται μόνο εντός αγώνων (μια ημέρα πριν, την ίδια ημέρα ή μια ημέρα μετά).
Αυτό σημαίνει ότι ο ΚΑΟΔ δεν θα συνεχίσει άλλο την συνεργασία του με τον Μάρκους Νιλ, αλλά θα επαναφέρει στο ρόστερ του τον Νόουλς, ο οποίος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις ως τώρα.
Εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 με την στάση της από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος του Νόουλς και ότι αυτό ήταν θετικό ήταν στήριξης στο πρόσωπό του και απόλυτης εμπιστοσύνης στα λεγόμενά του. Ότι ήταν αθώος όπως και αποδείχθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με το που ανακοινώθηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή περί αθώωσης του Νόουλς στις τάξεις της ομάδας του ΚΑΟΔ υπήρξε το εξής παράπονο. Της καθυστέρησης της κλήσης του Αμερικανού γκαρντ σε απολογία λόγω της απεργίας των δικαστών και ότι με την παρουσία του ίσως να είχε αποτραπεί η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Πανιώνιο στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».
Πλέον ο Νόουλς θα κάνει την επανεμφάνισή του με την φανέλα του ΚΑΟΔ και ταυτόχρονα το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί μόνο στα τρία από τα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος, το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: